GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rockstar Games Oyunları Bölüm Arşivi

Başlatan lazlow, 26 Şubat 2020, 00:42:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Merhabalar; Bu konuyu açma amacım: ziyaretçilerin ve üyelerin GTA ve RDR2 dışındaki Rockstar Games oyunlarında aradıkları konuyu daha hızlı bir şekilde bulmasını sağlamaktır. Burada yararlı konuları ilgili oyun başlığı altında toplayacağım. Yararlı konudan kastım, oyunun içeriği veya senaryo hakkında bilgiler içeren konulardır. Üyelerin de yararlı konu önerme hakkı vardır. Bu sizin en doğal hakkınız. Görseller üyelerimizden Specter tarafından hazırlanmıştır.

Alıntı yapılan: Rockstar
Konuların eklenmesi için gerekli şartlar

1) Konunuzun eklenmesi için içeriğinin zengin olması, göz yormayacak derecede görsel ögelerle(resim, video gibi) süslenmiş olması gerekir. Konularınızı beyaz yazıyla yazmayın ve divbox (renklendirilebilir kutu) içine almayın.

2) Konular düzenli yazılmış olmalıdır. O yüzden şablonunuzu kaydırmamaya çalışın. Başlıklar, resimler dışında yazılarınızı ortalamayın.

3) Konular mümkünse size ait olsun. Alıntı yaparsanız, kaynağını belirtin ve o konuda bir üyenin kendine özgü bir konusu yoksa, alıntı konu eklenir. Ancak bir konu için de video eklemeyin. Sadece video içeren konular ya arşive eklenmez ya da alternatif olarak kalırlar.

4) Aynı bilgilendirici konudan iki tane varsa en kapsamlı olanı eklenir. ikisi de aynı kapsamdaysa ikisinden biri alternatif konu olarak arşive eklenir; Fakat "Benimki neden alternatif" konu deyip olay çıkartmamanız önemle rica olunur. Çünkü bu size yakışmaz.

ARŞİV

Amerikan Rüyası mı? Uyan! Yorgun polis Max ve karanlık hikayesi ile tanışın... Bu bölüm Max Payne'in bütün oyunlarını kapsamaktadır.

Max Payne

Max Payne - Detaylı İnceleme / Hikaye

Max Payne - Tam Çözüm

Max Payne - Karakterler

Max Payne 1.2.3. - Easter Egg'ler & Gariplikler Departmanı

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Max Payne 2 Hikayesi

Max Payne 2 - Tam Çözüm

Max Payne 2 - Karakterler

Max Payne 3

Max Payne 3 Tam Çözüm

Max Payne 3 Karakterler

Max Payne 3 Altın Silahlar ve İpuçları

Max Payne 3 - Trophy'ler

Rockstar Games'in bir başka açık dünyalı oyunu. Los Angeles'ta geçen bir dedektiflik macerası...

Rockstar'ın Dedektiflik Türündeki Devrim Oyunu L.A Noire

L.A. Noire - Tam Çözüm

L.A. Noire - %100 Tamamlama Rehberi

L.A. Noire - Karakterler

L.A. Noire - Türkçe Yama

L.A. Noire - Easter Egg'ler & Gariplikler Departmanı

L.A. Noire - Trophy'ler

Zil çaldı! Rockstar Games'in bir öğrencinin gözünden oynadığımız açık dünya oyunu Bully'de Jimmy Hopkins ile birklikte Bullworth'de diğer öğrenci grupları arasında ayak kalışına tanık oluyoruz.

Bully İnceleme

Bully - Genel Konuşma & Sohbet

Bully - 2020 Türkçe Yama

Bully Karakterler

Bully Kız Arkadaş Biyografisi

Bully Silahlar

Bully %100 Bitirme Rehberi

Bully Bütün Safehouse'lar

Bully Çeteler/Gruplar

Bully Beta İçerikler

Bully - Dersler / Sınıflar [REHBER]

Bully - Tüm Vendetta / Challenges [REHBER]

Bully - Tüm Araçlar

Bully - Tüm Oyun İçi Trophyler

Bully - Easter Egg'ler & Gariplikler Departmanı

Rockstar Games'in birçok ülkelerde yasaklanan oyunu Manhunt ile en tehlikeli, vahşet dolu bölgelerden James Earl Cash ve Daniel Lamb ile birlikte sağ çıkmaya çalışacağız. Bu bölüm Manhunt'ın bütün oyunlarını, ilk ve ikinci oyununu kapsamaktadır.

Manhunt - Detaylı İnceleme

Manhunt Tam Çözüm

Manhunt Karakterler

Manhunt Çeteleri

Manhunt Bossları

Manhunt 2 [İnceleme]

Manhunt 2 Tam Çözüm

Manhunt 2 Karakterler

Manhunt 2 Çeteleri
Son düzenlenme: 06 Şubat 2022, 19:32:04 lazlow

Uzzy

Güzel konu, yararlı. Teşekkürler. :)

Desky

Yararlı. Emeğinize sağlık.

lazlow

Alıntı yapılan: Uzzy - 26 Şubat 2020, 13:34:14
Güzel konu, yararlı. Teşekkürler. :)

Alıntı yapılan: Desky - 26 Şubat 2020, 16:53:18
Yararlı. Emeğinize sağlık.

Teşekkürler ancak bu daha hiçbir şey. Daha bitmedi, üyelerimiz bu kategoride konu açtıkça duruma göre bu arşive ekleyeceğim. Ben emek vermedim, konu açıp, bu listede konusu bulunan/bulunacak üyelerimze teşekkür etmek gerekir.

Güncelleme: Bölüm arşivine ilgili bannerler eklenmiştir. Aynı zamanda konu başlıkları üyeler tarafından açılıp uygun görüldükçe burada paylaşılacaktır. İyi forumlar.

Beauclerc

Agent neden çıkmadı hep merak etmişimdir.

Redfield

muazzam bir arşiv. eline sağlık.

lazlow

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Beauclerc - 11 Mayıs 2020, 23:45:33

Agent'ın Neden Çıkmadığını Kimse bilmiyor, sıkıntı şurda; Teori bile üretemiyoruz. Yani Neden Kaldırıldı? Neden olabilir? Amaçımız ne? Hiç bilmiyoruz.

Agent Bir James Bond Havasında oyun olacaktı , bize adam göstereceklerdi. Bizde İçinden Geçecektik. En Sonunda Rockstar Kaldırdı. Agent Hakkında bildiğimiz tek şey ise bu ve E3'deki Konveransta Bahsedilmesi ve Logosu gözükmesi..

lazlow

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 09 Mart 2021, 16:04:49

Agent'ın Neden Çıkmadığını Kimse bilmiyor, sıkıntı şurda; Teori bile üretemiyoruz. Yani Neden Kaldırıldı? Neden olabilir? Amaçımız ne? Hiç bilmiyoruz.

Agent Bir James Bond Havasında oyun olacaktı , bize adam göstereceklerdi. Bizde İçinden Geçecektik. En Sonunda Rockstar Kaldırdı. Agent Hakkında bildiğimiz tek şey ise bu ve E3'deki Konveransta Bahsedilmesi ve Logosu gözükmesi..
Enis Kirazoğlu bu videosunda elinden geldiğince bunu sorgulamıştı:

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 09 Mart 2021, 16:17:26
Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 09 Mart 2021, 16:04:49

Enis Kirazoğlu bu videosunda elinden geldiğince bunu sorgulamıştı:

Bende Bu Videoyu kullanarak O post'u yazdım. Sağol :)

Bilinmeyen Bey

Bu Arada Çok Güzel Toplamış, bütün oyunları burda :helal:

Mellifluous

Platform için oldukça faydalı bir depo olmuş. Ellerine sağlık. :helal:

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Mellifluous - 11 Mart 2021, 14:14:38
Platform için oldukça faydalı bir depo olmuş. Ellerine sağlık. :helal:

Evet, Neredeyse tüm (GTA Ve RDR2 Hariç) Rockstar Oyunlarını Burda Toplanmış halde bulabiliyoruz. Ve Paylaşımlarda.

Impeccable

Konu çok faydalı, ellerinize sağlık.

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...