GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rockstar Games Koleksiyonlarımızı Paylaşalım

Başlatan lazlow, 05 Nisan 2020, 16:00:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Başta GTA olmak üzere Rockstar Games ile ilgili koleksiyonlarımızı bu konuda paylaşalım. Ben başlıyorum:

Lineopth

Bilgisayarda gta san andreas, gta 4 ve gta vice city var şuan.

Enkei

Koleksiyonunu biraz kıskandım açıkçası, her biri gerçekten çok kıymetli. Eskiden CD toplamaya vs. fazla önem vermezdim ama şimdiki aklım olsa senin gibi bir koleksiyon yapardım.  :D

Levi

Keşke bende de böyle bir şey olsa, kıskandım...

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Eamon

Eskiden bende Playstation 3 için GTA 4, Playstation 2 için GTA San Andreas, PC için Vice City ve GTA San Andreas cdleri vardı fakat şimdi kim bilir nerede..

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

lazlow

Alıntı yapılan: Lineopth - 05 Nisan 2020, 16:42:27
Bilgisayarda gta san andreas, gta 4 ve gta vice city var şuan.
Bilgisayarında yüklü de olsa burada bir resimle paylaşırsan çok güzel olur :)

Alıntı yapılan: Enkei - 05 Nisan 2020, 16:47:24
Koleksiyonunu biraz kıskandım açıkçası, her biri gerçekten çok kıymetli. Eskiden CD toplamaya vs. fazla önem vermezdim ama şimdiki aklım olsa senin gibi bir koleksiyon yapardım.  :D
Açıkçası ben de pek koleksiyon düşüncesiyle toplamadım. Yani oyun alma şeklinin böyle olduğunu düşünüyordum. İnternetten indirmeyi beceremiyordum ve korsan için de para vermek istemiyordum. Liberty City Stories'i arkadaşımın ödünç verdiği CD sayesinde bitirdiğim için tekrar alma gereği duymadım ne yazık ki. Şimdiki aklım olsa hazır satılıyorken alırdım.

Alıntı yapılan: Levi - 05 Nisan 2020, 16:54:24
Keşke bende de böyle bir şey olsa, kıskandım...
Artık kutulu oyun satmaması da ayrı acı. Keşke ara ara dönüş yapasalar.

Alıntı yapılan: Metafor - 05 Nisan 2020, 17:05:23
Eskiden bende Playstation 3 için GTA 4, Playstation 2 için GTA San Andreas, PC için Vice City ve GTA San Andreas cdleri vardı fakat şimdi kim bilir nerede..
Bulabilirsen paylaşmanı isteriz :)

gtadelisi

CD'lerimi kaybetmiştim, konuyu görünce tekrar hüzünlendim. Geçmiş dramam aklıma geldi. Koleksiyonunu beğendim bu arada.
Son düzenlenme: 10 Nisan 2020, 09:56:01 gtadelisi

Uzzy

Keşke böyle koleksiyonum olsaydı. :D Çok şanslısın biz sadece indiriyoruz kutulu oyunumuz yok. :D

Alves.

lazlow

Alves.

Uzzy

Lineopth

Tommy Vercetti

Vice city bardağı bastırmıştım kırıldı. :uzgun:

Tommy Vercetti

Alıntı yapılan: Alves. - 06 Nisan 2020, 13:26:51

Daha var bu son olsun.  :dans:
vaaaooov bu süpermiş, Rockstar başka ne gönderdi?