GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Red Dead Redemption Sonunda PC İçin Geliyor Olabilir

Başlatan Razor02, 02 Ağustos 2023, 19:39:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Razor02

Güney Kore'nin oyun derecelendirme kuruluşundan bir sızıntı, Rockstar'dan bir duyurunun yakın olabileceği ihtimalini veriyor.




Red Dead Redemption için Güney Kore'den yeni bir oyun içeriği derecelendirmesi, hayranların popüler açık dünya oyununun bir remaster, remake veya portunun er geç geleceğine dair spekülasyon yapmasına neden oldu. Derecelendirme sayfasına göre oyun, Rockstar Games'in ana şirketi olan Take-Two Interactive tarafından sunuldu. Ancak Rockstar, bu derecelendirmenin ne anlama geldiğini veya uzun zaman sonra Red Dead Redemption'ın nihayet PC'ye çıkıp çıkmayacağını henüz doğrulamadı.

İlk olarak 2010'da piyasaya sürülen Red Dead Redemption, çok sayıda yılın oyunu ödülü kazandı ve Xbox 360 ve PS3'te inanılmaz derecede iyi satış elde etmişti. O zamandan bu yana, Rockstar'ın açık dünya oyunu popüler olmaya devam etti sonrasında zombi temalı bir DLC ortaya çıkardı ve 8 senenin ardından Red Dead Redemption II ile seriyi en üst çıtaya çıkarmayı başardı. Fakat şahsi düşüncemin RDR2'nin hakettiği yönünde olduğu Game of the Year 2018 ödülünü alamadı. Bununla birlikte, RDR2 de dahil olmak üzere neredeyse her büyük Rockstar oyunu PC için yayınlanmış olsa da, John Martson'ın ana karakterimiz olduğu Red Dead Redemption bunca yıla rağmen konsol dışında herhangi bir platforma çıkış yapamadı. Bununla birlikte söylentiler ve raporlar, Red Dead Redemption'ın 10 yıldan fazla bir süredir hapsolduğu eski nesil konsollardan nihayet kurtulabilme ihtimalini ortaya çıkardı.


Bilinmeyen Bey

Şu oyunu PC'ye çıkartmadınız ya Rockstar. Bravo.. İkinci oyun PC'de ve Epic Games'de, İlk oyun mefta.


yusufir

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 11 Ağustos 2023, 20:15:07
Şu oyunu PC'ye çıkartmadınız ya Rockstar. Bravo.. İkinci oyun PC'de ve Epic Games'de, İlk oyun mefta.

Rockstar'ın PC'ye getirmediği ilk oyun bu değil! Midnight Club serisi (2'nci oyun hariç), GTA liberty ve vice city stories gibi oyunların da PC sürümleri yok maalesef!