GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Manhunt Steam Versiyonu Uyumluluk Sorunu Çözümü - Windows 10

Başlatan lazlow, 27 Ekim 2020, 16:54:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow


Manhunt'ın Steam sürümü Windows 7 ve üstü için uyumlu olmadığı için sürekli hatalar vermektedir. Özellikle Windows 10'da sık hata vermektedir. Oyunun kendiliğinden kapanması, donması, ses, görüntü takılmaları vs. Ben de yaptığım ufak araştırmalarla bunun çözümünü buldum. Kendi oyunumda denedim ve çözüldü.

1. Windows arama yerine gidip "Windows özelliklerini aç veya kapat" bulup tıklayın. Çıkan seçeneklerden Eski Bileşenler'i bulun ve solundaki + işaretine tıklayın. Çıkan DirectPlay'i seçin ve tamam deyip çıkın.

2. Geniş Ekran Düzeltmesi
Bu Github linkine tıklayın: Manhunt.WidescreenFix zip ve Manhunt WidescreenFrontend zip'i indirin ve her iki dosyayı da oyununuzun ana dizinine sürükleyin.

3. Bu Github linkine tıklayın ve içindekileri oyunun kurulu olduğu ana dizine sürükleyin.

4. Oyun Kapanmaları İçin
Bu linke tıklayın ve içindekileri oyunun kurulu olduğu ana dizine sürükleyin.

Tüm bu dosyalar Manhunt klasörüne sürüklendiğinde, Manhunt Fix .bat'ı çalıştırın ve bir komut istemi görünecektir, göründüğünde enter tuşuna basın. Oyuna girebilirsiniz.

Çözemediğiniz durum olursa bu konu altında yazabilirsiniz.
Son düzenlenme: 26 Kasım 2020, 17:20:27 lazlow

Purgatory

Evet, Steam versiyonu düzeltilmesi gereken bir versiyon, bazı yerlerden geçerken karıncalanma efekti giriyor mesela, sonrasında oyundan atıyor. Ayrıca, Widescreen Fix yapılması da gerekiyor kendi içinde gömülü bir geniş ekran düzeltmesiyle gelmediği için. Son olarak da ses sorunlarıyla karşılaşmamıştım sanırım ben ama o da sorun olabilir tabi.
Son düzenlenme: 27 Ekim 2020, 23:08:01 Anestezi

Impeccable


chmyera


Gladiator