GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Ekim 2024, 23:24:28

Manhunt 2 Leo Kasper

Başlatan chmyera, 01 Ocak 2021, 03:45:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chmyera


Leo Kasper
Leo Kasper ana karakter ve döteragonisttir, daha sonra Manhunt 2'nin ilerleyen bölümlerinde ana düşman olduğu ortaya çıkmıştır.

Leo proje tarafından akıl hastanesine yatırılan bir psikopat. Leo bir zamanlar bir hükümet ajanıydı ve savaşma, kaçma, sızma ve suikast tekniklerinde uzmanlığa sahipti. Daniel Lamb'ın kaçmasına yardım eder. Kişiliği Proje tarafından alındı ve Daniel'in kendi zihninden Pickman Köprüsü tarafından ayrı kalırken Daniel'e aşılandı. Ancak, Pickman Köprüsü henüz mükemmelleştirilmedi ve Leo'nun Daniel'in kafasının içinden Daniel ile özgürce konuşabilmesine neden oldu. Kişiliği, çağrılmadığı zamanlarda da devraldı.

Leo, zeki ama kalpsiz ve saldırgan bir kişi olarak tasvir edilir; masum bir kişi, suçlu veya hukuk görevlisi olsun, öldürmekten çekinmez. Leo'nun katil kişiliği, oyundaki olaylardan yıllar önce The Project tarafından yaratıldı. Proje onu suikast teknikleri, savaşma, kaçma ve sızma konusunda eğitti. Kendisinin, Pickman'ın iğrenç deneylerine tabi tutulmadan önce "Akut Antisosyal Kişilik Bozukluğu" tanısı almış mazoşist bir psikopat olduğu ima ediliyor. Dr. Whyte ile yapılan oturumlara göre, Projeyi kendisini katile dönüştürmekle suçluyor. Normal bir adam gibi düşünmek istediğini de itiraf ediyor, ancak yapamıyor çünkü eğitim ruhunda bir iz bıraktı.Ayrıca sigara içtiğine de inanılıyor. Şiddetli bir sadist olan Leo, kendisinin ve Daniel'in kurbanlarının acımasız cinayetlerini açığa vuran, öldürmeye karşı maceracı, heyecan arayan bir tavır sergiliyor. Daniel'i daha acımasız infazlar yapmaya teşvik ediyor Düşmanlar, Şiddetli ve Korkunç seviye infazlara neşe ve hayranlıkla karşılık veriyor. Oyun boyunca Leo'nun bir ders kitabı psikopatı olduğu, başkalarının manipülasyonu (Daniel ile etkileşimleriyle açıkça görülüyor), vicdanı ya da doğru ya da yanlış duygusu olmayan, artan saldırganlık ve düşmanlık (onun kitabında görüldüğü gibi) dahil olmak üzere çeşitli semptom ve davranışlar sergilediği gösterilmiştir. avcılara yönelik infazlar ve davranışlar), empati eksikliği (Daniel'in aksine, Leo'nun öldürmekle açıkça bir sorunu yoktur), sığ duygular, kolayca sinirlenir ve çabuk sinirlenir (Starkweather gibi, Leo oyuncu beklemesine rağmen hemen sabırsızlanır.), önemli korkusuzluk (Daniel kadar gergin veya tereddütlü olmadığı açıkça gösterilmiştir) ve pişmanlık veya suçluluk eksikliği. James Earl Cash ile kıyaslandığında, o hemen hemen bir ürün iken, Cash muhtemelen "seçime bağlı bir suçludur". Cash, ancak ikisi de kurbanları için pişmanlık duymuyor. ailesine ve Gazeteciye biraz şefkat duyuyor. Ayrıca, her ikisinin de aynı hedefleri var gibi görünüyor: İntikam. Cash, kendisine ve ailesine yaptıkları için Starkweather'ı öldürmek ister. Leo, kendisine yaptıkları için gördüğü her Proje üyesini öldürmek istiyor.

Köpekler havlar, yılanlar sürünür, Leo öldürür.
-Leo Kasper



Görseller ve birkaç bilgi: manhunt.fandom.com
Son düzenlenme: 01 Ocak 2021, 03:46:31 chmyera

Vupsen

Bilgilendirme için teşekkürler. :)


Shade

Güzel,kapsamlı ve hoş bir konu olmuş ellerine sağlık :helal:


lazlow

Manhunt 2'de oynayabildiğimiz en saldırgan karakterdir aynı zamanda. Benzin bidonuyla adam yaktığı için de aklıma direkt Trevor'ı getiriyor


chmyera

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 01 Ocak 2021, 03:58:40
Bilgilendirme için teşekkürler. :)
Ben teşekkür ederim :)
Alıntı yapılan: Shade - 01 Ocak 2021, 04:54:18
Güzel,kapsamlı ve hoş bir konu olmuş ellerine sağlık :helal:
Teşekkürler.
Alıntı yapılan: lazlow - 01 Ocak 2021, 13:11:32
Manhunt 2'de oynayabildiğimiz en saldırgan karakterdir aynı zamanda. Benzin bidonuyla adam yaktığı için de aklıma direkt Trevor'ı getiriyor
:)


Impeccable

Elinize sağlık, güzel konu olmuş. :helal:


chmyera