GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rockstar Games'in Kurucu Ortağı, Piyasaya Yeni Bir Uygulama Sürüyor

Başlatan Purgatory, 14 Kasım 2020, 21:36:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Purgatory



Rockstarintel.com sitesindeki bir habere göre, yakın zamanlarda, Rockstar Games'in kurucu ortaklarından olan, eski GTA isimlerinden bazıları ve Midnight Club üzerinde çalışmış ve 2006 yılında şirketten ayrılmış olan Gary J. Foreman'ın, en yeni kumar platformu olan Stakester'i piyasaya sürdüğü gün ışığına çıkarıldı.



Gary, oyuncuların para için birbiriyle yarışmasına olanak sağlayan Stakester'i 2020'nin Mayıs ayında piyasaya sürdü. Bloomberg'e göre, uygulama, son aylarda, popüler oyunlardaki 15.000 oyuncuyu bünyesine katmış. Gary, Bloomberg'in yaptığı röportajda ileriki aylarda daha çok gelişme görmeyi hedeflediğini belirtiyor. Ayrıca, Stakester'in faaliyetlerinin Avustralya ve Almanya'ya uzanacağını da duyuruyor. Şu an itibarı ile Stakester, Amerika, Singapur ve İngiltere'de faaliyet göstermekte.

Gary'nin en yeni platformunu, Gary'nin şirketinin internet sitesi üzerinden veya Google Play ya da App Store üzerinden uygulamayı indirerek inceleyebilirsiniz. Gary'ye, platformunun geleceği açısından bol şans diliyoruz.
Son düzenlenme: 17 Nisan 2021, 12:41:34 Anestezi Sebep: Resimlerin bağlantılarını yenileyip metinde ufak düzenlemeler yaptım.