GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
07 Ekim 2024, 01:50:32

Bully Karakterler

Başlatan lazlow, 13 Şubat 2020, 15:46:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow


Jimmy Hopkins



Seslendiren: Gerry Rosenthal

Oyunun ana kahramanı olan Jimmy, sık sık yeniden evlenen annesi ve Jimmy'nin "zengin yaşlı sahtekar" diye tanımladığı yeni üvey babası tarafından bir yıl sürecek balayı tatilleri dolayısıyla Bullworth Akademisi'ne bırakılır. Daha önce yedi okuldan grafiti yapmak, şiddet içeren davranışlar, küfür, personele saygısızlık ve kundaklama gibi çeşitli nedenlerden dolayı kovulan Jimmy için Bullworth, eğitim hayatının sona ermemesi için son şansıdır ve Bullworth'un itibarını bilerek karşılaşabileceği en kötü senaryolara hazırlanır.



Gary Smith



Seslendiren: Peter Vack

Gary, ilk karşısına çıktığında Jimmy'nin hoşuna gitmese de Gary ona arkadaş olmak üzere yaklaşır. Oldukça sinsi bir görünüşü ve konuşması olsa da ona okulu ve okuldaki öğrenci gruplarını tanıtıp Jimmy ile birlikte okulu ele geçirmek ister.



Pete Kowalski



Seslendiren: Matt Bush

Jimmy'nin Gary'den sonra arkadaş olduğu ikinci çocuktur. Fiziksel olarak ufak tefek oluşuyla okuldaki çocukların zorbalığına uğrasa da kafası iyi çalışmaktadır ve Jimmy'e sadık kalarak onu okulda başına gelebilecekler konusunda uyarır. Ayrıca ufak olmasına rağmen bazı zamanlarda boyundan büyük işler başarır.



Dr. Crabblesnitch



Seslendiren: Ralph Gunderman

Bullworth'un disiplinli ve oldukça sert müdürüdür. Okulda hiçbir aykırılığa göz açtırmadığı gibi başta Jimmy olmak üzere okuldaki bütün zorbaların korkulu rüyası olmak üzere ant içmiştir.



Bayan Danvers



Seslendiren: Lori Funk

Jimmy, Bullworth'a gelir gelmez onu karşılayan Bayan Danvers, onu müdür  Dr. Crabblesnitch'e götüren sekreteridir.



Zoe Taylor



Seslendiren: Molly Fox

Zoe, Bullworth'den atılmış ve şehirde serseri hayatı yaşayan eski bir öğrencidir. Aykırı hareketleriyle dikkat çeken Zoe, Jimmy ile tanışınca aralarında bir yakınlaşma başlar.



Edna



Seslendiren: Kathryn Rossetter

Bullworth'ün huysuz yemekhane aşçısıdır. Huysuz ve kaba olmasının yanında yemek yaparken yemeklerin içine hapşırmayı ihmal etmez ve oldukça hijyenden uzak bir yerde yemek yapar. Aslında öğrencileri sevmeyen sert görüşünün altında hayatının aşkını arayan bir kadın yatmaktadır. Ancak kaba oluşuyla bu ihtimal oldukça uzak gözükmektedir.



Dr. Watts



Seslendiren: Jarel Davidow

Bullworth Akademi'nin kimya öğretmenidir ve Edna'nın aşkıdır. Edna, Dr. Watts ile romantik bir yemeğe çıkmak üzere hazırlanırken Jimmy'den yardım ister.



Bay Burton



Seslendiren: Michael Boyle

Bullworth'ün beden eğitimi öğretmenidir. Öğretmen olsa da gizli kapaklı işleri vardır.



Bay Galloway



Seslendiren: Robert Stanton

Bullworth'ün İngilizce öğretmenidir. Okuldaki en anlayışlı, öğrencilere destek olan öğretmendir. Öğrenciler arasında ayrım yapmaz, dersini bitiren çıkabilir mantığıyla öğretmenlik yapmaktadır. Ancak bu kadar iyi özelliğinin yanında bir kötü özelliği vardır: Alkolik olması. Neredeyse kariyerini riske atacak kadar çok içer ve sık sık uyarı alır. Kendini tedavi ettirmek için akıl hastanesinde bile kalır.



Bay Hattrick



Seslendiren: Charles Turner

Bullworth'ün sert, otoriter matematik öğretmenidir. Okulun en sevilmeyen öğretmenlerindendir.



Bayan Philips



Seslendiren: Blair Ross

Bullworth'ün sevilen resim ve fotoğrafçılık öğretmenidir. Öğrencilere destek oluşuyla bilinir. Okulda birinden hoşlanmaktadır ve Jimmy de bu kişinin kendisi olduğunu düşünerek verdiği görevleri yapar.



Russell Northrop



Seslendiren: Cody Melton

Bullworth'ün en güçlü öğrencisi olan Russel, zorbaların lideridir. Okulda herkesi ezip geçer, öğrencilerin zorla parasını alır. Biraz yarım akıllı olan Russel, başta Jimmy'e karşı olsa da sonradan bir oyuna geldiğini öğrenir ve Jimmy ile anlaşmaya başlar. Daha sonra Jimmy başı sıkıştığında ondan yardım ister.



Derby Harrington



Seslendiren: John LaVelle

Bullworth'ün en zengin ve kendini beğenmiş öğrencisidir. The Preppies öğrenci grubunun lideridir. Sürekli öğrencileri küçümser ve her şeyi parayla elde edebileceğini zanneden züppedir.



Pinky Gauthier



Seslendiren: Kaija Matiss

Bullworth'ün çekici ama şımarık kızıdır. Derby'nin kuzenidir ve kendini bir prenses olarak görür. The Preppies öğrenci grubundaki tek kızdır.



Johnny Vincent



Seslendiren: Rocco Rosanio

The Greasers öğrenci grubunu lideridir. Çabuk sinirlenen bir yapıya sahiptir ve oldukça iyi bisiklet kullanır. Lola'ya umutsuzca aşıktır. Kendini "mekanın sahibi" olarak tanımlar. Öfke kontrolüyle sorunları olan Johnny, aynı zamanda diğer öğrencilerin arkasından onunla dalga geçtikleri konusunda paranoyaktır. Oyunda Russel'dan sonra en güçlü öğrencidir.



Norton Williams



Seslendiren: Adam Chandler-Berat

The Greasers öğrenci grubunun hem yaşça hem de fiziksel olarak en büyük üyesidir. Oldukça güçlüdür ve Johnny yokken gruba liderlik eder.



Lola Lombardi



Seslendiren: Phoebe Strole

The Greasers öğrenci grubunun çekici kızı olan Lola, erkekleri cazibesiyle kandırmaktadır. Johnny'in kız arkadaşıdır. Johnny ona çok aşık olsa da onu aldattığından şüphelenmektedir.



Earnest Jones



Seslendiren: Jesse Tendler

Nerds öğrenci grubunun lideri olan Earnest, sınıf başkanı olmaya adaydır. Zeki ve kendini beğenmiş bir öğrencidir.



Beatrice Trudeau



Seslendiren: Caitlin Greer

Beatrice, başta Mandy olmak üzere okuldaki çoğu öğrenciler tarafından sözlü olarak zorbalığa maruz kalmaktadır. Mandy, Beatrice'in amigo takımına girmesine izin vermez ve Beatrice, Mandy'nin ödevi için Nerds'ten yardım almasını reddederek karşılık verir. Bucky'yi iyi bir arkadaş olarak görür. Troy, Beatrice'in "Nerd erkeklerini döven bir *****" olduğunu söyler.



Algernon Papadopoulos



Seslendiren: Brett Tabisel

Algie, Nerd standartlarına göre bile, asosyaldir. Nerdler arasında en çok zorbalığa uğrayandır. Bullworth'ün en az popüler öğrencisi olarak kabul edilir. Fermuarı kapanmadığından sık sık okuldaki öğrencilerin alay etmesine maruz kalır. Korktuğu veya gergin olduğu zamanlarda da altına işer ve bu yüzden öğrenciler ona "Çiş Lekesi" lakabını takarlar.



Fatty Johnson



Seslendiren: Ryan Cotler

Nerd grubunun üyesi olan Fatty, okulun şişmanlığıyla dalga geçilen öğrencisidir. Koku bombalarının mucidi olduğundan leş gibi kokmaktadır.



Ted Thompson



Seslendiren: Alex Cendese

The Jocks öğrenci grubunun lideridir. Grubundaki diğer öğrenciler gibi sık sık spor yaparken görülür ve bu yüzden sık sık spor yapılan yerlerde karşılaşılır. Spor yapmasa bile bir yerlerde bilek güreşi yaparken görülür. Sınıf başkanı olmaya aday olup Earnest'e rakiptir.



Mandy Wiles



Seslendiren: Elena Franklin

The Jocks öğrenci grubunun güzel kızıdır ve okulun amigo kızlarındandır. Hakkında çıkarılan karalama kampanyalarına maruz kalarak bir süre okulda alay konusu olur.



Casey Harris



Seslendiren: Dimitri Michann

The Jocks öğrenci grubunun görünüşüyle en çok övünen üyesi. Lola'nın kendisinden hoşlandığını düşünür. 



Edgar Munsen



Seslendiren: Jan Milewicz

The Townies sokak çetesinin lideridir. Oyundaki gizemli karakterlerden biridir. Geçmişi hakkında bilinen tek şey, ailesinin onu Bullworth Akademisi'ne göndermeyi göze almaması ve o zamandan beri okula kızmasıydı. Kavgacı bir tiptir ve kavgadan beslenir. Russel, Johnny'den sonra üçüncü güçlü kişidir.



Duncan



Seslendiren: Adam Tetzloff

The Townies sokak çetesinin üyelerinden biridir. Aykırılığı ve zorbalığı nedeniyle Bullworth Akademisi'nden atılıp çete hayatı yaşamaktadır. Bundan dolayı pişmandır.



Gurney



Seslendiren: Dave Isaacs

The Townies sokak çetesinin üyelerinden biridir. Aklını fikrini cinsellikle bozmuştur. Aynı zamanda müzisyen olmak ister.



The Hobo



Seslendiren: Angus Hepburn

Bullworth'ün yanındaki, sadece hurda bir okul otobüsünün kapısından geçerek ulaşılan boş bir arazide yaşan alkolik bir evsizdir. Zamanında Kore savaşında savaşmıştır ve savaşın trajedisiyle psikolojisi bozulmuştur. Zaman zaman savaş anılarını dile getirir. Başta Jimmy bahçesine izinsiz girdiği için ona kızsa da sonra arası düzelir ve ona dövüş taktikleri öğretir. Tabii önce üzerinde çalıştığı icadın tamamlanabilmesi için Jimmy'nin ona bazı radyo parçalarını getirmesini ister.



Jimmy'in Annesi



Seslendiren: Geneva Carr

Jimmy'i Bullworth Akademisi'ne bırakıp yeni eşiyle yıllık balayına çıkar.



Jimmy'in Üvey Babası



Seslendiren: Michael Cullen

Jimmy'in annesiyle yeni evlenmiş yaşlı bir adam. Jimmy onu hiç semeyip onun için "Zengin yaşlı sahtekar" diye söz eder.



Rudy



Seslendiren: Michael Pemberton

Rudy, Bully: Scholarship Edition'a özel bir karakterdir. Rudy, Noel Baba olduğuna inanan, ama şansını kaybetmiş sarhoş bir evsizdir. Kumar oynamaya ciddi bir bağımlılığı vardır. Yeni nesil çocukların toplumu öldürdüğünü düşündüğü için Noel Baba olmasına rağmen çocuklardan hoşlanmaz.



Brandy



Seslendiren: Emire Lena

Brandy, Bully: Scholarship Edition'da Jimmy'e görev veren özel bir karakterdir. Brandy, bahçe cücelerini hakaret olarak algılayan bir cücedir. Jimmy onunla karnavalda tanışır ve ondan gördüğü tüm bahçe cücelerini yok etmesini ister.



Bayan Lisburn



Seslendiren: Dody Goodman

Jimmy'nin yardımıyla huzur evinden kaçan yaşlı bir kadındır.



Sahte Noel Baba



Seslendiren: Sean Flaherty

Bullworth'ta noeli kutlamak için noel babayı temsil etmek için hazırlanmış bir karakterdir. Sahte Noel Baba'nın Bullworth Kasabasında kurulmuş bir "Noel Kalesi" vardır. Rudy, Jimmy'ye olayı mahvetmesi için bir görev verir. Serbest dolaşımda karşılaşılamaz.



Diğer Karakterler

Zorbalar


Davis White



Seslendiren: Geoffrey Wigdor

Bir öğrenciye armutla vurmak ve birinci sınıf öğrencilerinin onu selamlaması gibi çeşitli zorbalık taktikleri hakkında konuşur. Özellikle bir çocuğa o kadar kötü bir şekilde zorbalık yapmaktan ötürü Bullworth Akademisi'nden uzaklaştırılmıştır.


Ethan Robinson



Seslendireni Bilinmiyor

Dövüşmeyi ve Kung Fu gibi dövüş sanatlarını seven bir zorbadır.



Tom Gurney



Seslendiren: Connor Paolo

Zorbalar arasında en ağır başlı olan Tom, zaman zaman yaptıklarından suçluluk duyar.



Trent Northwick



Seslendiren: Jaime McAdams

Trent, yeni çocukların gerçek birer erkek olduklarını göstermek üzere onlara zorbalık yapan bir zorba.



Troy Miller



Seslendiren: Jaime McAdams

Troy zorbaların en aptalı ve sadistidir. En büyük eğlencesi diğer öğrencilere zorbalık yapmaktır.



Wade Martin



(Resim: muc.fandom.com)

Seslendiren: Jaime McAdams

Wade'in en göze çarpan özelliği öfke kontrolünün olmayışıdır. Özellikle ev hayatından ve özellikle ebeveynlerinin kötü bir şekilde boşanmasından dolayı babasından nefret eder. Öfkesini kaybettiğinde, bazen babasının kaçmasıyla bir şeyler söyler sonra başka bir şey söylediğini iddia ederek dediğini örtbas etmeye çalışır.



Preppiler


Bif Taylor



(Resim: Behindthevoiceactors.com)

Seslendiren: Andrew Rannells

Derby'nin sağ kolu ve koruması olarak gözükür.



Bryce Montrose



Seslendiren: Ben Levin

Bryce Preppilerin en fakir üyesidir. Babasının tüm mirasını "kumar, içki ve kadınlar" için harcadığını ve babasının aslında hiç parası olmadığını iddia eder.



Chad Morris



Seslendiren: Brandon Gill

Diğer Preppiler gibi iyi giyimli, kendini beğenmişin tekidir. Zaman zaman stroide başlamak istediğini ancak rahatsızlığı sebebiyle babasının izin vermediğini söyler.



Gord Vendome



Seslendiren: Andrew Gehling

Gord'un en çok üzerinde durduğu iki önemli konu vardır: - kıyafetler ve fakir insanlar. Pahalı kıyafetler, özellikle Aquaberry markasında babasının şirketinde hisse satın almasını ister. Derby'nin okuldaki en iyi giyimli öğrenci olduğunu iddia eder.



Justin Vandervelde



Seslendiren: Jaesun Celebre

Justin, spora, özellikle boksör olmaya, Preppiler yakar top takımında oynamaya ve iyi bir yüzücü olmaya ilgi duyar.



Parker Ogilvie



Seslendiren: Cory Anker

Preppi olmasına rağmen, Parker nispeten iyi bir insan gibi görünür. Zamanında evsizin birine bir dolar vermiştir ve hala bunu neden yaptığını düşünür.



Tad Spencer



Seslendiren: Baron Vaughn

Tad, muhtemelen sadece Harringtonların arkasında olan en zengin preppilerden biridir. Ailenin serveti, görünüşe göre babasının sahibi olduğu ve Blue Skies Endüstri Parkı'nda yönetilen bir nakliye şirketi olan Spencer Shipping'den geliyor.



Greaserlar


Peanut Romano



Seslendiren: Joe Aro

Grubun lideri Vincent'e çok yakındır.



Hal Esposito



Seslendiren: Leonard Spinelli

Hal'in ana özelliği şişman olmasıdır. Görünüşe göre aşırı kilosu hakkında hiç endişe duymuyor ve savaşlar sırasında avantajına kullanıyor, hatta rakiplerini üzerlerine oturmakla tehdit eder.



Lefty Mancini



Seslendiren: Louie Torrellas

Grubun kötü özelliği olan sigarayı en çok içendir. Sigara ve sigaradan çok bahsettiği için nikotin bağımlısı olduğu görülür.



Lucky De Luca



Seslendiren: Mike Nathan

Grup üyelerine göre en ağır başlısıdır.



Ricky Pucino



Seslendiren: TJ Del Reno

Ricky'nin bir zamanlar bir kız arkadaşı vardır ve bisikletiyle aşırı ilgilendiği için onu terk etmiştir. Üzerinden zaman geçmiş olsa da "kırık bir kalbe" sahip olmaktan zevk alıyor ve onu bir ingiliz anahtarıyla düzeltmek ister. GTA 3'ün ana karakteriyle benzerlik gösterir.



Vance Medici



Seslendiren: William DeVizia

Dış görünüşüne ve özellikle saçına takıntılıdır. Dövüşürken saçına dokunulmasına daha çok sinirlenir.



Nerds (İnekler)


Bucky Pasteur



Seslendiren: Tim Wersan

Büyükannesine oldukça düşkündür. Beatrice'den hoşlansa da Beatrice onu arkadaşı olarak görür.


Cornelius Johnson



Seslendiren: Chaz Stevens

Cornelius, inek standartlarına göre bile akademik açıdan çok ileridedir ve matematik en sevdiği derstir. Zamanının çoğunu kütüphanede okumaya, özellikle matematik derslerine harcar. Matematik kitapları ile dolu bir fildişi kulesinde kilitlenmeyi diler.


Donald Anderson



Seslendiren: Jimmy Walsh

Donald bir öfke dolu inektir. Bir gün hepsinden intikam almak üzere nefret ettiği insanların bir listesini tutar. Başkan olmak gibi hayalleri vardır.


Melvin O'Connor



Seslendiren: Charlie Saxton

Melvin ineklerin en ağır başlısıdır. Öfkelendiğinde aşırı tepkiler vermez ve hatta argoyu bile uygun şekilde kullanır.


Thad Carlson



Seslendiren: Kevin Cahoon

İnekler arasında en kavgaya meyilli olanıdır. Genellikle dövüşlerde bir cetvel kullanırken görülür.



Jocks (Sporcular)


Damon West



Seslendiren: Ben Curtis

Sporcular grubunun ikinci önemli ismidir. Ted yokken grubun lideri odur.


Bo Jackson



Seslendiren: Jason Fuchs

Jock grubunun bir üyesi olan Jackson, Amerikan futbolu oynamayı sever ve diğer sporculara göre derslerine daha çok değer verir.


Dan Wilson



Seslendiren: Matt Sauerhoff

Dan, inek Thad Carlson'un abisidir. Bir zamanlar o da zorbalığa uğrayan bir inektir, daha sonra sporcular tarafına geçerek hayatına şekil vermiştir.


Juri Karamazov



Seslendiren: Lloyd Floyd

Juri çok klişeleşmiş bir sporcu gibi görünmektedir. Sürekli spordan bahseder, eğitimine önem vermez ve İnekler'e eziyet etmekten hoşlanır.


Kirby Olsen



Seslendiren: Chris Kromer

Kadınların daha çok ayaklarına ilgi duyan tuhaf bir sporcudur. Sık sık amigo kızların ayakkabıları ve Bayan Philips'in ayakları hakkında yorumlar yaparlar.


Luis Luna



Seslendiren: Adam Scarimbolo

Greaser grubundan Lefty'nin çocukluk arkadaşı olan Luis, top sektirme ustası olan bir sporcudur.



Bir Gruba Dahil Olmayan Öğrenciler


Angie Ng



Seslendiren: Sue Jean Kim

Jimmy'in sevgilisi olabilen bir kızdır.


Christy Martin



Seslendiren: Maine Anders

Jimmy'in sevgilisi olabilen bir kızdır.


Eunice Pound



Seslendiren: Cody Rose

Eunice, hikayenin çok erken safhalarında yer alır. Gary Jimmy'ye okulu gezdirirken, çikolatalarını çaldırdığı için gözyaşları içinde olan Eunice ile karşılaşırlar. Jimmy onun için çikolatalarını geri alınca ondan bir öpücük kazanır.


Constantinos Brakus



Seslendiren: Mathew Stadelman

Eunice'nin çikolatalarını çalan çocuktur. Jimmy bir şekilde çikolataları ondan almayı başarır. Aynı zamanda Bullworth Maskotudur.


Ivan Alexander



Seslendiren: Cohlie Brocato


Gloria Jackson



Seslendiren: Leah Oster


Gordon Wakefield



Seslendireni Bilinmiyor


Karen Johnson



Seslendiren: Cai Oglesby


Lance Jackson



Seslendiren: Dylan Schneider


Melody Adams



Seslendiren: Shannon Amabile


Pedro De La Hoya



Seslendiren: Daniel Tay


Ray Hughes



Seslendiren: John Walker


Sheldon Thompson



Seslendiren: John Magaro


Trevor Moore



Seslendiren: Adam Serwer



Townies


Omar Romero



Seslendiren: James Kennedy


Clint (ya da Henry)



Seslendiren: Justin Mortelliti


Jerry



Seslendireni Bilinmiyor


Leon



Seslendiren: Lance Williams


Otto Tyler



Seslendiren: Ian Stynes



Öğretmenler


Bay Matthews



Seslendireni Bilinmiyor

Coğrafya öğretmeni


Neil



Seslendiren: Justin Mortelliti

Alışveriş, mekanik öğretmeni


Bayan Peters



Seslendiren: Saidah Ekulona

Müzik öğretmeni


Dr. Slawter



Seslendiren: Kurt Rhoads

Biyoloji öğretmeni


Bay Wiggins



Seslendiren: Gary Yudman

Tarih öğretmeni



Diğer Okul Çalışanları


Bayan Carvin



Seslendiren: Patricia Kilgarriff

Kütüphaneci


Bay Luntz



Seslendiren: Sean Eden

Hademe, kasiyer


Hemşire McRae



Seslendiren: Susan Blommaert

Okul hemşiresi


Bayan Peabody



Seslendiren: Flo Salant

Kız öğrenci yatakhanesi görevlisi


Seth Kolbe



Seslendireni Bilinmiyor

Okul güvenliği, kat görevlisi


Edward Seymour II



Seslendiren: Ryan King

Okul güvenliği, kat görevlisi


Karl Branting



Seslendiren: Wilhelm Lewis

Okul güvenliği, kat görevlisi


Max MacTavish



Seslendiren: Lenny Grossi

Okul güvenliği, kat görevlisi



Acil Servis


Memur Ivanovich



Seslendiren: Ron Reeve

Polis


Memur Monson



Seslendiren: Mike Plant

Polis


Memur Morrison



Seslendiren: James Norton

Polis


Memur Williams



Seslendiren: Chad Coleman

Polis


Gregory



Seslendiren: Rob Karol

Tımarhane hasta bakıcısı


Theo



Seslendiren: Scott Smith

Tımarhane hasta bakıcısı


O'Rourke



Seslendiren: Tom Zurhellen

İtfaiyeci



Dükkan Sahipleri/Çalışanları


Betty



Seslendiren: Saetha Ebans

Betty, New Coventry'de The Final Cut adlı alternatif berber ve giyim mağazasını işleten punk kızdır.


Bay Carmichael



Seslendiren: Douglas Keeve

Old Bullworth Vale'deki Aquaberry mağazasının esnafı.


Nicky Charles



Seslendiren: Roderick Covington

Nicky Charles, Worn In mağazasının çalışanıdır.


Tobias Mason



Seslendiren: Dennis Ostermaier

Bullworth Town ve Old Bullworth Vale'deki Shiny Bikes'ın sahibidir.


Bay Moratti



Seslendiren: Vincenzo Sanseviero

The Happy Mullet'ın yaşlı İtalyan berber sahibi.


Bay Oh



Seslendiren: Andrew Pang

Old Bullworth Vale'deki Yum Yum Market'in sahibidir.


Zack Owens



Seslendiren: Adam Sietz

Dragon's Wing Comics'in sahibi.


Stan



Seslendiren: Jon Young

Stan, Yum Yum Market'in New Coventry'deki şubesinde esnaftır.


Maria Theresa



Seslendiren: Kanika Looby

Maria, Old Bullworth Vale Güzellik Salonu'nun sahibidir.



Tuhaflar


Fenwick



Seslendiren: Robert Whaley

Akıl hastanesinden kaçan bir hastadır.


Alfred



Seslendiren: Andy Hanley

Karnavalda görülen iskelet adamdır.


Courtney



Seslendireni Yok

Karnavalda gözüken deniz kızıdır.


Delilah ve Jezebel



Seslendiren: Madena Parwana

Karnavalda gözüken yapışık ikiz kardeşlerdir.


Drew



Seslendireni Bilinmiyor

Karnavalda görülen, vücudunun her yeri dövmeli olan tuhaf bir adamdır.


Paris



Seslendiren: Gaylord Rice

Karnavalda görülen sakallı kadındır.


Lightning



Seslendireni Yok

Karnavalda görülen boksör cücedir.


Zeke



Seslendireni Yok

Karnavalda görülen boksör cücedir.





(Resimler: Bully Wiki)
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 17:47:33 lazlow

lazlow

Az gözükebilir. Daha oyunda çok öğrenci, kişi var. Ben burada hikayede rolü olan karakterleri ele aldım. Zaman buldukça diğerlerini de ekleyeceğim.
Son düzenlenme: 05 Ocak 2021, 14:43:15 lazlow

Uzzy

Bu oyuna başlamayı düşünüyorum. Teşekkürler lazlow. :)


DracDonix

Zamanında oynuyordum çok serbest bir yapısı yok ama hakkını vermişler doğrusu ikisine Allah büyük :). Teşekkürler :Helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Lineopth

Oyunu çok duydum ama hala oynamadım. Teşekkürler.


Tommy Vercetti

Eline sağlık. Teşekkürler. :)


Desky

Teşekkürler.


Vupsen

Paylaşım için teşekürler.Oynarken zevk aldığım bir oyundu. :)


Enkei

Eski günler geldi aklıma. Oyunun sonlarına doğru pataklayamadığımız adam kalmamıştı, çok eğlenceliydi. Paylaşım için teşekkürler.


gtadelisi

Emeğine sağlık, karakter tanıtımlarını kısa ve öz şekilde yapmışsın.


zeroo

eyv teşekkür <3


bloo13

Eline sağlık, Edgar'ın gizemli bir karakter olduğunu bilmiyordum.


bloo13 | gumo
try to be a rainbow in someone's cloud


S W E S T

Zevkle okudum paylaşım için teşekkürler.


lazlow

Alıntı yapılan: bloo13 - 22 Mart 2020, 22:15:14
Eline sağlık, Edgar'ın gizemli bir karakter olduğunu bilmiyordum.
Alıntı yapılan: abatay1991 - 22 Mart 2020, 22:22:16
Zevkle okudum paylaşım için teşekkürler.
Ne demek :)


gtadelisi

Dolu bir içerik, kesinlikle merakı olanlar göz atmalı. Eline sağlık.