GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
07 Ekim 2024, 09:21:52

Manhunt 2 - Tam Çözüm

Başlatan lazlow, 29 Mart 2021, 18:39:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow


TAM ÇÖZÜM

Dixmore Hastanesine hoş geldiniz. Neyse ki sizin için burada uzun süre kalmanız gerekmeyecek. Karakteriniz Daniel Lamb kaçmak üzere ve onu hastaneden güvenle çıkarmanız size kalmış.

1. Bölüm - Awakening



Doktor Pickman'in Pickman Projesi adlı deneyi Doktor Lamb üzerinde denenmiş ve başarısız olmuştur. Bu başarısızlığın ardından Daniel Lamb, Dixmore Akıl Hastanesi'ne kapatılır. Ta ki bir gün, elektriklerin kesilmesiyle hastanedeki tüm hastalar kontrolden çıkarak  isyan çıkarmaya başlarlar. Daniel Lamb'in kaçmak için son fırsatı bugündür. Daniel Lamb uyanır ve geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamadan başındaki doktoru boğar ve Leo, Danny'nin kaçmasına yardım etmeye başlar. Bu başlangıç bölümü bir çeşit eğitim alıştırmasıdır. Daniel'i nasıl hareket ettireceğinizi, gölgelerde nasıl saklanacağınızı ve daha fazlasını öğreneceksiniz. Önünüzdeki koridorda koşarak başlayın. Gölgelerde saklanmanız istenecek, ancak uğraşmayın - tüm iğrenç ve komik ara sahneleri kaçırırsınız. İlk üç hücre atlandıktan sonra yeni bir koridora gelebilirsiniz. Açık bir hücre göreceksiniz ama korkacak bir şey yok. Aşağıdaki koridorun aşağısında, ilk kurbanınızla karşılaşacaksınız. Daniel'e rehberlik eden gizemli ses, önünüzde yerde yatan şırıngayı tutmanızı söyleyecektir. Ardından hasta bakıcısının arkası dönükken sessizce yaklaşıp öldürün. Daniel bir insanı öldürdüğü için şok olup kusar. Daha yüksek bir kata çıkarken asansöre ulaşırken birçok deli ve hasta bakıcısını öldürür. Danny'nin de karşısına onu öldürmek üzere çıkan manyaklar vardır. Danny onları kolayca alt eder. Daha sonra tüm hücreleri kapatması gerekir, böylece önündeki kapı açılacaktır. İçerideki hasta bakıcısı kuş taklidi yapan delileri izlediği için meşguldür. Arkasındaki camı kırıp atlayın. Danny dışarı çıktığında, geri kalan bakıcıları öldürür ve kaçmak için bir çöp kamyonunun arkasına saklanmadan önce cesetleri gölgelerde saklar.

2. Bölüm - Ghosts



Bir çöp kamyonunun arkasında Dixmor Akıl Hastanesi'nden kaçtıktan sonra, Lep Danny'ye eski evinde hafızasını geri kazanmasına yardımcı olacak bir ilaç bıraktığını söyler. Danny ve Leo, Wooddale Community Enclave'e varırlar. Yola çıktıklarında, onları aramak için sokaklarda devriye gezen Watchdogs üyelerini görürler, Danny onları öldürür ve eski evine ulaşırlar. Danny içeri girer girmez halüsinasyon görmeye başlar ve ilacı ararken ölü ailesinin hayaletlerini görmeye başlar. Dolapları, çekmeceleri karıştırırken daha fazla Watchdogs ortaya çıkar ve Danny hepsini öldürür. Danny daha sonra kendisine Cortexa enjekte eder ve ipucu olarak kendisine bıraktığı, üzerinde "Judy" yazan bir kibrit kutusunu bulur.

3. Bölüm - Sexual Deviants



Danny, geçmişini öğrenmek için eski evinde kendisini bıraktığı kibrit kutusunun önerdiği ipucunu takip etmeye karar verir. Leo'ya göre The Project tarafından işe alım için kullanılan Striptiz Kulübü ve Fetiş Zindanı kulübüne gider. İkili, kapının yanında girişi koruyan bir güvenlik tarafından fark edilir. Güvenlik, telsizine kulübün dışında şüpheli bir aktivite olduğunu söyler. Danny ve Leo, kulüp bahçesinin arka girişine tırmanırlar. Danny bir tuğlayla camı kırar ve kulübe girer. İçeride sadomazoşist bir çete olan The Pervs ile karşılaşır. Kulüpte Perv çetesi üyelerini öldüren Danny, kulüp zindanına girmeye çalışır. Zindanın kapısını koruyan bir Perv, Danny'i tanımadığı için zindana girmesine izin vermez. Leo, içeri sızmak için ölü Perv'lerden birinin kafasını kesmesini önerir. Daniel bir balta kullanarak bir Perv'in kafasını koparır ve görevliye gösterir. Kapı görevlisi gelenin bir Perv olduğunu düşünerek kapıyı açar ve arkasını döner. Danny onu da öldürerek içeri girer. İçerideki tüm sadistleri öldürdükten sonra, Danny sonunda Judy'yi bir kontrol odasında bulur. Danny ona sorular sorar ama Leo'dan bahsettiği anda Judy korkar ve oradan kaçmaya karar verir. Daniel'e terk edilmiş P*rno Sinaması'ndaki eski güvenli evinin anahtarını verir ve kaçar. Leo, Judy'nin onları ayarladığını öne sürer, ancak Danny yine de güvenli eve gitmeye karar verir. Seçeneği olmayan Leo, onu kulüp çıkışına kadar takip eder.

4. Bölüm - Red Light



Judy Sender'a göre, Daniel'in terk edilmiş P*rno Sineması'ndaki Güvenli Evi, Danny'nin geçmişini daha iyi anlamasına yardımcı olacak. O ve Leo şimdi Kırmızı Işık Mahallesi'nin tehlikeli sokaklarında güvenli eve gitmek zorundadır. Sokaklar yozlaşmış polisler, gangsterler ve kiralık katillerle doludur ve hepsi Danny'i görünce öldürmek isteyecektir. Bir ara sokakta, bir adama işkence yapan iki Red Kings çete üyelerini görür. Danny, ikisine görünmeden gizlice onları öldürür. Ölen elemanlardan birinde kepeten vardır ve kerpeteni alın. Biraz ilerleyince karşınıza bir tel örgülü duvar çıkacak ve kerpeten ile telleri kesip içeri sızın. Girdiğiniz bölgede Red Kings üyeleri olacak. Gördüğünüzü gizlice öldürerek eski binanın üst katına doğru ilerleyin. Çatıya ulaştığınızda bir evsiz Danny'i görünce korkup kaçmaya başlayacak. Çatıya ulaştığınızda sivillere işkence yapan polisleri göreceksiniz. Onları atlatarak bir erotik shop'a girin. İçerideki adamı da öldürünce kasanın arkasındaki kapıdan çatıya ulaşın. Danny'i gören Watchdogs üyeleri ateş etmeye başlayacak. Koşarak karşı binaya ulaşın. Danny, Leo ile birlikte Judy'nin güvenli evine ulaşır. Masanın üzerinde Danny ve eski iş arkadaşı Michael'in olduğu bir fotoğraf bulur.

5. Bölüm - Best Friends



Danny, fotoğrafa bakınca Michael'la birlikte bir adanın yakınında, üzerinde terk edilmiş bir şeker fabrikası olan bir teknede oldukları zamana geri döner. Danny daha sonra Michael'a bir tabanca ile nişan alır ve Pickman Köprüsü'nü kafasından çıkarmasını söyler. Michael bunu yapmayı reddeder ve Danny'ye bunun onu öldürebileceğini söyler. Michael adadan ayrılmanın tek yolu olan teknenin anahtarına sahipti. Danny daha sonra bir baş ağrısı çeker ve o sırada, Michael eline vurarak silahın suya düşmesine neden olur. Michael daha sonra iskeleden bir Fişek Tabancası alır ve şeker fabrikasına kaçar. Proje Ordusu yaklaşırken Leo, anahtarı Michael'dan almaya karar verir, çünkü Danny baş ağrısıyla geçici olarak şaşkına döner. Leo, karşısına çıkan askerleri öldürerek Michael'ın peşine düşer. Michael da ona ateş ederek çatıya kaçar. Leo'nun başı askerlerle ve onu gözleyen helikopterle başı beladadır. Onları atlatarak çatıya ulaşır. Ancak çatıda bulunan samanlar yanmaktadır. Leo samanların ateşiyle yanmadan Michael'ı bulup öldürür. Anahtarı alarak tekneye ulaşır ve oradan ayrılırlar.

6. Bölüm - Safe House



Danny, Blackwell Adası'nda olanları hatırlarken, Leo'yu Michael'ı öldürme konusunda sorgular, Leo bunların Michael tarafından tuzağa düşürüldüğünü ve onları sattığını iddia eder. Polisler artık Daniel'in kim olduğunu bildiğinden, Leo, Danny'ye kıyafetlerini değiştirmesini söyler, öyle ki kendine yatağın altına yedek bir set bırakmıştır. Kıyafetlerinin arasında bir Tabanca ve Judy'nin Bees' Honey Pot adlı bir genelevdeki fotoğrafını bulur. Fotoğrafı muhtemelen Danny çekmiştir. Bu ipucundan yola çıkan Danny, güvenli evden çıkıp, Judy'yi ve geçmişine dair eksik cevapları bulmak için geneleve gitmeye karar verir. Ancak birdenbire Watchdogs üyeleri binaya girer. Danny onları öldürür ve yerdeki bir deliği kullanarak sinema salonuna düşer ve karşısına çıkan Watchdogs üyelerini öldürür. Leo onu koridorun arka girişinde beklemektedir. Danny ona öldürmekten bıktığını söyleyip ve tabancasını fırlatır. Onunla konuşmak için Judy'yi bulacağını söyler.

7. Bölüm - Bees' Honey Pot



Hala cevaplar arayan Daniel, tesadüfen Proje tarafından yönetilen yerel geneleve gider. Burasının bir yeraltı laboratuvarı için bir paravan olduğuna inanıyor ve Judy'yi orada çalışırken bulmayı bekliyor. Leo, Daniel'in geçmişi için boşuna arayışından vazgeçmesi konusunda ısrar eder, ancak Leo'nun tavsiyesi sağır kulaklara düşer, Daniel kararlıdır. Danny geneleve girdiğinde resepsiyona Judy'i görmeye geldiğini söyler. Görevli de onu bekleteceğini söyleyip telefonda birinin Judy için geldiğini söyleyip Danny'i tarif etmeye başlar ve "Merak etmeyin efendim, biz onu oyalarız" deyip masanın altındaki beyzbol sopasını alacakken Danny çoktan arkasından sessizce yaklaşmıştır ve telefon kablosuyla onu boğarak öldürür. Yine de içeride çok sayıda görevli vardır ve Danny'i görünce öldüreceklerdir. Danny, görevlileri öldürerek yer altındaki laboratuvarı bulur. Önüne çıkan silahlı korumaları öldürerek Judy'i bulur. Judy kaçarak bir odaya girer ve korumaları Danny'e ateş açar. Danny korumaları atlattıktan sonra odaya girer ve odada kimseyi göremez. Aynaya ateş eder ve gizli bir geçit olduğunu görür. Danny oradan geçerek Judy'nin bindiği asansörün üzerine atlar. Judy telefonda Pickman ile konuşmaktadır. Danny'nin Leo ile birlikte onun peşine düştüğünü ve korktuğunu söyler. Asansörle üst kata çıktıktan sonra kaçarak çatıya çıkar. Danny de karşısındaki iki korumayı da öldürerek o da Judy'nin peşinden çatıya çıkar.  Judy çatıda sıkışmıştır ve Danny'i görünce ona bir levye doğrultarak ondan uzak durmasını söyler. Danny konuşmak istediğini söylese de Judy Leo'ya güveninin olmadığını söyler ve birinin ateş etmesiyle aşağı düşüp ölür. Leo, kaçmaları gerektiği söyler ancak Danny'nin başı döner.

8. Bölüm - Assassination



Danny'nin 6 yıl öncesine geri döner. Maibatzu Plaza'da bir proje bilimcisi ve yetkilisi suikasta kurban gitmiştir. Milis Projesi suç mahalline varır. Ekip Proje binasını çevreler ve ordunun bir üyesi, diğer paralı askerlere, katili gördüklerinde ateş etmelerini söyler. Danny, elinde keskin nişancı tüfeği bulunan bir pencerede görülmüştür. Leo kaçmanın zamanının geldiğine karar verir. Proje ve polisten gökdelenlerin arasından kaçan Leo, sonunda sokağa çıkar. Son ordu üyelerini de indiren Leo, bir rögar deliğine atlar ve Downtown'dan güvenli bir yere kaçar.

9. Bölüm - Most Wanted



Judy'nin ölümünden sonra hala sarsılan Danny ve Leo'ya, Projenin emri altında olan Bloodhound'lar olarak bilinen bir grup ödül avcısı görevlendirilir. Kovalamaca Daniel'i eski bir kilitli binaya ve yakındaki mahalleye götürür. Bloodhound'ların gökyüzünde ikiliyi takip eden bir helikopterleri vardır. Kaçmak için Danny, kanalizasyon sistemine girer, devriye gezen avcıları öldürür ve Leo ile buluşmak için bir yolunu bulmaya çalışır. Danny ve Leo yeraltından çıktıktan sonra kendilerini bekleyen Watchdogs dolu eski bir araba garajında bulurlar. Danny buradaki Watchdogs üyelerini de öldürür ve dışarı çıktılarında üzerinde "RSV Gasoline" yazan bir benzin reklamı afişi Danny'i yine geçmişe götürür. 

10. Bölüm - Ritual Cleansing



Danny ve Leo kendilerini, Proje tarafından tesisi korumak için getirilen kiralık polisler tarafından korunan bir Proje arşiv tesisinin yakınında bulurlar. Leo, tek çıkış yolunun hem kendisinin hem de Danny'nin sonsuza dek ortadan kaybolması olduğu konusunda ısrar eder, ancak bunu yapmak için Projenin hem kendisi hem de Danny hakkında sahip olduğu tüm kayıtları yok etmesi gerekir. Leo, önüne çıkan kiralık polisleri öldürerek bir kontrol odasına ulaşır. içerideki polisi gizlice öldürdükten sonra önündeki düğmeye basarak ana kapıyı açar. Leo'nun Watchdogs üyelerini gizli gizli öldürerek Leo ve Danny'nin belgelerini bulup bir benzin bidonuyla yakması gerekmektedir. İkisinin hakkındaki belgeler iki farklı yerdedir ve bazı yerlerde kilitli depolara ulaşabilmesi için levye kullanmalıdır. İkisinin belgesini bulup yakınca bölüm tamamlanır.

11. Bölüm - Origins



Danny ve Leo, soğukkanlılıklarını geri kazandıktan sonra kendilerini yakınlardaki bir tıbbi tesiste bulurlar. Bu noktada Dr. Pickman ortaya çıkar, Leo Danny'ye tüm durumdan Pickman'ın sorumlu olduğunu hatırlatır. Daniel, Dr. Pickman'ı ikisine yardım etmesi için ikna etme umuduyla Proje Laboratuvarlarına girer. Proje Laboratuvarı içinde Danny, Pickman'a ulaşmak için birkaç Watchdogs üyesini öldürür. Pickman hayvan laboratuarına açılan kapıyı kilitlemiştir, bu yüzden Danny hayvan laboratuarına girmek için yakındaki bir havalandırma boşluğunu kullanır. Havalandırmanın kapağını, orada bulduğu bir levye ile açar. Danny, havalandırma deliğinden sürünürken, Pickman ile bir Proje cerrahı arasında, Danny'nin yaptığı aynı deneyden, şempanzeler üzerinde yaptıkları testlerden bahseden bir konuşmaya kulak misafiri olur. Pickman, hayvan laboratuvarının çıkış kapısından geçmek için yüzü etkinleştirilen bir tarayıcıdan geçer. Danny'nin kapıyı geçmesine izin verilmez. Bu yüzden geçebilmek için Proje cerrahlarından birinin kafasını keser. Pickman, Danny ile karşılaşır ve tüm Watchdogs'a onu ortadan kaldırmalarını emreder. Danny, Pickman'a ulaşmak için bir Watchdogs grubunu geçmek zorundadır. Sonra, bir deney odasına girince üzerinde TV-MK logosu ve üzerinde Dr. Whyte yazan bir film makarasını görür. Danny, Projektörün bulunduğu ve Projenin deneyler yaptığı bir alana geçer. Danny, kendisi üzerinde yapılan bir deneyi hatırlar. Dışarı çıktığında Pickman hoparlörden birkaç sihirli sözlük söyler ve Danny bayılır.

Uyandığında bir hasta odasındadır. Önüne çıkan Watchdogs'u öldürse de Pickman hoparlörlerden sihirli sözcükler söylemeye devam eder. Danny, tüm karşılaştığı hoparlörlere ateş ederek onlardan kurtulur. En sonunda Danny Watchdogs üyelerini geçtikten sonra, bir deney odasına girer. İçeride ona doğru saldıran bir güvenlik ile Doktor Pickman vardır. Danny, Doktor Pickman'i sakinleştirici tabanca ile bayıltır. Pickman uyandığında Leo tarafından bir sandalyeye bağlı olduğunu görür. Danny'i görmek istediğini söylese de Leo, orada olmadığını söyleyerek ona iğne yapar. Leo, özgür olmak için Doktor Pickman'den, Pickman Köprüsü'nü kaldırmasını emreder. Ama Pickman, kaldırılırsa onun özgür olamayacağını, öleceğini söyler. Leo bu kez onu konuşturmak için boğazına bir neşter dayar. Ancak Pickman bunun imkansız olduğunu söyleyip ısrarla Danny'i görmek istediğini söyler. Pickman'in inadı Leo'nun hoşuna gitmez. Pickman bu sefer Danny'de denediği sihirli sözcükleri Leo üzerinde kullanmaya başlar. Ancak Leo kendini kaybeder ve elindeki neşteri Doktor Pickman'e saplayarak onu öldürür ve öldürdükten sonra bayılır.

12. Bölüm - Broadcast Interrupted



Dr. Pickman'ın ölümünden birkaç hafta sonra, Danny ve Leo Proje tarafından işletilen bir TV stüdyosuna varır. Saatlerce kasetleri kontrol ettikten sonra, son Proje operatörü Dr. Whyte'ın olduğu görüntüleri bulurlar. Leo, ikilinin Pickman Köprüsü'nü kaldırma yeteneğine sahip tek kişi olduğu için Whyte'ı bulması konusunda ısrar eder. Aniden, Bloodhound çetesi stüdyoyu basar. Danny, stüdyo boyunca Bloodhound çetesi üyelerini öldürerek bir asansöre ulaşır. Asansörle garaja indiğinde onu bekleyen Bloodhound üyeleri vardır ve Danny'i görünce ateş etmeye başlarlar. Danny hepsini haklayarak oradan sağ çıkar.

13. Bölüm - Altered State



Danny ve Leo kayıt stüdyosundan çıktıklarında kendilerini çekim yapmak üzere kullanılan bir çiftlikte bulurlar. Burası Bloodhound'lar tarafından sıkıca korunmaktadır. Danny karanlıklara saklanarak hepsini tek tek öldürür. Çiftliğin etrafı tellerle çevrilidir ve diğer tarafa geçmesi için bir kanalizasyon geçidini kullanması gerekir. Bir levye yardımıyla kapağı açtıktan sonra diğer bölgeye ulaşır. Karşısına çete üyeleri çıkmaya devam eder ve hepsini öldürdükten sonra bir ahıra ulaşır. Ahıra girebilmek için önünde asılı olan büyük saman balyasının bağlı olduğu ipe ateş ederek düşmesini sağlar. Düşünce de ona tırmanarak içeri atlar. İçerisi de çete üyeleriyle dolup taşmaktadır. Danny, gizliliğini koruyarak onları öldürür.

Danny, ahırın arka kapısından çıkarak çiftliğin görünmeyen tarafına ulaşır. Oradaki Bloodhound üyelerini öldürdükten sonra Doktor Whyte'nin kaçtığını görür. Danny onun peşinden koşar ve çevirerek açılan bir tahta kapıyla karşılaşır. Makarayı çevirdikten sonra açılan kapıdan geçer. Danny, Doktor Whyte'i ararken bir şırıngayla Danny'nin arkasında belirir. Leo, Danny'den önce davranıp Doktor Whyte'i fark etse de onu uyarmakta geç kalır. Doktor Whyte çoktan Danny'e şırıngayı saplamıştır ve Danny ile Leo bayılır.

14. Bölüm - Domestic Disturbance



Danny bir hasta yatağında uyanır. Karşısında Doktor Whyte'i görür. Danny uyanır uyanmaz Leo'yu sorsa da Whyte, Danny'nin istediği zaman Leo ile konuşamayacağını söyler ve Danny'nin kim olduğuna dair sorular sorar. Danny, hiçbir şey hatırlamamaktadır. Whyte hatırlamasına yardımcı olur.

Geriye dönüşte, Proje Meydanı ve Proje Depolarındaki olaylardan sonra polis Leo'nun peşindedir. Leo, Danny'ye mutlak özgürlüğe sahip olmadan önce yapacak son bir şey olduğunu söyler ve Leo bunu tek başına yapmak ister ve bittiğinde özgürlük vaat eder. Leo, Danny'yi geçmişine bağlayan son şeyle ve zihnini ele geçirmesini engelleyen tek şeyle başa çıkmak için Daniel'in evine girmeye çalışır.

Bir polis helikopteri, aşağıdaki polislere destek olarak bir yerleşim bölgesinin sokaklarında arama yapar. Bölgede devriye gezen tüm polisleri öldüren Leo, garajlardan birinden birkaç pense çalar ve kaçışına devam etmek için bir tel örgüde bir delik açar, ancak S.W.A.T. ajanları ve polis helikopteri onu fark eder. Leo helikopterden ve ajanlardan kaçar. Daha sonra tehlike geçince karanlığına dönüp gizli gizli S.W.A.T ajanlarını öldürür. Sonra Leo çitin üzerinden Danny'nin arka bahçesine geçer ve evine girer.

Leo'nun eve ulaştıktan sonraki son ara sahnesi, Leo'nun "tek başına yapması gereken" şeyin Daniel'in karısını öldürmek olduğunu gösterir. Doktor Pickman ve Proje sabah gelip ölü kadının başında kanlı bir halde bıçak tutan Danny'i bulur.  Pickman, hiçbir şey hatırlamayacağını ve Leo ile artık konuşmayacağını söyler. Danny hiçbir şey yapmaz ve üstü başı kan içindeyken sakin sakin televizyon seyretmeye başlar. Doktor Pickman daha sonra proje ajanlarına evi yakmalarını, Daniel'in hafızasını temizlemelerini ve Dixmor Akıl Hastanesi'ne götürmelerini emreder. Daniel neler olduğunun farkındadır ve sevdiği kişinin ölümüne sebep olduğu öfke ve çaresizlikten zihninin içinde çığlık atar.

İyi Son - Personality Clash



Danny, Leo'ya borçlu olduğunu ve onu bir kenara atamayacağını söyler. Doktor Whyte da geçmişe odaklanmanın tek yolunun bir dosya olduğunu söyleyip ona bir dosya uzatır. Danny onları henüz kavrayamamıştır. Danny okuduklarına şaşırır ve Doktor Whyte ona olanları gösteren bir video izletir. Dehşet dolu videoyu izledikten sonra Whyte, tek sorumlunun Leo olduğunu söyler.

Leo'nun başlarına getirdiği çıkmazla başa çıkmak zorunda kalan Danny, gönül rahatlığı kazanmak için kendini araştırmak zorundadır. Bunu yapmak için, Danny'nin kişiliği Leo'nun kişiliğiyle doğrudan yüzleşmeli ve onu sonsuza kadar aklından çıkarmalıdır. Daniel kendini Weary Pines Mezarlığı'nda bulur ve zihninin kontrolünü yeniden ele geçirmek ve şimdi ölen karısını huzura erdirmek umuduyla geçmişindeki iblislerle yüzleşmek zorunda kalır.

Mezarlıktaki bir kapıyı açması gerekmektedir ve kapının kilidini açacak tek levye Leo'nun elindedir. Danny, bulduğu şırıngalarla karanlığa saklanır ve Leo'yu gizlice öldürür. Bu birkaç kez tekrarlanır. En sonunda levye düşer ve Danny kilitli kapıyı açar. İçeride şimdiye kadar öldürdüğü Watchdogs üyelerinin hayaletlerini görür ve Danny onları tekrar öldürür. Dışarı çıktığında Michael'ın ve Pickman'in hayaletlerini görürür ve ikisi de Danny'e saldırmaktadır. Danny ikisini de öldürür. Sonra yere açılan bir kapak bulur, levye yardımıyla açar ve altına girer. İçeride hayalet Watchdogs üyeleri vardır. Danny onları gizlice öldürür ve tabanca bulur. Onunla öldürmeye devam eder. En sonunda kilitli bir kapı kendiliğinden kaybolur. Bu, Danny'nin oradan geçmesini gösteren bir işarettir. Kapıdan geçerek dışarı çıkar ve karısının Leo tarafından öldürüldüğünü görür. Danny, Leo'yu öldürür. Ancak Leo tekrar ortaya çıkar ve Danny yine öldürür. Bu birkaç kez tekrarlandıktan sonra Danny'nin ölen karısını mezarlığa götürmesi gerekir. Kucağına alıp mezarlığına götürürken Leo ara ara tekrar belirip Danny'e saldırır. Danny her defasında öldürür. En sonunda Danny karısını mezarlığa götürmeyi başarır.

Danny, karısını gömerken Leo arkasında belirip ondan kurtulmanın bu kadar kolay mı olacağını söyler. Danny elindeki küreği Leo'ya geçirerek yere yığar. İkisi aslında aynı kişidir ama Danny, seçimin onda olduğunu ve kendisi olmayı seçtiğini söyler. Leo da kimin Daniel olmak isteyeceğini söyleyerek dalga geçince Danny tekrar kürekle vurur. Leo kahkaha atarak ondan kurtulamayacağını söyler. Danny başına kürekle vurmaya devam eder ve en sonunda Leo ölür. Danny kendi kendine adının Daniel Lamb olduğunu sayıklar.

Uyandığında kendini boş bir yolda yatarken bulur ve ismini hatırlamamaktadır. Yanı başında bir kağıt bulur. Kağıtta: Onun isminin David Joiner olduğu yazmaktadır ve aynı kağıtta ev adresi yazmaktadır. Danny artık tüm bu yaşadıklarını, kim olduğunu hatırlamıyordur. Yeni kimliğiyle birlikte yeni evine doğru yürür.

Kötü Son - Release Therapy



Bu, Leo Kasper olarak oynadığınız alternatif sondur. Her bölümde en az 3 yıldız elde edilerek kilidi açılır. PS2 / PSP sürümlerinde, bu bölüm Personality Clash tamamlandıktan sonra açılır.

Danny, Leo'ya borçlu olduğunu ve onu bir kenara atamayacağını söyler. Doktor Whyte da geçmişe odaklanmanın tek yolunun bir dosya olduğunu söyleyip ona bir dosya uzatır. Danny onları henüz kavrayamamıştır. Danny okuduklarına şaşırır ve Doktor Whyte ona olanları gösteren bir video izletir. Dehşet dolu videoyu izledikten sonra Whyte, tek sorumlunun Leo olduğunu söyler.

Dr. Whyte, Daniel'e zihninin en derin köşesindeki bir hücre hakkında bilgi verir ve ona Leo'yu o hücreye kilitlemesini söyler. Ancak Leo, bir Legion çetesi üyesini hücreye çekip onu öldürerek kaçmayı başarır. Leo önüne çıkan çete üyelerini öldürür. Her cinayet Leo'yu güçlendirir. Malikanede Danny'yi aramaya karar verir ve onu bulur. Leo ve Danny birbirlerine karşılıklı ateş ederler ve Danny ara sıra görünmez olur. Bu mücadele sonunda Leo kazanır ve Danny'i yere yığar. Danny yerde acı içinde kıvranırken Leo boğazına bastırarak onu öldürür ve haykırarak kazandığını söyler.

Danny, Doktor Whyte'in uyandırmasıyla uyanır. Yüzünü yıkarken, ayna yansımasında kendisinin aslında Leo olduğunu görür.

Resimler: Wikihunt - IGN
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2021, 21:09:41 lazlow

Impeccable

Elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.:helal:


lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 29 Mart 2021, 19:07:17
Elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.:helal:
Teşekkürler, ne demek :)


chmyera

Gayet güzel bir konu teşekkürler.  Sexual Deviants bölümündeki işkence şarkıları hâlâ aklımda :)


lazlow

Alıntı yapılan: chmyera - 29 Mart 2021, 19:47:55
Gayet güzel bir konu teşekkürler.  Sexual Deviants bölümündeki işkence şarkıları hâlâ aklımda :)
Teşekkürler. En strese sokan bölüm orası olmalı.