GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Az Bilinen Rockstar Games Oyunları

Başlatan lazlow, 25 Haziran 2020, 21:26:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Rockstar Games denince şüphesiz birçok oyuncunun aklına Grand Theft Auto serisi gelir. Yıllarca oyunlarıyla zirveyi kimseye kaptırmayan şirketin Grand Theft Auto dışında oyunları da vardır. Bu oyunlardan Red Dead Redemption, Max Payne, L.A. Noire, Bully oyunları GTA kadar olmasa da şirketin oldukça popüler oyunlarıdır. Rockstar Games'in oyunları bunlarla da kısıtlı değildir. Bazılarını daha önce duymuş olabilir bazılarını da hiç duymamış olabilirsiniz. Sizler için Rockstar Games'in daha az bilinen oyunlarını derledik.

Midnight Club



Rockstar Games'in araba yarışı temalı oyunudur. Aracınızı özelleştirin ve parkursuz, süresiz, kuralsız, sokak yarışlarının tadını çıkarın: Midnight Club'a hoş geldiniz.

İlk oyunu 2000 yılının ekiminde yayınlanan serinin şimdiye kadar Midnight Club: Street Racing, Midnight Club II, Midnight Club 3: DUB Edition, Midnight Club: Los Angeles olmak üzere dört ana oyunu var. PS2, Xbox One, PS3, Xbox 360, GBA, PSP platformlarında görülen seri, son olarak 2009'da güncellenmiştir.


Red Dead Revolver



Rockstar Games'in 2004 yılında çıkarılan ilk vahşi batı oyunu Red Dead Revolver, adeta Red Dead Redemption'un atasıdır. Birçok oyuncu, özellikle Rockstar Games hayranları bu oyunu bilseler de yine de bu efsanenin öncesini hatırlatmak istedik. Rockstar San Diego tarafından geliştirilip PS4, PS2, Xbox platformlarına çıkarılmıştır.



Hassas silah oyunu ile ateşlenen çarpıcı bir arcade tarzı üçüncü şahıs oyunu olan Red Dead Revolver, evcilleştirilmemiş sınırda klasik bir intikam hikâyesidir.


Manhunt



Temel mantığı gizlen, öldür olan bu oyunda oyunculara vahşet deneyimi yaşattığı gerekçesiyle Rockstar Games'in kuşkusuz en çok eleştirilen ve bazı ülkelerce sansüre uğramış oyunudur. Bu da şirketi olumsuz etkiledi. Rockstar Games bu oyuna bir şans daha vermiş olacak ki vahşet dozunu biraz azaltarak ikinci oyunu çıkardı. Ancak bu da beklentilerinin altında sonuç verdi. Dolayısıyla Rockstar Games bu seriye yenisini çıkarmaktan vazgeçmiştir. Yine de bu oyunlar hala satışta. Birinci oyun, 2003'den beri: PS4, PC, PS2, Xbox platformlarına; İkinci oyun ise 2007'den beri PC, PS2, PSP, Wii platformlarında çıkarılmıştır.

Serinin ilk oyununda Amerika'nın en tehlikeli şehrinde idam cezasına çarptırılan bir seri katil James E. Cash, bir yönetmen tarafından kurtarılır. Yönetmenin amacı aslında farklıdır: Cash'in şehirde belli çete üyelerini öldürerek gerçek vahşet filmi çekmektir. Yönetmenin yönlendirmeleriyle önüne çıkanı öldüren Cash'in başında başka bir bela vardır, o da bütün şehrin Cash'i ölü istemeleridir. İkinci oyunda da Pickman adlı projenin bir kurbanı olan Daniel Lamb adlı doktor, Leo Kasper adlı bir kişilik ile cinayet işlemeye başlar. Tedavi edilmek üzere tımarhaneye yatırılsa da elektriklerin kesilmesiyle tekrar Leo ile karşılaşır ve oradan kaçıp ortalığı karıştırır.


Beaterator



Rockstar'ın kendi müziğinizi yapmaya olanak sağlayan oyunu Beaterator, yaygın olarak beğenilen orijinal web versiyonunun temelinden oluşturuldu. PSP sistemi ve PlayStation Network için çıkarılan oyun, birinci sınıf bir mikseri parmaklarınızın ucuna getirir. - kolay, güçlü ve yaratıcılığınızın ürününü ortaya koyar.

Rockstar ve Timbaland tarafından özel olarak Beaterator için üretilen binlerce orijinal müzik, döngü ve ses içeren bir ses setine sahiptir.


Rockstar Games presents Table Tennis



Rockstar Games'in masa tenisi oyunudur. Gerçek uluslararası yarışta bulunan heyecan verici deneyimi taklit eden otantik bir fizik motoru ve sezgisel oyun ile gerçek yaşam sporunun eşsiz yoğunluğunu yaşayın.

Rockstar Games'in inanılmaz hızı, akışkan kontrolü ve oyun derinliği ile çığır açan gerçek bir gelecek nesil deneyimine kendinizi kaptırın. Rockstar San Diego tarafından geliştirilip ilk 2006 yılında çıkarılan oyun: Xbox One, Xbox 360, Wii platformlarına çıkarılmıştır.


The Warriors



Rockstar Games, 1979 yapımı Paramount Pictures kült klasik filmine dayanan The Warriors, PlayStation 2 ve Xbox'a çıkarılmış bir film oyunudur. Rockstar Toronto tarafından geliştirilen The Warriors, filmin stilize sinema yolculuğunu 1970'lerin New York'unda gerçekleşen cesur bir interaktif deneyime genişletiyor.

Kendilerine The Warriors, yani Savaşçılar diyen bir sokak çetesinin New York'un karanlık sokaklarında ayakta durma macerası anlatılmaktadır. Savaşçılar, yaşamları için savaşmalı ve sadakatin anlamını öğrenmelidirler.


Smuggler's Run



Rockstar Games'in ilk olarak Ekim 2000'de çıkarılan oyunu Smuggler's Run'ın ardından Smuggler's Run Hostile Territory, Smuggler's Run Warzone adlı oyunları da çıkarak bir üçlemeyi tamamlamıştır. Bu üçleme Ağustos 2002'de çıkan son oyunundan sonra daha da yenilenmemiştir. İlk ve üçüncü oyunu GameCube, ikinci oyunu da PS2 platformlarına çıkarılmıştır.

Karakterimiz, uluslararası kaçakçılar çetesinin bir üyesidir. Yalnızca arazi araçlarıyla ABD sınır devriyesi, CIA ve rakip çetelere karşı yasadışı kargoları teslim etmeye çalışır. GTA 5'teki Trevor'un hangar görevlerine çok benzeyen bu oyunda bize verilen kargo teslimatı görevlerini yaparken ustalıkla arazi araçlarını kullanmamıza olanak sağlar.


State of Emergency



Rockstar Games'in yayıncılığını üstlendiği bu oyun ilk kez Şubat 2002'de çıkarılmış olup: PC, PS2, Xbox platformlarında yerini almıştır.

"Mafya karşıtı adam" olarak kısaca özetleyeceğimiz bu oyunda kahramanımız bir yeraltı direniş hareketinin üyesidir. Kahramanımızla birlikte halkınızı baskıcı birliklerden kurtarmak için uğraş verdiğiniz bir arcade benzeri dövüş oyunudur.

Savaşmak için silahları ve sokakta bulabileceğiniz her şeyi elinizle kullanın. Siz özgürlük için savaşırken yüzlerce insan isyan ediyor - dikkatli olun!


The Italian Job



Rockstar Games'in Ekim 2002'de PS1 için çıkardığı bir oyundur.

1969 Londra'sı. Charlie Croker, Majesty's Hapishanesinde üç yıl geçirmiştir ve Bay Bridges tarafından yeni bir iş teklifi alır: Mafya ve Turin Polisi'nin burunlarının dibinden 4.000.000 dolar değerinde külçe altınlarını çalmak.


Oni



Rockstar'ın 2001'in ocağında PS2 için çıkardığı Japon aksiyonlarını aratmayan bir konsol oyunudur.

Karanlık bir gelecek, belirsiz bir geçmiş ve güvenecek kimse kalmamıştır. Oni'de Yoğun aksiyon anime gerilimi canlanıyor. Teknoloji suçları görev gücünün seçkin bir üyesi olan Konoko, kötü Sendika ile savaşma görevinde bir ajandır. Ama işler her zaman göründüğü gibi değildir ...  Konoko'yu onu çevreleyen kötülüklerden kurtarmak için yumruk yumruğa savaş verip son teknoloji silahların patlayıcılarında ustalaşabilir misiniz?


Thrasher: Skate and Destroy



Rockstar'ın yayıncılığını üstlendiği, 1999 yılında PS1 için çıkarılan, oyuncuların gerçek sokak kaykaylarına katılmalarını sağlayan ilk kaykay oyunudur.

Ünlü Thrasher Kaykay Dergisi, gerçek sokak kaykayının mekaniğini bir video oyununa çevirmek için isimlerine ve uzmanlıklarına katkıda bulundu. Oyunun gerçek zamanlı fizik motoru, benzersiz bir açık uçlu hile sistemi ve sınırsız ücretsiz oyun ile birlikte, oyuncunun yeni hileler oluşturmak ve yaratıcı, orijinal paten koşuları yapmak için hareketleri birleştirmesini sağlar.


Wild Metal



Rockstar'ın 1999'da PC, Sega Dreamcast platformları için çıkardığı bir strateji ve aksiyon oyunudur.

Avlayın ya da av olun. Öldürün ya da ölün: Yeter ki insanlığın geleceğini geri kazanın. Oyunda galaksiler arası bir ödül avcısıyız, zor güç çekirdeklerini bulmaya ve bize verilen fütüristtik bir tankla insanlık için tehdit oluşturan Tehric System'deki makineleri bozmaya çalışıyoruz.


Austin Powers



Hepimizin "Avanak Ajan" olarak bildiği ajan filmleri parodisi Austin Powers'in Game Boy Color oyunlarının yayıncılığını Rockstar Games üstlenmiştir. Bu oyunlar: "Austin Powers: Oh, Behave!" ve "Austin Powers: Welcome to My Underground Lair!" adlı oyunlardır.

Bu oyunların ikisi de 2000 yılında çıkmış, film kahramanlarıyla birlikte mini oyunlar oynanmaktadır. Bunlarla birlikte "Austin Powers: Mojo Rally" adlı bir ralli oyunu da olacakmış ancak bilinmeyen sebeplerden ötürü iptal edilmiş.


Agent



Bu oyun hiç çıkmadığı halde birçok Rockstar Games oyunundan çok bilinen gizemli bir oyundur.

Temmuz 2007'de, E3 fuarında, Sony Computer Entertainment, Rockstar Games'in Temmuz 2007'de PlayStation 3 için yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurdu. Ancak o duyuruluştan bu yana Agent bilinmeyen sebeplerden rafa kaldırıldı. Geriye bu duyuru ve bu karanlık kapağı kaldı. İlginç ki Rockstar Games bu oyunu sitesinden kaldırmadı.

Söylentiye göre bu oyun 1970'lerin sonlarında Soğuk Savaş sırasında geçecekti. Bir basın açıklamasına göre oyun: oyuncuları karşı istihbarat, casusluk ve siyasi suikastlar dünyasına götürecekti.
Son düzenlenme: 25 Haziran 2020, 21:29:17 lazlow

Coiner

Bu tarz konular sadece GTAMulti.com ve lazlow'a özel :D eline sağlık.

Coiner    
#0111

lazlow

Alıntı yapılan: Coiner - 25 Haziran 2020, 21:28:27
Bu tarz konular sadece GTAMulti.com ve lazlow'a özel :D eline sağlık.
Ne demek :) teşekkürler


Vupsen

Eline, emeğine sağlık. :)


DracDonix

Ellerinden öperim hocam.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Impeccable

Midnight Club çok güzel bir yarış oyunu, PS kafelerde deneme şansım olmuştu. Oldukça eğlenceliydi.

Paylaşım için teşekkürler.


lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 27 Mart 2021, 18:19:41
Midnight Club çok güzel bir yarış oyunu, PS kafelerde deneme şansım olmuştu. Oldukça eğlenceliydi.

Paylaşım için teşekkürler.
Evet, ben de PS2'de oynamıştım. Ne demek :)