GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:13:36

Ücretli Pawn İşleri

Başlatan trabzon, 27 Nisan 2021, 19:40:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trabzon

Feick

trabzon

Günaydın,

Bu ay SAPP yapısıyla aynı şekilde sıfırdan yazıp, açıp, iptal ettiğim San Andreas Cop Chase oyun modumu satışa sunuyorum. İlgileniyorsanız, discord adresimden bana ulaşabilirsiniz. Gün içerisinde resimler ve dahili konuya eklenecektir.

TAKTAK26

Umarım iyi bir alıcıyı bulursun, Silver.
Pinged: @Silver

Kanalize!

Martin

trabzon

Birebir, San Andreas Police Pursuits(SAPP) oyun modunun görselleri ve fiyatı konuya eklendi. Mod için daha fazla detay almak istiyorsanız, iletişime geçebilirsiniz.

- Ücretli olarak pawn işleriniz yapılır.

OnlySimon

trabzon

Alıntı yapılan: Silver - 19 Eylül 2021, 07:04:45
Günaydın,

Bu ay SAPP yapısıyla aynı şekilde sıfırdan yazıp, açıp, iptal ettiğim San Andreas Cop Chase oyun modumu satışa sunuyorum. İlgileniyorsanız, discord adresimden bana ulaşabilirsiniz. Gün içerisinde resimler ve dahili konuya eklenecektir.

UP

TAKTAK26

Kanalize!

Hermes

Üç Kağıtçı'nın teki.

Lewrond

trabzon

Alıntı yapılan: Hermes - 30 Kasım 2021, 22:46:27
Üç Kağıtçı'nın teki.

Teşekkürler. :'D

Yazdığım SA-PP/SA-CC oyun modu masaüstümde kalakaldı. 1 ay sonra alıcısı çıkmazsa, duruma göre mod piyasaya sürülecek arkadaşlar. Son fiyat 300₺. Discord adresimden veya forum özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz. Birden fazla alıcı gözlemlenirse, mod alıcı kişiler çerçevesinde ihaleye sunulacaktır.

Fiyat XX₺ veya X$ olarak güncellendi.
Son düzenlenme: 02 Haziran 2022, 23:34:33 Silver

Narisca

Discord adresinizi verebilir misiniz?

İletişim: narisca@marina-gaming.com
Discord : Narisca#1041
Web Developer & Game Developer
Project : www.marina-gaming.com
2020-2022

trabzon

Selamlar. San Andreas Cop Chase (SAPP) oyun modumun piyasa fiyatını 400'e çıkarmış bulunuyorum. Yakın süreçte alıcı çıkmazsa, eski fiyatından benimle iletişime geçmiş ve beklettiğim kullanıcılardan birine satılacak.

Profilimde bulunan discord adresimi düzelttim, benimle discord üzerindende iletişime geçebilirsiniz.

trabzon

Alıntı yapılan: Silver - 20 Eylül 2021, 00:15:52
Birebir, San Andreas Police Pursuits(SAPP) oyun modunun görselleri ve fiyatı konuya eklendi. Mod için daha fazla detay almak istiyorsanız, iletişime geçebilirsiniz.

San Andreas Cop Chase(SACC/SAPP) oyun modumun tüm haklarını, @NawieR 'a satışını gerçekleştirerek devrettim. Satın almış olduğu oyun modu ile beraber izleyeceği yol üzerinde kendisine başarılar diliyorum.