GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Egemen Hosting İnternet Ve Bilişim Hizmetleri DDOS Korumalı Sunucular

Başlatan HELLBOY, 11 Haziran 2021, 18:33:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EgemenHosting

rust ve mta sponsorluklarımız sizlerde sponsorluk başvurusunda bulunabilirsiniz.

Krozfayer

5 güne yakın bir süredir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım performans ve fiyat olarak da gayet iyi.

EgemenHosting

Alıntı yapılan: Krozfayer - 19 Temmuz 2021, 23:08:39
5 güne yakın bir süredir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım performans ve fiyat olarak da gayet iyi.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

EgemenHosting

Bayilik sistemimiz aktiftir sizlerde kendi adınıza sunucu alım satım yaparak para kazanabilirsiniz.
Detaylı bilgi için discord adresimize gelebilirsiniz yada canlı destek üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Xchatt

Zamanında beni dolandıran HELLBOY'un hizmetiymiş başarılar :D.

Sa-Mp 2014-2020

xDahdal

Arkadaşlar eskiler çok iyi
Bilir. Bu adam dolandırıcı elimizde kanıtlar var ortağım bunu dediği için bizi özelden tehdit etti dava edicem dedi adam hem bizi dolandırdı hemde dava ediyor 😂 bu sözde firma firmadan bişey alınmaz şimdi sıkıntı çıkmaz ilerde çıkarır almayın sadece biraz almadan önce ^HELLBOY^ ismini araştirin dolandırmadıgı saldırmadıgı hiç kimse yok ücretsiz verse bile almayın bi çıkarı vardır

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

EgemenHosting

Konu tanıtıımı güncellenmiştir resimler yazılar değiştirilmiştir.
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2021, 20:09:59 EgemenHosting

Rexiun

Alıntı yapılan: xDahdal - 23 Temmuz 2021, 18:57:09
Bilir. Bu adam dolandırıcı elimizde kanıtlar var ortağım bunu dediği için bizi özelden tehdit etti dava edicem dedi adam hem bizi dolandırdı hemde dava ediyor 😂 bu sözde firma firmadan bişey alınmaz şimdi sıkıntı çıkmaz ilerde çıkarır almayın sadece biraz almadan önce ^HELLBOY^ ismini araştirin dolandırmadıgı saldırmadıgı hiç kimse yok ücretsiz verse bile almayın bi çıkarı vardır
Ya aga Allah çarpsın anlamıyorum bu adam benim kankam şöyleyiz böyleyiz demiyormuydun .d

mustafaakıska1806

EgemenHosting

Samp türkiyede hızla yayılan sunucu kapatma açığı network uzmanlarımız tarafından fixlenmiştir sizinde sunucularınız kapanıyorsa çözümü egemenhosting.com'da bulabilirsiniz değerli gtamulti samp oyuncularına her zaman yardım ederiz.

xDahdal

Alıntı yapılan: Rexiun - 24 Temmuz 2021, 00:03:54
Alıntı yapılan: xDahdal - 23 Temmuz 2021, 18:57:09
Ya aga Allah çarpsın anlamıyorum bu adam benim kankam şöyleyiz böyleyiz demiyormuydun .d
Öyle birşey dediğimi dair birşey at burda boş laf demeye gerek yok ben kimseyi satmam dedim benden bu konu icin kanıt istedin atmadım bende niye atmadım sen milletin açığını bulup rezil etmeye çaliştiğin için

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..