GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Egemen Hosting İnternet Ve Bilişim Hizmetleri DDOS Korumalı Sunucular

Başlatan HELLBOY, 11 Haziran 2021, 18:33:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tyranus

Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Ocak 2023, 14:26:12
o esnada X isimli sunucu sahibine Discord üzerinden şu mesaj gelir: Gördüğüm kadarıyla sunucunuz devamlı olarak kapanıyor, benden makina satın alırsanız bu denli problemler yaşamazsınız. X isimli server sahibi: Hayır teşekkürler, makinamız'dan memnunuz. Sunucu açılır ve her şey eskisi gibidir bu sefer 24 saat geçmeden bir saldırı daha gerçekleşir. Beş dakika sonra aynı isime tekrar aynı mesaj atılır. Senaryonun geri kalanını kendi yaşanmışlıklarınız ile devam ettirebilirsiniz.

Aynı olayı ben de yaşadım. Yine samp kitlesine hizmet veren farklı bir firma. Kimseyi karalamak istemem, ama bu tür olaylar insanın cidden canını sıkıyor. 3-5 kuruş kazanmak için bunlara gerek yok. Kalitenizi gösterirseniz elbette kar edersiniz.

EgemenHosting

EgemenHosting

HKI

Mesele kimsenin ekmeğine taş koymak değil. Veri güvenliği yok, tavsiye etmiyorum. Ek olarak bu olaya ait bütün mesajları kaldırıp olumsuz geri bildirimleri silmeleri bende hiç güzel bir düşünce uyandırmadı. :) Alacak olanlar almadan önce bir kez daha düşünsün.

¡La vida es una sola!

EgemenHosting

Necip

mtada sunucu adınıza egemenhosting yazdığınızda "ddos company banned by mta" yazıyor, gerisini siz düşünün.

HKI

Alıntı yapılan: EgemenHosting - 14 Kasım 2023, 01:17:04
@HKI

Sizin hatanızdan sistem çöksün sonra bana bu maddenin görselini göster. Bayağı iyiymiş. Günü dolmuş, ödemesi yapılmamış ve verileri kaybolmuş sunucu olsa eyvallah diyeceğim. :)

Neden güvenmememiz gerektiğini bu görsel ile bir kez daha görmüş olduk. Teşekkür ederiz egemenhosting.

¡La vida es una sola!

day n nite

hedef sunucu goze kesildi
17 yasindaki sirket ceosu burak bey tarafindan hedef sunucuya ddos talimatlari verildi
daha sonrasinda kisilere egemenhosting reklami verilip kendi taraflarina cekildi
dogru duzgun fatura bile kesilmedi
gozluklu fotograf pp yapildi
tebrikler egemenhosting, kalitenize bayiliyoruz!!!