GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 19:23:11

En Sevdiğiniz Need For Speed Oyunu

Başlatan Jate, 03 Ağustos 2023, 13:11:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jate

1994 yılından günümüze kadar soyunu devam ettiren muhteşem oyun serisi "Need for Speed", neredeyse hepimizin gönlünde taht kurmuştur. Serinin son yayınlanan oyunu Need for Speed Unbound bana göre her ne kadar eski Need for Speed oyunlarının tadını vermese de, EA Games'in her zamanki muazzam atmosfer tasarımıyla kendini sevdirdi. Serinin en sevdiğim oyunu ise 2010 yılında yayınlanan, gerçekten hızlı ve öfkeliyi andıran, araçlara herhangi bir yükseltme yapılmadan sadece ve sadece yarış bilgisiyle yarışlarda galip gelebileceğiniz bir oyun; Need for Speed Hot Pursuit 2010
Çıktığı yıldan bu yana aralıksız oynadığım tek Need for Speed oyunu olan Hot Pursuit, herhangi bir hikayeye sahip olmasa da kariyerin zirvesine ulaştığınızda Seacrest County'nin tamamında hükmünüzün sürdüğünü sizlere hissettiriyor.
Bunca yıl içerisinde sizlerinde nefes kesmeden oynadığınız bir Need for Speed oyunu var mı? Eminim ki vardır. Bu konunun altına hem fotoğraflar bırakabilir hem de seriye başlama anılarınızı yazabilirsiniz. :)
Need for Speed : Hot Pursuit 2010

Not: Fotoğraflar oyunun 2020 Remastered sürümüne aittir ve tarafımca çekilmiştir.
Son düzenlenme: 03 Ağustos 2023, 13:16:47 Jate

Purgatory

Need For Speed serisine ilk olarak Underground 2 ile başlamıştım çocukken. GTA Vice City'nin yanında o oyunu da yüklemişlerdi bilgisayara. Gayet de severek oynamıştım açıkçası. Ardından PSP sahibi oldum ve Need For Speed Underground Rivals, Need For Speed Carbon, Need For Speed Undercover ve Need For Speed Shift gibi oyunları oynama şansım oldu.

En çok sevdiğime gelince, Underground alt serisini çok seviyorum. Underground 1 ve 2, ayrıca Rivals, gece vaktinde geçmesiyle, verdiği gerçek sokak yarışı atmosferiyle gerçekten beğenimi kazandı ve serideki en favori alt serim oldu.

Jate

Alıntı yapılan: Purgatory - 03 Ağustos 2023, 13:54:06
Need For Speed serisine ilk olarak Underground 2 ile başlamıştım çocukken. GTA Vice City'nin yanında o oyunu da yüklemişlerdi bilgisayara. Gayet de severek oynamıştım açıkçası. Ardından PSP sahibi oldum ve Need For Speed Underground Rivals, Need For Speed Carbon, Need For Speed Undercover ve Need For Speed Shift gibi oyunları oynama şansım oldu.

En çok sevdiğime gelince, Underground alt serisini çok seviyorum. Underground 1 ve 2, ayrıca Rivals, gece vaktinde geçmesiyle, verdiği gerçek sokak yarışı atmosferiyle gerçekten beğenimi kazandı ve serideki en favori alt serim oldu.
Hepsi birbirinden harika oyunlar. Hepsinin arasında Need for Speed : Pro Street'i aradı gözlerim, Rivals ve Carbon karışımıydı ama gerçekten güzel bir sürüş hissiyatına sahip muazzam araç kategorisine sahip bir NFS oyunuydu.

Purgatory

Alıntı yapılan: Jate - 03 Ağustos 2023, 19:19:46
Alıntı yapılan: Purgatory - 03 Ağustos 2023, 13:54:06

Hepsi birbirinden harika oyunlar. Hepsinin arasında Need for Speed : Pro Street'i aradı gözlerim, Rivals ve Carbon karışımıydı ama gerçekten güzel bir sürüş hissiyatına sahip muazzam araç kategorisine sahip bir NFS oyunuydu.
Pro Street de diğer efsanelerle yakın dönemde yer alan bir oyundu diye hatırlıyorum. Açıkçası oynamadım, o yüzden o oyun hakkında bir fikrim yok. :)

Landrow

Underground 1 ve 2'cisi gayet güzel bir oyun severek oynamıştım.

UNT Gaming - 2023

lazlow

Most Wanted en güzeli bence. İkinci olarak da Heat derim.

Landrow

Alıntı yapılan: lazlow - 04 Ağustos 2023, 12:48:10
Most Wanted en güzeli bence. İkinci olarak da Heat derim.

Most Wanted zaten serinin en iyisi

UNT Gaming - 2023

KamilPanpa37

Benim çocukluğumdan beridir vazgeçemediği iki ikonik seri var, onlar da

Need For Speed: Underground 2 (2004)

Need For Speed: Most Wanted (2005)

İkisini de akşam işten geldikten sonra falan arada kafa dağıtmak için açıp oynarım, Soundtrackleri ile gerçekten beni çocukluk yıllarıma götüren çok özel seriler.  Underground 2 ve Most Wanted serileri bir elmanın iki yarısı gibi benim gözümde ikisini de bir birinden ayıramadığım harika yapımlar.  :helal:

Impeccable

Need For Speed: Carbon'un yeri bende ayrı. O döneme yakın Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Drift filmi de çıkmıştı. Film ile bağdaştırdığım için favorim Carbon.