GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:01:18

Oyun Önerir misiniz? Sistemim Bu Oyunu Kaldırır mı?

Başlatan Prisonero, 23 Ocak 2018, 18:08:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo

Korku oyunu olarak; Cry of Fear ve Outlast
Savaş oyunu olarak; Call of Duty
Strateji oyunu olarak; Hearts of Iron IV, Europa Universalis 4 ve Mount and Blade: Warband

Please (g)old days, come back.

Purgatory

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 10 Mayıs 2021, 14:11:12
Eski Zamanlarda Olan Oyunlar çidden güzel oyunlar. Bana Biraz Eskilerin oyunlarından önerirmisiniz?

Half-Life gibi eski olsun, ama tempoyu bozmayan aksiyon olsun. FPS Olması lazım değil, yeterki eskilerin oyunu olsun ve aksiyon barındırsın.
Senin PS2'n vardı galiba. Oynamadıysan (Oynamaman pek olası değil tabi de.) God of War ikilisine bakabilirsin. Black'ın, Metal Gear Solid 3'ün ismini de çok duyuyorum PS2'de. Ayrıca PC'de Dead to Rights serisine bakabilirsin. (Ayrıca PS2'de de var.) Eski istersen aklıma doğrudan Doom ve Quake serisi gelir. Serious Sam serisi de fena değildi doğrusu. Bunlarla beraber Matrix serisi var, iki oyundan mı ne oluşuyordu. Bir de POSTAL var. İlki bir noktadan sonra biraz tekrar ediyor gibi kendini ama aksiyon var yeterince. İkinci oyununa da bakabilirsin tabi POSTAL serisinin.

Son olarak, bizden çıkan Kabus 22'ye bir şans verebilirsin eğer denemediysen. Hayatta kalma korku unsurları hakim ama aksiyon namına da istediğini verecektir.

Ayrıca, bu diyeceğim PC'de olan her oyun için: PC Gaming Wiki sayfalarını incele.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Anestezi - 10 Mayıs 2021, 22:38:44
Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 10 Mayıs 2021, 14:11:12
Eski Zamanlarda Olan Oyunlar çidden güzel oyunlar. Bana Biraz Eskilerin oyunlarından önerirmisiniz?

Half-Life gibi eski olsun, ama tempoyu bozmayan aksiyon olsun. FPS Olması lazım değil, yeterki eskilerin oyunu olsun ve aksiyon barındırsın.
Senin PS2'n vardı galiba. Oynamadıysan (Oynamaman pek olası değil tabi de.) God of War ikilisine bakabilirsin. Black'ın, Metal Gear Solid 3'ün ismini de çok duyuyorum PS2'de. Ayrıca PC'de Dead to Rights serisine bakabilirsin. (Ayrıca PS2'de de var.) Eski istersen aklıma doğrudan Doom ve Quake serisi gelir. Serious Sam serisi de fena değildi doğrusu. Bunlarla beraber Matrix serisi var, iki oyundan mı ne oluşuyordu. Bir de POSTAL var. İlki bir noktadan sonra biraz tekrar ediyor gibi kendini ama aksiyon var yeterince. İkinci oyununa da bakabilirsin tabi POSTAL serisinin.

Son olarak, bizden çıkan Kabus 22'ye bir şans verebilirsin eğer denemediysen. Hayatta kalma korku unsurları hakim ama aksiyon namına da istediğini verecektir.

Ayrıca, bu diyeceğim PC'de olan her oyun için: PC Gaming Wiki sayfalarını incele.

Exemplary Feedback. Alın size oynanıcak oyunlar :D

Purgatory

Chicken Invaders serisini oynadınız mı? Evet, burada önerilen diğer serilere nazaran basit kalıyor ancak gayet eğlendirici bir seri. 120 kadar bölüm var onlu setler halinde, bu bölümlerde ya tavuk öldürüyorsunuz, ya meteor patlatıyorsunuz, ya kuyruklu yıldız patlatıyorsunuz, ya da her setin sonunda çeşit çeşit boss'larla kapışıyorsunuz. Ayrıca Steam versiyonunda başarımlar da var, bunları avlamakla da harcayabilirsiniz vaktinizi. Her halükarda size keyifli vakit geçirtebilecek bir seri ve şu aralar Universe adıyla altıncı oyunu gelmekte, inceleyin isterseniz.

Bilinmeyen Bey

Eski oyun değil, ancak hala oynamadıysanız şunlara bir göz atın:

- The Last of Us Part II , Oyunun hikayesi karmaşık gelebilir ancak oynanış herkes için uygun

- Death Stranding, Bununda fazla bir hikayesi yok, ancak etrafta dolaşarak çeşitli kargolar götürüyoruz. Zombi Apokilipinde olan bir dünyada, kargocu kişiyiz. Karşımıza Soyguncular, Zombiler falan çıkıyor ve dövüşüyoruz. Ki Bu oyun fazla eğlenceli olmayabilir, ancak canınız sıkılıyorsa azcık dolaşın. Huzur seviyelerine geliyorsunuz azıcık.

- Ghostrunner, 2020 yılında çıkan güzel bir aksiyon oyunu. Duvarda yürüme, katana ile saldırma, katana ile bir yerden bir yere uçma (ip oluyor katana) gibi özellikleri var oyunun...

- Ghost of Tushiama, Baya güzel ve çinli bir oyun. Eski Zamanda geçen (Çin Kültürü), Kendini silahlar ile donatabileceğiniz (ki çok güzel eşyalar var), kendinize uğurluk takarak özellikler kazanabileceğiniz baya güzel bir oyun. Hikayeside baya güzel.

- Genshin Impact, Zaman isteyen ve Zelda-like bir oyun. Kendisi "Legend of Zelda: Breath of Wild" oyunun mekaniklerinin kopyası, ancak hikayesi farklı. Online bir oyun, hikayesi farklı ve fantastik bir dünyada geçiyor. Canavarlarda Zelda'dan çıkma. Ama güzel, oynayın.

- Microsoft Flight Simulator, artık "bu oyun kaldırırmı?" diye sorulacak. Çünkü çok iyi. Ve Uçak Sürmek baya güzel bişe, deneyin derim.

Impeccable

Hitman Absolution ve Mafia II'yi yükledim nostalji amaçlı. Benim gibi nostalji yapmak isteyenler veya hiç oynamamış olanlar kesinlikle oynamalı bu iki oyunu.

Radless

Alıntı yapılan: werifesteria - 10 Mayıs 2021, 17:16:46
Korku oyunu olarak; Outlast
Bana gore Outlast gibi rezalet bir korku oyunu yoktur (en azindan hikayesi fena degil), bir oyun kendini savunmana bile imkan vermeden oyun olmaktan cikip film izlermis hissiyati verir mi bir insana ya?

"Life's too short to hold grudges."

Impeccable

Nostalji yapmak isteyenler için PES 6'yı ve FIFA 07'yi tavsiye ederim.

lazlow

Fahrenheit Indigo Prophecy de güzel oyundur. Sistem zorlamayan, güzel bir hikayesi olan bir oyun.

Purgatory

Alıntı yapılan: lazlow - 20 Ağustos 2021, 19:37:02
Fahrenheit Indigo Prophecy de güzel oyundur. Sistem zorlamayan, güzel bir hikayesi olan bir oyun.
Ben de tavsiye ediyorum bu oyunu, bir ara mobil platformlarda vardı, orada oynamıştım ilk olarak, sonra Steam'daki Remastered versiyonunu bitirdim. Güzel bir oyun kısaca.

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 20 Ağustos 2021, 22:11:52
Alıntı yapılan: lazlow - 20 Ağustos 2021, 19:37:02
Ben de tavsiye ediyorum bu oyunu, bir ara mobil platformlarda vardı, orada oynamıştım ilk olarak, sonra Steam'daki Remastered versiyonunu bitirdim. Güzel bir oyun kısaca.
Steamdekinin adı Remastered olarak geçiyor ama neresi Remastered anlayamadım.

Purgatory

@lazlow Orijinal oyunun üzerine grafiksel anlamda eklemeler yapıp sorunları düzeltip koyuverdiler herhalde. Ayrıca GOG.com isimli siteden de oyunun orijinali satın alınabiliyor Steam'da Remastered hali alınabilirken.
Son düzenlenme: 21 Ağustos 2021, 21:12:48 Anestezi

Gladiator

Gladiator

Bilinmeyen Bey

Assassin's Creed.

Aslında tüm Assassin's Creed Serisi, sonuçta yakında Assassin's Creed Mirage çıkacak. 880 yılında, Bağdat'da geçecek. Masyaf yerine, bizim bildiğimiz Alamut Kalesi olacak. Karakterimiz eskisi gibi bir Assassin olacak. Hidden Blade'i olan ve kendini Assassin diye birisi değil. Creed'i (inancı) kalbinden yaşayan ve amacı için herşeyi yapabilecek bir karakter geliyor.

Size ranklayarak vereyim Assassin's Creed oyunlarını, böylece hangisinden eğlence ile başlamak istiyorsanız başlarsınız. Ama size önerim ilk oyundan başlamanız, tarihi bir sıra ile gidiyor bu oyunlar çünkü:

Tarihlemesine göre Assassin's Creed:

Fazla sıkmayacak, oturunca böyle bir 2-3 saat oynayabileceğiniz Assassin's Creed'ler:

Dövüş, Parkur ve diğer mekaniklerinin iyi olduğu Assassin's Creed'ler:

Hikayesel bakımdan iyi olan Assassin's Creed'ler: