GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Nisan 2025, 03:46:13

Oyun Önerir misiniz? Sistemim Bu Oyunu Kaldırır mı?

Başlatan Prisonero, 23 Ocak 2018, 18:08:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volitina

Silent Hill, Resident Evil, Max Payne,  Mafia,Driver serileri çok zevklidir, öneririm.

Prisonero

Alıntı yapılan: ElChapo - 31 Mayıs 2019, 18:47:10

Merhabalar,bir sorum olacaktı.

Sistemim
İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93 GHz
Ram : 4GB (ddr3)
Ekran kartı : Amd r7 240 4 gb (ddr3)

Bu sistem GTA 5 kaldırır mı ?

Kaldırır fakat işlemciden dolayı biraz sorun yaşarsın.

ElChapo

miru

Tomb Raider ile Rise of the Tomb Raiderı oyna ikisinide çok seviyorum ve indirimlerde ucuzlar.

Medcezir

wildclaWZ dediği gibi call of duty öneririm. Hilesiz temiz bir oyun zula'yıda tavsiye ederim türk yapımı en çok "Gemi" ve "Çanakkale" oynarım :)

FurkanHD

Alıntı yapılan: Medcezir - 11 Haziran 2019, 11:02:43

wildclaWZ dediği gibi call of duty öneririm. Hilesiz temiz bir oyun zula'yıda tavsiye ederim türk yapımı en çok "Gemi" ve "Çanakkale" oynarım :)
Zulada hergün nasıl ağlayıp kaçtıgını söylesene len memoş  :D

Gta v roleplay öneririm girdiğim zaman çıkmak bilemiyorum  :aynen:

wanderer

Gerçekçi savaş oyunu sevenler için bence CS:GO ve R6'dan da başarılı bir oyun olan Insurgency'i öneriyorum. Bir hayli zordur, baştan uyarayım. RPG severlere önerim kesinlikle TESV:Skyrim ardından The Witcher serisi. Yarı arcade yarım simulasyon sayılabilecek keyifli bir yarış oyunu olan GRID 2'nin de denenmesinde fayda var. Genelde boş da olsa haftasonları vs. online sunucularında keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ve kanser olmak isteyenlere de DiRT Rally'i öneriyorum, iyi oyunlar diliyorum. :)

Craowin

Alıntı yapılan: ElChapo - 31 Mayıs 2019, 18:47:10

Merhabalar,bir sorum olacaktı.

Sistemim
İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93 GHz
Ram : 4GB (ddr3)
Ekran kartı : Amd r7 240 4 gb (ddr3)

Bu sistem GTA 5 kaldırır mı ?

Çok zor dostum, o işlemci ile ekran kartı gta 5 için yeterince düşük.

Sahib

Call Of Duty Mobil Versiyonu İçin En Düşük Sistem Ne Kadar Olmalı?

DracDonix

Tavsiye MMOFPS oyunlarınızı aşşağıda bekliyorum değişik oyunlar var ise beklemedeyim.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TRSihirbaz

Eve Kapananlar İçin 8 Kaliteli ve Ücretsiz Oyun

Dreadnought:

Çıkış tarihi: 5 Aralık 2017
Geliştirici: Six Foot, YAGER

Dreadnought, ilk çıkışını kapalı beta süreci ardından Playstation 4'e yaptı. Daha sonrasında ise 14 Ekim 2018 tarihinde PC platformu için de piyasaya sürüldü. Oyundaki amacımız kaptanı olduğumuz uzay gemisini dış tehditlere karşı savunmak.

Birden fazla uzay gemisini seçip oyuna başlayabiliyoruz. Her geminin boyut ve hız gibi farklı parametrelerde avantajları ve dezavantajları var. Kendi oyun tarzımıza uygun gemiyi bulduktan sonra uzaya hükmetmek için için yola çıkıyor.

World of Warplanes:

Çıkış tarihi: 12 Kasım 2013
Geliştirici: Wargaming, Lesta Studio

Worlds of Warplanes her ne kadar ilk çıkışını 2013 yılında yapmış olsa da Ekim 2017'de World of Warplanes 2.0 ismiyle bir çıkış daha yaparak çok daha kapsamlı bir oyun hâline geldi. Oyuncu sayısı da bu güncellemeden sonra bir hayli arttı.

Oyunda Almanya, Sovyetler Birliği ve ABD gibi II. Dünya Savaşı taraflarına ait 100'ün üzerinde hava aracı var. Uçaklar kendi içlerinde yapılarına göre farklı türlere ayrılıyor. Oyunculara da II. Dünya Savaşı atmosferine uçak savaşıyla katılmak düşüyor.

Gwent: The Witcher Card Game

Çıkış tarihi: 25 Ekim 2016
Geliştirici: CD Projekt, CD Projekt RED

Efsane The Witcher serisinden türemiş bir kart oyunu. Kitaplarda da yer alan Gwent, The Witcher 3 oyunuyla birlikte oldukça popüler bir yer kazandı. CD Projekt de bu potansiyeli görmüş olacak ki ücretsiz ve tamamıyla Gwent odaklı bir oyun piyasaya çıkardı.

Gwent oyununun mantığından da bahsedelim. Oyun iki kişi arasında oynanıyor. Her oyun 3 turdan oluşuyor. İki oyuncu da her tur birer kart oynayabiliyor. Kartlar Witcher serisinde bulunan farklı ülkelere ait karakterlerden oluşuyor. Her ülkenin liderinin kendisine has bir gücü var. Oyun sırasında askerî birliklerin ve liderlerin güçlerini kullanarak karşı tarafı alt etmeye çalışıyoruz.

Trove

Çıkış tarihi: 9 Temmuz 2015
Geliştirici: Trion Worlds
Trove ilk olarak 2013 yılında Alpha sürümüyle ortaya çıktı. Sonrasında kapalı beta ve açık beta gibi testlerden geçip 2015 yılında Windows'a, 2016 yılında ise PS4 ve Xbox One platformlarına tam çıkışını yaptı.

Oyunda her oyuncu farklı bir sınıftan karakter seçebiliyor. Karakter için gerekli eğitim tamamlandıktan sonra "Hub" ismi verilen bir bölgeye gönderiliyor. Bu bölgede farklı oyun içi dünyalara kapı görevi gören portallar var. Her bir portalın içinden geçebilmek için belli bir güç gerekiyor.

Dauntless

Çıkış tarihi: 21 Mayıs 2019
Geliştirici: Phoenix Labs, Iron Galaxy

Dauntless 2018 Mayıs ayında Windows için beta sürecine başlayıp, ardından 21 Mayıs 2019'da erken erişim sürümüyle oyuncuların karşısına çıktı. PS4 ve Xbox One platformlarına 26 Eylül 2019'da çıkış yapan oyun, 10 Aralık 2019'da ise Nintendo Switch oyun konsolunda boy göstermeye başladı.

Oyun büyük bir felaket ardından sona doğru sürüklenen bir dünyada geçiyor. Bu dünyada Behemot adı verilen yaratıklar var. Oyuncular da Behemotları avlayan bir toplumun bireylerini canlandırıyor.

Call of Duty: Warzone

Çıkış tarihi: 10 Mart 2020
Geliştirici: Infinity Ward, Raven Software

Call of Duty gibi bir markanın ücretsiz bir Battle Royale oyununa kavuştuğunu duymayanınız kalmamıştır. Ancak biz yine de böylesine sansasyonel bir oyunu listemize eklemeden edemedik. Oyun 10 Mart 2020 tarihinde çıkış yapmasının ardından yüksek bir hızla çok sayıda oyuncu tarafından oynanmaya başladı.

Oyun her ne kadar Modern Warfare'ın bir modu olarak görünse de aslında tek başına çalışabilen, muhtemelen de uzun yıllar boyunca piyasaya tutunabilecek bir yapım. Battle Royale öğelerini Call of Duty temasıyla çok başarılı bir şekilde birleştirdiği için kişisel izolasyon zamanında uzun saatler boyunca oynanabilir.

Heroes & Generals

Çıkış tarihi: 23 Eylül 2016
Geliştirici: Reto-Moto

Heroes & Generals birinci şahıs nişancı türüyle gerçek zamanlı strateji türünü birleştirmesiyle dikkat çekiyor. II. Dünya Savaşı zamanında geçen bu oyun, geliştiricileri tarafından klasikleşmiş devasa çok oyunculu oyunlardan sıyrılması için yapıldı.

Oyuncu ABD, Sovyetler Birliği veya Almanya ülkelerinin bir piyadesi olarak başlıyor. Oyunda ilerledikçe oyun içi parayla yeni askerler satın alabiliyor. Oyuncu seviye atladıkça farklı oyun modları, farklı askerî birlikler gibi özellikler açabiliyor.

Warframe

Çıkış tarihi: 25 Mart 2013
Geliştirici: Digital Extremes, Panic Button Games

Warframe oynaması ücretsiz oyunlar arasında en çok saygıyı hak eden yapımlar arasında. Oyun çıkışını yaptığı ilk günden beri ücretsiz. Ayrıca diğer ücretsiz oyunlar gibi düşük bütçelerle değil, iddialı bir ekip tarafından geliştiriliyor. Geliştirici ekip bununla da kalmayıp oyunu düzenli olarak güncelliyor.

Warframe içerisinde nişancı, rol yapma ve gizlilik türlerini barındırıyor. Her oyuncu dilediği şekilde bir Tenno karakteri oluşturuyor. Oyunun ismi ise bu karakterlerin giydiği zırhtan geliyor. Warframe zırhı aynı zamanda karakterlere özel güçler kazandırarak savaş sırasında avantaj sağlıyor.
Son düzenlenme: 01 Şubat 2022, 16:54:02 lazlow
Hala vazgeçilmez olduğunu sananlar varsa, uyurken üstlerini örtsünler çünkü bazı rüyalar uzun sürer.

Specter

Alıntı yapılan: TRSihirbaz - 14 Nisan 2020, 15:09:40
Gwent: The Witcher Card Game
Paylaşım için teşekkürler, önerim Witcher.

Saygılarımla Specter...

brutalmode

Konuyu boş bırakmak istemedim, eğer Japon kültürünün tadına bakmak ve hikaye bazından da fazlasıyla zevk almak istiyorsanız Yakuza, Japonca'da geçen adı ile Ryu Ga Gotoku (Like a Dragon)'yu oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Serinin hikaye bazlı ilk oyunu olan Yakuza 0 indirimde 15-20 TL'ye kadar düşebiliyor, yaklaşık 30 saatlik efsanevi hikayeli bu oyuna 20 TL hiçbir şey diyebilirim.
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2020, 00:59:16 brutalmode

Scopen

RPG oyuncularına önerilerim KOTOR 1, The Witcher serisi, Dragon Age Origins, TES serisi ilk 2 oyun hariç. Onlar fazla eski kalıyor ama Morrowind, Oblivion ve Skyrim tamamen oynanılabilir oyunlar.

Impeccable

Strateji severler için nostalji yapılabilecek bir oyun öneriyorum, Red Alert 2. :)

Yine strateji ve savaş seven arkadaşlara önerim; EU4, HOI4.