GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 10:37:14

Erzurum - Oyun

Başlatan Impeccable, 12 Ocak 2021, 00:05:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#McAllen

Kendi şahsi fikrimi söylüyorum beğenmedim.

PAWN DEVELOPER

Impeccable

Alıntı yapılan: JenniferAR - 18 Ağustos 2021, 23:00:00
Kendi şahsi fikrimi söylüyorum beğenmedim.

Oyun ilk piyasaya çıktığında fazla eleştiriliyor diye düşünüyordum ama oyunu denedikten sonra çoğu eleştirinin yerinde olduğunu fark ettim. Dolayısıyla oyunu ben de beğenemedim.

Radless

Eskiden bu oyun hakkinda pek bir bilgim yoktu fakat bu yapima bir oyun demek diger yapilan oyunlara buyuk bir hakarettir daha pencereler kismindaki adini yani `MyProject` yazisini degistirmeyen bir yapimci cakmasinin yaptigi bir seydir bu, zaten tunellerin oyundaki cogu seyin mantiksizligini anlatmiyorum bile herneyse dedigim gibi bu bir oyun degildir bir ogrencinin proje amacli yaptigi bir sey bile net diyorum bundan daha iyidir bu arada bir insan istesede bu kadar kotu birsey ortaya cikaramaz ya kacinci yilda yasiyoruz internette oyun yapmayla alakali cok bilgi var ama gel gor ki bu yapimci cakmasi buna dahi zaman ayirmamis buram buram milliteycilik duygularini somurerek 3-5 elime ne gecse kardir amaciyla yapilmis birseydir, hic kimse kirilmasin sirf Turk yapimi diye destekleyecegim bir sey degil bu.

"Life's too short to hold grudges."

Impeccable

Alıntı yapılan: Radless - 19 Ağustos 2021, 21:19:55
Eskiden bu oyun hakkinda pek bir bilgim yoktu fakat bu yapima bir oyun demek diger yapilan oyunlara buyuk bir hakarettir daha pencereler kismindaki adini yani `MyProject` yazisini degistirmeyen bir yapimci cakmasinin yaptigi bir seydir bu, zaten tunellerin oyundaki cogu seyin mantiksizligini anlatmiyorum bile herneyse dedigim gibi bu bir oyun degildir bir ogrencinin proje amacli yaptigi bir sey bile net diyorum bundan daha iyidir bu arada bir insan istesede bu kadar kotu birsey ortaya cikaramaz ya kacinci yilda yasiyoruz internette oyun yapmayla alakali cok bilgi var ama gel gor ki bu yapimci cakmasi buna dahi zaman ayirmamis buram buram milliteycilik duygularini somurerek 3-5 elime ne gecse kardir amaciyla yapilmis birseydir, hic kimse kirilmasin sirf Turk yapimi diye destekleyecegim bir sey degil bu.

Jahrein'i sevmem ama videoda söylediklerinin çoğu doğru.

Clear

Ben çok beğendim.Hatalarını kapatıp daha iyi oyunlarını görebiliriz.

Gladiator

Alıntı yapılan: Clear - 04 Eylül 2021, 03:14:01
Ben çok beğendim.Hatalarını kapatıp daha iyi oyunlarını görebiliriz.

Hatalarından ders çıkarırlarsa başarılı olurlar elbet.:helal:

lazlow

İlk çıktığında epey konuşuluyordu. Hatta sevdiğini ve destek olmak gerektiklerini söyleyen yayıncılar vardı. Şimdi baktım da eski havalarını kaybetmişler ve kısa sürede 1TL'ye kadar düşmüş. Neden birden bu kadar düştü ki bu oyun?

Radless

Alıntı yapılan: lazlow - 06 Kasım 2021, 13:00:38
İlk çıktığında epey konuşuluyordu. Hatta sevdiğini ve destek olmak gerektiklerini söyleyen yayıncılar vardı. Şimdi baktım da eski havalarını kaybetmişler ve kısa sürede 1TL'ye kadar düşmüş. Neden birden bu kadar düştü ki bu oyun?
Çünkü bu bir oyun değil

"Life's too short to hold grudges."

raoz

İlk çıktığında beğenmemiştim, geçenlerdeki olayla gerçek yüzünü de görmüş olduk bu olayın. Tamamen Türklük duygularını sömürüp para kazandırma amacına hizmet eden The Long Dark çakması bir oyunmuş.

M A T I Z

Alıntı yapılan: lazlow - 06 Kasım 2021, 13:00:38

Bazı Kanallar, oyun yayımcıları Erzurum oyunu hakkında karalama kampanyası düzenlediler. Ona istisnaden oyun yapımcısı oyun dosyalarının uzantılarını açamadığı için güncelleyemedi eksiklikleri hataları gideremedi.

KamilPanpa37

Jahrein'in steam'de ki incelemesine sesli güldüm, Bir oyun ancak bu kadar estetik incelenir .  :D