GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:27:41

Ground Of Battle Yeni Türk FPS MMOFPS Oyunu Çıkıyor

Başlatan Levent13, 01 Mart 2022, 00:19:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Levent13

Ground Of Battle Yeni Türk Oyunumu Çıkıyor ?

Selam Forum Okurları,Bugün sizlere adını duyurmaya çalışan ground of battle isimli oyunumuzdan bahsedicem sizlere ground of battle 2019 aralık ayından ilk kez insanların karşısına geçtik ve oynanış görüntüleri ve videoları paylaştık kapalı beta testi oldu şuanda açık beta testine geçicez ve daha sonra tam sürümü olucak oyun dağımtıcısı Berk Media ve Berk Media Game Studio İle Çalışmalarına Devam Ediyor son halini sizlere derledim.

Oyun içi Görüntüler

Baktığımız Zaman Yeni Türk Oyunu Güzel Gözüküyor Yeni Oyun Modlarıda olucak Ölüm Maçları,Battle Royale,Zombi Modu,Banka Soygunu,Patron Avı,Bayrak Kapma Modları Eklenecek Oyunda Şuanda Ekli Olanlar TDM,Bayrak Kapma Modları Oyunda Oyun Hala Gelişiyor Ama Sizin Desteklerinizi Bekliyoruz Oyunda 'Pay To Win' yok olmayacak
'Oyun firmalarının gelirlerinin büyük bir kısmını oluşturan kasa, kutu, deste gibi içinden sözde "şansa dayalı" oyun ekipmanları düşen eşyalar, Türk Gençlerini kumar gibi zararlı davranışlara özendirmemek adına Ground Of Battle oyununda bulunmamaktadır. '

Son Olarak Oyun Oyunculara Açtık Fakat çok fazla destek gelmediği için oyunu Kapatma Kararı aldık rafa kaldırıp altyapısın başka firmaya sattık video bıraktım sunucularda hala demo'su duruyorsa 2 farklı demo bırakıcam sadece tek kişilik olarak test edebilirsiniz.

NOT: Yorumlarınızı Bekliyorum  Yapay Zeka O kadar hafife Alınacak Kadar kodlanmadı Zor Olarak kodlandı.

Son düzenlenme: 01 Mart 2022, 00:22:17 Levent13