GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
07 Ekim 2024, 02:23:46

Call of Duty : Black Ops V - Tüm İddialar

Başlatan santiagocss, 09 Şubat 2020, 19:55:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

santiagocss


Bu sene çıkması planlanan Call Of Duty oyunu ile ilgili tüm paylaşılmış bilgilerini bu konu üzerinde anlatmaya çalışacağım.


Öncelikle, Call of Duty serisi 3 şirket tarafından geliştirilmektedir. Bu şirketler şunlardır; Treyarch Infinity Ward ve Sledgehammer Games. 2018 yılındır Treyarch Black OPS IV oyununu, Infinity Ward ise Modern Warfare oyununu yaptı. Bu sene çıkacak olan Call of Duty oyununu Sledgehammer Games'in yapacağını biliyoruz. Sledgehammer daha önce Infinity Ward ile birlikte Modern Warfare III, tek başına Advanced Warfare ve World War II oyunlarını yapmıştı. Bu sene yapacağı oyun için fan sayfaları Advanced Warfare II olacağını, LongSensation ise Call of Duty: Black Ops V olacağını belirtti. Daha doğru olabileceğini düşündüğümüz Call of Duty: Black Ops V oyunudur.
  Sledgehammer Call of Duty: Vietnam oyununun askıya alınma sebebi olduğunda yardımcı firma konumuna çekilmişti ve Activision başa Raven Software'yi geçirmişti. Fakat bir kaç ay sonra o da başarısız olunca bu oyun askıya alınmıştı. En başlarda fan sayfaları bu oyunun çıkacağını düşünselerde bu bilgi yalanlandı. Bu sene yayınlanacak oyunun hikayesini Treyarch'ın yazacağı düşünülmüştü. Diğer oyunlardaki hikaye akıcılığı ortada olduğu için kitle buna büyük bir tepki göstermişti. Daha sonra hikaye bölümünü Sledgehammer Games ve Raven Software, çok oyunculu, battleroyale tarzı kısımları ise Treyarch'ın yapacağı bilgisine ulaşıldı.

 Şimdilik elimize ulaşmış olan bilgilerin bunlar. Elimdeki tüm kaynaklara baktım, kısıtlı bilgi aldım. Oyun tahmini olarak Haziran - Eylül aralığında çıkacak diye düşünüyorum. Gelişme olması durumunda konunun altında belirteceğim.


Tommy Vercetti

Oyunun tüm serileri son 10 yılda en çok satanlar listesinde. :D Bu seri patlar patlar.


santiagocss

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 10 Şubat 2020, 15:44:36
Oyunun tüm serileri son 10 yılda en çok satanlar listesinde. :D Bu seri patlar patlar.

Hikaye konusunu batırmazsa çok güzel olacak.


☨Gaviria☨



VCS

Oyunun serileri zaten güzel buda güzel buarada tasarımın harika olmuş eline sağlık dostum.