GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Liveable Roleplay - [mta.liveablerpg.com] l Sesli Roleplay'in Hazzı!

Başlatan Bitroast, 29 Temmuz 2019, 22:22:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bitroast

BEĞENİ REKORU İSTİYORUZ, BİZİ Mİ KIRACAKSINIZ? SANMIYORUM.

Bitroast

Bitroast

Bitroast

Bitroast

Bitroast

Bitroast

Die4You

D-dostum bu sunucu bir harika sunucuya wipe atmadan önce her türlü donate aidesi yapılacağını beyan etmişlerdi fakat bir çok kişiye iade yapmadılar gerisine siz karar verin :d

salihaytn

2019 Ağustos ayından beri haksızlıkların bitmediği bir MTA sunucusu. :)

Flaventus

Suncucuya bağlanmadan önce söylemek istediğim şeyler var. Önceliklşe sunucu tamamen para ile oynana bir suncuucdur. Sunucuya bakiye atmadan oynamanız birazcık zor oluyor ayrıca dojnate skin aldım mağdur oldum her ay 40 tl istiyorlar donate skinler aylık kullanım ile yani donate skin aldığınız zaman 1 ay sonra tekrar yenilemeniz gerekmektedir yoksa gidiyor donate skin, ayrıca suncu 1 defa başa sardı ve aldığım tüm donateler boşa gitti geri verikmedi. En önemlisi admin kadrosu tam anlamı ile ÇÖP! AP kullanıyorlar ve oyunculuar ile tam anlamı ile ilgilenilmiyor suncuuyua girmek zaman kaybıdır eğer ben çok zenginim paramı nerde harcıyacağımı bilmiyorum diyorsanız bu suncuuya girebilrsiniz çünkü suncuu boş para harcayanların lehine açılmış resmen.
Son düzenlenme: 30 Aralık 2020, 13:36:38 Flaventus

Bugabuga

İlk öncelikle sunucunun fpsi çok kötü,sucuda p2w dönüyor adminler ap yapmak için dünyaya gelmişler arabayı mekaniklemek için yanına çekiyorlar,rehberler rapor bakmıyor rolde olmadıkları halde roldeyim diyorlar yetkililer çok yavaş eskiden alınan donateler verilmedi A8 e hata yapınca olduğundan fazla cp yiyorsun çoğu sistemleri saçma ve bozuk girmemenizi tavsiye ederim.

ByHgGlryz

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

Sulozzy

Aga şunu bir kez daha söylemek istiyorum sesli roleplay hiç bir zaman rolün kalitesini artdırmaz aksine rolü berbat şekilde etkiler, açıcağınız sunucuları şöyle sesli roleplay açmayın gözünü seveyim chat olsun ve güzel sistemleriniz olsun farkındalık yaratın...

Neyse başarılar beyler.

Alien

Alıntı yapılan: Sulozzy - 30 Mart 2021, 00:28:44
Aga şunu bir kez daha söylemek istiyorum sesli roleplay hiç bir zaman rolün kalitesini artdırmaz aksine rolü berbat şekilde etkiler, açıcağınız sunucuları şöyle sesli roleplay açmayın gözünü seveyim chat olsun ve güzel sistemleriniz olsun farkındalık yaratın...

Neyse başarılar beyler.
Sampla beraber text-rpde bitiyor. Evet, daha güzel & kaliteli olabilir ama artık herkes yavaş yavaş voice-rpye geçiyor.

Necip

V1.5 sürecinde şimdiye kadar kodlanılan tüm sistemlerin videoları.