GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anadolu Roleplay l Hayal Gücüne Hayat Ver! l Sesli Roleplay l

Başlatan AnadoluGaming, 27 Ağustos 2019, 20:00:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnadoluGaming

Merhabalar,

* Sunucuda artık bir saat doldurmadan hiç bir oyuncu ses veremeyecek, yeni gelen oyuncuların giriş bildirimi helperlara gidicek ve helperlar yanlarına çekip eğitim istiyorlarsa eğitim verecekler.

* Sunucudaki hud stats info tasarımlarında sadeleştirme ve aşağıya indirme uygulandı.
* Account ve loading ekranları değiştirildi.
* Scoreboard'daki mouse kayma sorunu düzeltildi.
* Scoreboard tasarımı güncellendi.
* Vergi NPC'sinin açılmama sorunu fixlendi.
* Mermi fabrikasında fazladan item verme sorunu düzeltildi!
* Marketten Sınırsız Tamir Kiti satın alanlar için oluşan sıkıntı düzeltildi. /tamirkit yazarak ücretsiz tamir kiti yapabilecekler.
* Ev kasası sorununu fixlendi.
* /sifredegistir tekrardan eklendi.
* Herkes maske takabiliyordu sadece vip olacak şekilde tekrar düzenlendi.
* Aksesuarlar da polis yeleği alınıyordu kaldırıldı.
* Donate araçlar araç sahibi çalıştırmadığı sürece çalıştırılmayacak.

İyi forumlar.

AnadoluGaming

AnadoluGaming

Merhabalar,
@oKarosa  tarafından yapılan güncellemeler şu şekildedir.

*Oyuncu baygın ya da kelepçeliyken, /destek açamayacak.
*Oyuncu baygın ya da kelepçeliyken, artık yaka telsizinide kullanamayacak.
*Bir oyuncu jail yediğinde Aldırma Gönül şarkısı çalacak.
*Kupon çarkı sistemi eklendi. (Sadece etkinlikler de aktif olacak)
*Artık uzun süredir kullanılmayan interior ve araçlar otomatik silinecek.
*payday sistemi fixlendi, artık oluşumlar maaşlarını sorunsuz alacak.
*Neon sistemi tekrar aktif edildi neon silinme sorunu fixlendi silinen neonlar saat 8 de loglara bakılarak iade edilecek.
*Araclardan silah silinme sorunu fixlendi.
*Milli İstihbarat Timine çok amaçlı tabanca (tazer, plastik, öldürüc) modları eklendi.
*Madenci sistemine % değerleri getirilmiştir ve altını işleyebilmek için minimum 40 saat oynamak gerekmektedir. ( % değerleri % kaç işlediğini, kazdığını gösterir. )

Keyifli oyunlar dileriz.

AnadoluGaming

Sesli telsiz & telefon sistemi eklendi.

Son düzenlenme: 24 Mayıs 2020, 16:56:58 AnadoluGaming

AnadoluGaming

BU BAYRAM SEVDİKLERİMİZLE YAN YANA OLAMASAKTA, ANADOLU'DA YAN YANAYIZ!
SADECE 22:00'DA OYUNDA OLANLARA 3 GÜNLÜK VIP 3 HEDİYEMİZ!

Not: Erkenden girişlerinizi yapın, aksi taktirde ödülünüz verilmez. • IP Adresimiz : 92.222.155.174
• Discord : discord.gg/Csm6P93
• Web Sitemiz : www.anadoluroleplay.com

Kleachynas

South Country Roleplay - Level 1 Helper
Grafik & Dizayn

doom

Selamlar, başarılı bir uğraş görüyorum sunucunuza bu sabah giriş sağladım 150 kişi varken normalde mta pek oynamam artı olarak mta ve sesli roleplay taraftarı değilim. Neyse şans verip girdim ilk olarak yapılan tasarımlar hoş olmuş harita vesayire, pek sistemlere göz atma şansım bulunmadı kısa süre sunucunuzda bulundum, ilk rollere girişmek istediğim zaman bir adam chatten "10k çok ucuz bilmemne markalı araç" diye araç satmaya çalışmıştı raporumu yolladım sonuçta 150 kişilik bir sunucu dedim mta tarafını pek bilmem ortamını ardından şehirde yürüyüp gezerken yanıma iki herif geldi ve "birliğimize alım var gelir misin." gibisinden bir sohbet çevirdiler ve çok şaşırdım gerçekten o adamlarıda gördükten sonra bir anlamdan roleplay kavramı olarak neyden bahsettiğinizi anlayamadım. Bunlar üzerine bu arkadaşları numaralarına göre rapor ettim, bütün raporlarıma bakan yetkili kişiler şikayet etmemi forumu kullanmamı istedi, sürekli kayıtta bulunmadığım için böyle birşey mümkün değildi ve yetkililer pek ilgilenmek istemedi rapor kasma çabasındalar gibi hissettim kısacası rezaletti diyebilirim kayıt alamayan kişiler var yetkililer bu arkadaşları specleyerek bu rollerini kontrol edip bu hatayı farkettikleri anda kişilere işlem uygulayabilirler.

Bu söylediğim şeylere dikkat ederseniz kitlenizi düzeltmeye çalışırsanız daha iyi bir sunucu olucak gibi hissediyorum tamamen bir oyuncu olarak yazdığım bir yorumdur hiçbir yetkili ile bir münaşakam yoktur belirttiğim konulara dikkat ederseniz daha iyi bir sunucu olucağına inanıyorum zaten birliğe alım var diyen arkadaştan sonra sunucudan çıktım bunuda belirteyim.

ReaptioS

Tasarımlar sistemler vs. kaliteli fakat rol ortamı biraz sıkıntı. Sunucuda arkadaşımla 4 saat vakit geçirdikten sonra şunu söyleyebilirim. Herkes mafya herkes sunucu lideri havalarında, etrafta dolaşıyoruz adamın teki gelip chatten "20 K Ya motor satıyorum alırmısın" gibisinden IC den rol çevirmeye çalışıyor. Onun haricinde birileriyle en ufak bir laf atışmasında silahlar çekiliyor. Legal rol pek göremedim. 150-160 civarı oyuncu var ama SAN TV karşısında genel olarak kişileri bulabiliyoruz. Bu sorunlar çözülse 10/10 sunucu.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

AnadoluGaming

Alıntı yapılan: Raifaksuu - 26 Mayıs 2020, 01:47:00
Selamlar, başarılı bir uğraş görüyorum sunucunuza bu sabah giriş sağladım 150 kişi varken normalde mta pek oynamam artı olarak mta ve sesli roleplay taraftarı değilim. Neyse şans verip girdim ilk olarak yapılan tasarımlar hoş olmuş harita vesayire, pek sistemlere göz atma şansım bulunmadı kısa süre sunucunuzda bulundum, ilk rollere girişmek istediğim zaman bir adam chatten "10k çok ucuz bilmemne markalı araç" diye araç satmaya çalışmıştı raporumu yolladım sonuçta 150 kişilik bir sunucu dedim mta tarafını pek bilmem ortamını ardından şehirde yürüyüp gezerken yanıma iki herif geldi ve "birliğimize alım var gelir misin." gibisinden bir sohbet çevirdiler ve çok şaşırdım gerçekten o adamlarıda gördükten sonra bir anlamdan roleplay kavramı olarak neyden bahsettiğinizi anlayamadım. Bunlar üzerine bu arkadaşları numaralarına göre rapor ettim, bütün raporlarıma bakan yetkili kişiler şikayet etmemi forumu kullanmamı istedi, sürekli kayıtta bulunmadığım için böyle birşey mümkün değildi ve yetkililer pek ilgilenmek istemedi rapor kasma çabasındalar gibi hissettim kısacası rezaletti diyebilirim kayıt alamayan kişiler var yetkililer bu arkadaşları specleyerek bu rollerini kontrol edip bu hatayı farkettikleri anda kişilere işlem uygulayabilirler.

Bu söylediğim şeylere dikkat ederseniz kitlenizi düzeltmeye çalışırsanız daha iyi bir sunucu olucak gibi hissediyorum tamamen bir oyuncu olarak yazdığım bir yorumdur hiçbir yetkili ile bir münaşakam yoktur belirttiğim konulara dikkat ederseniz daha iyi bir sunucu olucağına inanıyorum zaten birliğe alım var diyen arkadaştan sonra sunucudan çıktım bunuda belirteyim.

Alıntı yapılan: ReaptioS - 26 Mayıs 2020, 02:15:09
Tasarımlar sistemler vs. kaliteli fakat rol ortamı biraz sıkıntı. Sunucuda arkadaşımla 4 saat vakit geçirdikten sonra şunu söyleyebilirim. Herkes mafya herkes sunucu lideri havalarında, etrafta dolaşıyoruz adamın teki gelip chatten "20 K Ya motor satıyorum alırmısın" gibisinden IC den rol çevirmeye çalışıyor. Onun haricinde birileriyle en ufak bir laf atışmasında silahlar çekiliyor. Legal rol pek göremedim. 150-160 civarı oyuncu var ama SAN TV karşısında genel olarak kişileri bulabiliyoruz. Bu sorunlar çözülse 10/10 sunucu.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler, yorumlarınızı dikkate alıp en kısa sürede önlem alacağımıza emin olabilisiniz. iyi bayramlar dilerim.

J03KOJ

Parti etkinliğimizden kareler

#Bayramanadoludageçer
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 13:44:08 J03KOJ

AnadoluGaming

-
Son düzenlenme: 02 Haziran 2020, 18:24:52 AnadoluGaming