GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA IV Simple Native Trainer - SPARK IV Nasıl Çalıştırılır (1.0.8.0. Patch)

Başlatan Impeccable, 29 Mayıs 2020, 16:56:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Merhaba, GTA IV'ün Steam versiyonu daha güncel olduğu için Spark IV kullanılamıyor. Konudaki adımları uygulayarak Spark IV kullanabilecek ve GTA IV modlarınızı yükleyebileceksiniz. 3. Adıma özellikle önem gösterin.

Piyasada hali hazırda güncel bir Spark IV var ancak güvenilir bulmadığım için hiç denemedim. Şu ana kadar konuda paylaştığım yöntemle modlarımı yükledim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Bu arada Simple Native Trainer EFLC'de sorunsuz şekilde çalışıyor. Spark IV, EFLC için sorun yaratmıyor.

1. Spark IV indirin.

Buradan indirebilirsiniz.

2. Aşağıdaki videonun altında bulunan linkten orijinal "GTA IV.exe" dosyasını indirin.

3. Oyununuzun yüklü olduğu klasördeki orijinal "GTA IV.exe" dosyasını yedekleyin.

4. İndirmiş olduğunuz "GTA IV.exe" dosyasını oyununuzun yüklü olduğu klasöre kopyalayın ve gelen uyarıya evet deyin.

5. Spark IV kullanıma hazır istediğiniz mod/modları yükleyebilirsiniz.

6. Mod veya modlarınızı kurduktan sonra yedeklediğiniz "GTA IV.exe" dosyasını tekrar oyununuzun kurulu olduğu yere kopyalayın ve gelen uyarıya evet deyin.

Simple Native Trainer'ın kurulumu ise oldukça basit. Aşağıdaki linkte vermiş olduğum dosyayı indirin ve sırasıyla oyununuzun yüklü olduğu klasöre kopyalayın.

Son düzenlenme: 27 Ağustos 2021, 23:30:24 Impeccable Sebep: İmla, düzenleme.

Redfield

Impeccable

Subject 17

Konu için teşekkürler. Burada GTA IV hakkında da mod anlatımı görmek güzel :)

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

Impeccable

lazlow

Impeccable

laéx

Impeccable

Gladiator

Clear

lazlow

Sevdiğim bir trainerdır. GTA V daha ortada yokken çok kullanırdım. Dozunu kaçırmadıkça oyunu eğlenceli kılıyor.

kumite

bu spark falan nedir hocam bi detaylı yazar mısınız gta 4 alacağımda bende.

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 27 Ağustos 2021, 21:29:05
Sevdiğim bir trainerdır. GTA V daha ortada yokken çok kullanırdım. Dozunu kaçırmadıkça oyunu eğlenceli kılıyor.

Aynen öyle.

Alıntı yapılan: verdant - 27 Ağustos 2021, 21:48:16
bu spark falan nedir hocam bi detaylı yazar mısınız gta 4 alacağımda bende.

Spark IV, GTA IV için hazırlanan modları kolayca yükleyebildiğimiz bir program. Eğer GTA IV'e mod yüklemek istiyorsan konuda anlattığım metodları uygulayabilirsin.:helal:

Eğer anlamadığın veya yapamadığın bir şey olursa konu altından paylaşman veya konu açman yeterli olacaktır, elimden geldiğince ben ve buradaki arkadaşlar yardımcı oluruz.:helal:

Anlatımı birazdan detaylı bir şekilde güncelleyeceğim bu arada.