GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[GTA SA] Basic Drive-by Yapımı [DYOM]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 21 Ocak 2021, 19:22:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Drive-by = Türkçemizde "Tarafından Vurulan" anlamlı ve San Andreas'ta "Araba'dan Yapılan Çatışma" anlamına gelen kavram sanarım San Andreas'ı en çok eğlenceli kılan tarafıdır. Oyunumuzun normal halinde toplam 5 tane Drive-by Element'i vardır. Son Görev Dahildir ve ne yazık ki "Reuniting the Families" Görevindeki ve "The Da Nang Thang" görevindeki Ateş etme mekaniği bir "Basic Drive-by" değildir. Ve DYOM'da bunu yapamayız. Şimdiden Uyarıyım dedim..

Teker Teker Anlatım;

- Yeni bir DYOM Görevi Açın. Test yapacağız cünkü..

- Klasik Olarak; bir sürücü koyun. Sadece Bir Ped seçin , Ona "Enter Nearest Car" animasyonunu verin.

- Sonra bu olayı bitirdikten sonra; Objectives > Player > Teleport Player to Car

- Arabanızı seçin , Ardından ayarlara gelince (Arabanın Ayarları) en aşağıdaki "Drive-By" özelliğini aktife edin.

- Ardından yine Ayarlandan (Araba Ayarları) "Seat Selection"'dan , "Front Passenger" seçin.

Tamamdır!

Unutmayın;

Eğer CJ'in Elinde Bir Silah yoksa "Drive-By" özelliğini Aktif Etseniz Bile Bu Olay Olmayacaktır.
Şu Tür Araçlarda Drive-By Yapamazsınız; "Tank , Helikopter , Boat (Ciddenmi? Valla Deniyecekmisin)"

Kaynak: Fotoğraf 1: GameModding.com
Son düzenlenme: 21 Ocak 2021, 19:30:59 Bilinmeyen Bey

Bilinmeyen Bey

Fotoğraflarda Ekleyerek Daha Kolay anlatım yapacağım yakında. Biraz Acele İle yaptım. Keyfini Çıkarın! Hata mı oldu? Bana şuralardan ulaşın;

Bilinmeyen Bey#7670 - Discord

Bilinmeyen Bey - GTAMulti.com/Forum

Bilinmeyen Ent. - Youtube

Gladiator

Impeccable