GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 19:45:46

Blackjack Sistemi

Başlatan Ose Yolyemez, 05 Temmuz 2024, 22:23:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ose Yolyemez

SARISIN KIZLAR
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2024, 06:42:03 Ose Yolyemez

Murat Budak

Bence silmelisin.

Ose Yolyemez

Talha?

Sistem çalıntı.

Ose Yolyemez

Alıntı yapılan: Talha? - 23 Temmuz 2024, 10:01:23
Sistem çalıntı.

Seedland Roleplay Bana Ait Ve İçine Bakabilirsin.

Backup

Sene olmuş 2024 şu github'ı bi öğrenemediniz hala şiir paylaşır gibi kod paylaşıyorsunuz.

Liraka

senin yerine samp utandı.

Owned By; East Roleplay, Classic Roleplay, Night Roleplay, Samp Media

Senior Pawn Developer
Web Developer
Logo Desinger
Game Developer

Krips Je

Bu mod galerisi artık tamamen kapatılmalıdır. Ben çok ciddiyim. GtaMulti'nin üst düzey yetkilileri neden böyle bir sayfayı hala açık tutuyor? Bu sistemlerin tüm modlarda mevcut olduğunu varsaymadan şunu söyleyeyim. Kodu paylaşıyorsanız, en azından biraz çeki düzen verin ve paylaşın. Örnek olarak bir txt dosyasını açın ve dosya.tc'den yükleyin öyle bakalım bari. Ayrıca sistemi paylaşıyorsanız en azından onu nereden aldığınızı belirtin. Bu sistem çalınmış ve çoğu modda mevcut. mevcut olmayan modlara da, sağolsunlar kendine geliştirici diyen birçok kişinin kullandığı popüler bir chatgpt var. Artık sistemleri paylaşmayın. Artık burada konu bile açmamanızı tavsiye ederim. iyi günler.

Krips Je

Ayrıca bu sistemi ben yaptım çalıntı değil diyorsanız paylaşmayın. Paylaşıyorsanız en azından çeki düzen edin ve o şekilde paylaşın. Paylaşırken spoiler koyun ki sistemin ne yaptığını görelim. Bakalım neye benziyor. Bunu kendim için istemiyorum. Bunu tüm gtamulti kullanıcıları için söylüyorum. Ya düzgün bir konu açın ya da burada hiç konu açmamanızı tavsiye ederim. Şu anda GTA Multi'de eleştirilen konuların %89'u kötü eleştirilerden oluşuyor ve çoğu da bu eleştirileri hak ediyor.

Ose Yolyemez

Alıntı yapılan: Liraka - 25 Temmuz 2024, 00:54:33
senin yerine samp utandı.

Tamamdir hacı sen dediysen iş bitmiştir adamsin