GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
08 Ocak 2025, 23:58:15

Yardım Paketi Sistemi

Başlatan İbrahim Halil Güler, 12 Mayıs 2018, 23:41:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İbrahim Halil Güler

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, yardım paketi sistemini geliştirip sizlere sundum. Sistemin orjinali forum samp'da bulunmaktadır. Bu sistem sayesin de uçak ile bulunduğunuz bölgeye yardım paketi bırakılıyor ve dört farklı silah elde edebiliyorsunuz. Silahlarımız şu şekilde "MP5-DEAGLE-RIFLE-PISTOL" silahlar random bir şekilde verilmekte. Yardım paketinden silah alabilmek için "C" tuşu veya mouse sol tuşu ile alabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz, şimdiden kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun. İyi forumlar dilerim...

Sistem Satır Sayısı : 174

Komutlar : /yardimpaketi

Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 00:03:33 İbrahim Halil Güler

!Adrogos

Paylaşım için teşekkürlerde , Resim linki kırık sanırsam?

pag

Güzel sistem,eline sağlık.

İbrahim Halil Güler

Teşekkürler, iyi kullanımlar. Resim linkleri imgur üzerinden eklenmiştir. Google dns "8.8.4.4" kullanarak erişim sağlayabilirsiniz. İyi günler dilerim.  :evet: :evet:

Patrione

Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık ama sistemin nerede kullanılacağını bilemedim :(

Dystopian

Sistem güzel bu sistemi silah vermek yerine para scor vermeye ayarliya biliyormuyuz acaba ?

İbrahim Halil Güler

Alıntı yapılan: Dystopian - 14 Mayıs 2018, 11:38:59

Sistem güzel bu sistemi silah vermek yerine para scor vermeye ayarliya biliyormuyuz acaba ?

Evet, yapabilirsiniz. Silah verme bölümünde ki yerleri scor veya para ile değiştirebilirsiniz.