GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Walden Roleplay - beta v1.2

Başlatan viathegod32, 13 Ocak 2019, 12:56:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryroz

Paylaşım için teşekkürler.

viathegod32

Alıntı yapılan: Cengo - 18 Mayıs 2019, 13:28:07

v1.2 veya v1.3 gelecekmi , yada mod böylemi kalacak soruma cevap verirseniz sevinirim , mod çok başarılı.

Zaman ayırabildiğimde evet.

developer & producer

Cruza

Başarılı, içinde helper sistemi mevcut mu?

since 2008
graphic designer & front-end web developer

viathegod32

Alıntı yapılan: Cruza - 21 Mayıs 2019, 10:59:14

Başarılı, içinde helper sistemi mevcut mu?

Evet, tester adıyla.

developer & producer

Noren

Mysql suz bişey yokmu ya mysql ne ya

Noren

kayitlar kapalı diyor onu nasıl yapacam adım adım söylermisiniz

Noren

kayitdurum true yaptım hala kayıt için forum diyor yaaa

FelleR

viathegod32

Yeni bir sürüm paylaşmayı düşünüyorum, özellikle istediğiniz bir sistem varsa ya da öneriniz varsa konuya yazabilirsiniz.

developer & producer

Hexe

@hi i'm via  öncelikle, merhabalar modunuzda belirli başlıklı buglar bulunmakta onları fixlemek ile başlaya bilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrı olarak moda tranvay sistemi getirile bilir iyi forumlar dilerim.

Not ; Twelve Roleplay, olarak sizin oyun modunuzu kullanıyoruz gayet başarılı.

Full Stack Developer

Yigitellekw

Kardeşim araçlar kaydolmuyor, satın aldığımızda fixlemen güzel olabilir diğer arkadaşlar için.

viathegod32

Alıntı yapılan: Hexe - 19 Ekim 2019, 20:06:26
@hi i'm via  öncelikle, merhabalar modunuzda belirli başlıklı buglar bulunmakta onları fixlemek ile başlaya bilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrı olarak moda tranvay sistemi getirile bilir iyi forumlar dilerim.

Not ; Twelve Roleplay, olarak sizin oyun modunuzu kullanıyoruz gayet başarılı.

Buglar var diyerek geçmek yerine söyleseydiniz fixlemek daha kolay olurdu, her neyse öneri için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: Yigitellekw - 19 Ekim 2019, 23:17:30
Kardeşim araçlar kaydolmuyor, satın aldığımızda fixlemen güzel olabilir diğer arkadaşlar için.

Veritabanında bir problem vardır büyük ihtimal, ilgileneceğim.

developer & producer

Goddeww

Grotti bugunu ben çözmüştüm, 2 günümü almıştı bunu düzeltmen en büyük şey olacaktır ve araç satın alınca oyundan çıkıp girdiğinde veya sunucu restart yiyince arac sahibi ismi gözükmemekte yine düzeltmiştim ama bayağı
sıfırdan grotti sistemi yaparak biraz zorlandım ama sen daha iyisini icraa edersin dostum.

Yigitellekw

Kendim başka bir mod yazmıyor olsam kullanacağım ilk mod bu olurdu gerçekten çok gelişmiş, diğer arkadaşlara tavsiye ederim, grotti sistemi, araçların kaydolmama sıkıntısı, lspd-md-gov dolaplarında sıkıntı var. Onlar dışında beğendim.

Utherz

Alıntı yapılan: Yigitellekw - 20 Ekim 2019, 11:15:17
Kendim başka bir mod yazmıyor olsam kullanacağım ilk mod bu olurdu gerçekten çok gelişmiş, diğer arkadaşlara tavsiye ederim, grotti sistemi, araçların kaydolmama sıkıntısı, lspd-md-gov dolaplarında sıkıntı var. Onlar dışında beğendim.

Mod yazıyorsun demek ki. Novelety v4 modunu kullanıp sıfırdan kodladık diyorsun :D

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.