GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 06:30:23

Vice Roleplay Modu v2.3

Başlatan Rubiaceae, 22 Mayıs 2020, 22:11:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gilbert

Yanınıza kâr kalmaz elbet.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 01:26:28 Gilbert

Goddew

Alıntı yapılan: Moonquad - 23 Mayıs 2020, 01:17:00
Alıntı yapılan: Rotex - 23 Mayıs 2020, 01:12:34
Alıntı yapılan: Moonquad - 23 Mayıs 2020, 01:09:26
@Rubiaceae reis MySQL paylaş ki hemen clon sunucu açıp Vice "harf, emek" sunucusunu çökertelim.

Göreceğini sanmam mod her önüne gelenin açabileceği bir mod değil, kodlama biçimi farklı bir mod her önüne gelenin açabileceğini sanmam kaldı ki bu modu normal bi hal almasını sağlamak için, orta düzey bi pawn bilgisi gerektirir.
Dostum 2.5 modüler kodlama ile yapıldığı için haklısın ancak 2.3 klasik. Ortalama bile gerekmeyebilir.

Doosttuuum, modüler kodlamadan bahsetmiyorum ki. Modda panelden giriş var o var bu var bide normal modlarla aynı kodlama türünde değil yani önüne geçen yapamaz ortalama bir şey gerekebilir düşüncem. Ama bence uğraşılmaya değecek bir mod değil. Keşke bir sql paylaşsaydılarda bi test edeydim hayatımda ne vice'a girdim nede 18 roleplay'e one öyle yan sanayi sunucular çokta bir esprisi yok en iyisi Vendetta'dır tavsiyem buyrun.

Her ne kadar yetkilileri ilgisiz olsada.

kelly

Yapmayın şöyle paylaşımlar, zibilyon tane sunucu açacaklar.

I want everything

Moonquad

Alıntı yapılan: Rotex - 23 Mayıs 2020, 01:22:51
Alıntı yapılan: Moonquad - 23 Mayıs 2020, 01:17:00
Alıntı yapılan: Rotex - 23 Mayıs 2020, 01:12:34
Alıntı yapılan: Moonquad - 23 Mayıs 2020, 01:09:26
@Rubiaceae reis MySQL paylaş ki hemen clon sunucu açıp Vice "harf, emek" sunucusunu çökertelim.

Göreceğini sanmam mod her önüne gelenin açabileceği bir mod değil, kodlama biçimi farklı bir mod her önüne gelenin açabileceğini sanmam kaldı ki bu modu normal bi hal almasını sağlamak için, orta düzey bi pawn bilgisi gerektirir.
Dostum 2.5 modüler kodlama ile yapıldığı için haklısın ancak 2.3 klasik. Ortalama bile gerekmeyebilir.

Doosttuuum, modüler kodlamadan bahsetmiyorum ki. Modda panelden giriş var o var bu var bide normal modlarla aynı kodlama türünde değil yani önüne geçen yapamaz ortalama bir şey gerekebilir düşüncem. Ama bence uğraşılmaya değecek bir mod değil. Keşke bir sql paylaşsaydılarda bi test edeydim hayatımda ne vice'a girdim nede 18 roleplay'e one öyle yan sanayi sunucular çokta bir esprisi yok en iyisi Vendetta'dır tavsiyem buyrun.

Her ne kadar yetkilileri ilgisiz olsada.
19 RP sistem olarak Rina nın bile gerisinde. Ancak diğer Vice RP yi bilmem. Tek bildiğim manifesto nun boş havası. Ben fivemin kurduyum sampin kurdu sizsiniz bir el atında bakalım. Bu arada acaba bende mi paylassam fivemde script?

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Gavirilia

Diablo

.
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2023, 22:02:56 Diablo

Doukanyrdn

Adamlar seni atmakla en mantıklı hareketi yapmışlar.

Moonquad

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Rubiaceae

Alıntı yapılan: Doukanyrdn - 23 Mayıs 2020, 14:04:32

Vice ekibini ben kendim bıraktım. Hala algı mı kasıyorlar? Kendi sonunu getirecek mamimesto. Silver'ı ve Amper'i de o mu atmış ekipten? lol..
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 14:57:06 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım düzenlenmiştir.

Goddew

Alıntı yapılan: Doukanyrdn - 23 Mayıs 2020, 14:04:32
PUHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAH, @Rubiaceae kardeşim paylaş SQL'i rahatlayalım görsün Vice gücünü :D :D :D

Sulozzy

Kolay gelsin hacıııııı ama sql yok olsaydı vice ciler düşünsün.
:)

kumite

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Goddew

Gilbert

Zaten paylaşılmış bir modu gelip burada paylaşıp ayar verme çabaların oldukça anlamsız. Kişilik bozukluğu olduğunu seziyorum sende.  Vice sunucusu 350+ oyuncusuyla Türk SA-MP platformuna onuruyla hizmet etmeye devam edecek. Sen ve senin gibilerde ayda 500 sunucu açıp tutmayınca kapayacak.