GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
11 Ocak 2025, 22:55:10

Vice City haritası

Başlatan fjorgyn, 01 Temmuz 2022, 01:15:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fjorgyn

Miami Roleplay projesi süresince liderliğini yürüttüğüm mapping ekibi tarafından fiziksel sıkıntıları en aza indirilmiştir.

indirme linki
virustotal

Haritanın eksileri:

- Haritayı ideal şekilde kullanmak istiyorsanız sıfırdan bir yumruk ve hasar sistemi yazmalısınız. Tabii ki minimap'i de unutmamak lazım.

- Düşük seviyeli bilgisayarlar için pek uygun sayılamaz, default GTA'da 40fps alan bir oyuncu bu haritayla kodlanmış bir sunucuda ve tamamı sonradan ekleme objelerden oluştuğundan haritayı renderlayıp yüklerken sıkıntı yaşayabilir.

- Mülk ikonları oluşturulamıyor bu yüzden onun yerine model kullanabilirsiniz.

İyi eğlenceler dilerim.

Son düzenlenme: 01 Temmuz 2022, 16:02:51 fjorgyn Sebep: virustotal eklendi

Razor02

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Paylaştığınız içerikte indirme linki mevcutsa paylaşılan dosyanın virus total tarama linki koyulması zorunludur. Linki taratmak yasaktır, dosyanın kendisi taratılmalıdır.

6 saat içinde Virustotal linki ekleyin aksi takdirde konu kilitlenecek.

fjorgyn

Alıntı yapılan: Razor02 - 01 Temmuz 2022, 10:16:48
Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Paylaştığınız içerikte indirme linki mevcutsa paylaşılan dosyanın virus total tarama linki koyulması zorunludur. Linki taratmak yasaktır, dosyanın kendisi taratılmalıdır.

6 saat içinde Virustotal linki ekleyin aksi takdirde konu kilitlenecek.
virustotal linki eklenmiştir.

haroldjackson

bazılarının parayla sattığı map :)
Son düzenlenme: 02 Temmuz 2022, 17:19:00 haroldjackson
imza kalemle atılır

Silver

Furkanulas

beratmethe

Paylaşım İçin Teşekkürler

Sulozzy

Çoluk çocuk şimdi sunucu açmaya çalışır, zaten başaramıyorlar iyice eline yüzüne bulaştırıcaklar bu mapi kullanarak. :D

BKZ: sanalı 10 kere bırakıp geri gelen dede maaşı ile sunucu açıp tutturamayan sharax
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2022, 03:42:05 Sulozzy

Ergin

Dostum yanlış anlamayın da bana malibu clup tdx dff lazım. Bunun linkini bana sağlayabilir misininiz rica etsem?

fjorgyn

Alıntı yapılan: Ergin - 03 Temmuz 2022, 11:45:20
Dostum yanlış anlamayın da bana malibu clup tdx dff lazım. Bunun linkini bana sağlayabilir misininiz rica etsem?

modellerde olması gerek birkaç parçadan oluşuyor
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2022, 13:47:19 fjorgyn

fjorgyn

Alıntı yapılan: Sulozzy - 03 Temmuz 2022, 03:36:37
Çoluk çocuk şimdi sunucu açmaya çalışır, zaten başaramıyorlar iyice eline yüzüne bulaştırıcaklar bu mapi kullanarak. :D

BKZ: sanalı 10 kere bırakıp geri gelen dede maaşı ile sunucu açıp tutturamayan sharax
Bu ortamda herkes birbirinin önünü tıkıyor. Kaç senelik oyun, oyuncular bir şey yapıp başardıktan sonra egolarını tatmin etmek için kullanıyor.
Bu harita da bizim sa-mp türkiye'ye bir katkımız olsun. İlerleyen zamanlarda bu haritaya entegre birçok mod yazılacağını ümit ediyorum.

Ergin

Alıntı yapılan: fjorgyn - 03 Temmuz 2022, 13:33:59

Peki nereden bulabilirim?

Ergin

Alıntı yapılan: Ergin - 03 Temmuz 2022, 14:57:52
Alıntı yapılan: fjorgyn - 03 Temmuz 2022, 13:33:59

Peki nereden bulabilirim?
Ergin#4493 elinde olan varsa dc den yazabilir mi?

4hmet

👑 | Exe SA:MP FreeRoam Mobile/Pc
🎲 | 7/24 Aktif Yetkili Kadrosu
🏦 | Yetkili Alımlar Açıktır
🍻 | https://dsc.gg/exefreeroam

feickthelord

Alıntı yapılan: Sulozzy - 03 Temmuz 2022, 03:36:37

Bırakta millete salça olmadan bir şeyler başarmaya çalışsın, Çınar en azından bir şeyler deniyor. Fakat bu zamana kadar tek vasfın ve bu platforma katkın low rp birliklerin, arkadaşların. Gerçekten kaç yıldır seni anlayamıyorum, her fırsatta birilerine salııyorsun.

Bırakında bitmiş bu platforma insanlar bir şeyler katsın, ömrünü uzatsın. Paylaşım için teşekkürler, umarım bu harita üzerinden güzel sunucular açılır.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.