GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

VENÜS Hırsız Polis Oyun Modu

TREND Bu konu GTAMulti Trend tablosunda #1. sırada!

Başlatan LORDBARON51, 25 Kasım 2024, 21:54:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LORDBARON51

Yapılanlar:
0.Buglu olan spawn yerleri düzenlendi.
1.Mesleklerin araçları ve araçların yerleri mantıklı bir hale getirildi.
2.Polis karakoluna TOMA zırhlı personel müdahale aracı eklendi.
3.Yeni soygun yerleri oluşturuldu.
4.Banka hesabı için kredi kartı sorunu tamamen düzeltildi.
5.XP ve yetenek gibi özellikler güncellendi ve sunucuya sızma veya saldırı girişimi yapılabilecek açıklar düzeltilip oyun tamamen kıyamete dek oynanılabilir bir hale getirildi.
6.Araçların hepsi ve bazı evler tamamen baştan oluşturuldu.Super GT,Infernus,NRG 500,Hydra özel kendi yaptığım favori araçlarımdır.
7.Las Venturas ve San Fierro arası Eğlence Yolu ve mağaranın içine de özel yer oluşturuldu.
8.Bayside Limanına ve Denize 0 olan Özel Mekan oluşturuldu ister özel ev olarak kullanın isterseniz çete mekanı olarak kullanın.
9.Araç yenileme komutu sistemi etkinleştirildi,şehirdeki park halindeki araçlar ve yerleri yenilenerek değiştirildi.
10.Oyun içindeyken Dinamik Gate oluşturucu yani otomatik kapı için Filterscripts eklendi.
11.San Fierro Ocean Lux Golf House Haritası eklendi.Yakınındaki sahile de çete haritası ve yeni yerler oluşturuldu.
12.Yeni evler,yeni ev seviyeleri ve yeni ATM otomatları eklendi.
13.Yeni ve çok güzel çete mekanları yapıldı.
14.İşyeri sistemi eklendi.

Gamemode:https://disk.yandex.com.tr/d/2EZ0zD5SBrfndg

Virus Total:https://www.virustotal.com/gui/file/a1b428a69eda7b8d1165fcd6f2a657c7e0f000257d9812ca581d5671f05ca4c7?nocache=1

Fotoğraftaki Comando ismi sunucumun eski ismi sonra Venüs olarak değiştirip yenilediydim.Aklına takılıp düşünenler için yazayım dedim.Aslında modumun adını NORA koyacaktım sunucuya ama sonradan Venüs olarak kalsın istedim çünkü Venüs klasik çoğu kişinin aşina olduğu bir sözcüktür.Oyun modu gerçekten çok kaliteli ve iyidir.Sunucu açıp kullanınca anlayacaksınız ben malesef güvenilir ekip kurup açamadım yoksa kendi emeğimi bedava niye paylaşayım.İyi forumlar dilerim.

Son düzenlenme: Dün, 18:32:27 LORDBARON51
Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa gölgesiz ve yiyeceksiz kalırsınız.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

DracDonix

LORDBARON51

Seni forumdan engelleyemiyorum malesef ne güzel her şeye bir yorum yazıp geç emeğe saygı yok harcanan vakitlere saygı yok sevgi zaten istemem ama saygı da yok.Sen benim konularıma yorum yazma hocam sağol.Sizler gibi oyuncu kitleleri yüzünden çoğu sunucu emek saygısızlığı ve hileye varını yoğunu veren tayfalar dolayısıyla kapandı.Sonra bir önceki cümlemde bahsettiğim aynı kitleler bir cümle ezberledi SAMP vefat etti diye aynen şu an şu saniye vefat etti SAMPIN ve MTANIN vefat ettiği yok sonuna kadar kıyamete dek devam edecektir.
Son düzenlenme: Dün, 18:43:09 LORDBARON51

DracDonix

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - Dün, 18:36:48
Seni forumdan engelleyemiyorum malesef ne güzel her şeye bir yorum yazıp geç emeğe saygı yok harcanan vakitlere saygı yok sevgi zaten istemem ama saygı da yok.Sen benim konularıma yorum yazma hocam sağol.Sizler gibi oyuncu kitleleri yüzünden çoğu sunucu emek saygısızlığı ve hileye varını yoğunu veren tayfalar dolayısıyla kapandı.Sonra bir önceki cümlemde bahsettiğim aynı kitleler bir cümle ezberledi SAMP vefat etti diye aynen şu an şu saniye vefat etti SAMPIN ve MTANIN vefat ettiği yok sonuna kadar kıyamete dek devam edecektir.

Birader kullandığın mod Anadolu CnR'ye ait, textdrawı bilmem nesi Creation çıktısı, modu textdrawında COMMONDO yazıyor sen gelmişin 2 tane obje ekliyon sonra emek diyon. Ne emeği la? Beyninizi yemişiniz, nice projelerde görev aldık nice emektar sunucuların yerle bir olduğunu gördük. O kadar oyuncu, sunucu sahibi bilmem nesi şikayet etmiyor onu geçiyor o kadar hakaretler ifşalar cart curt uzatmicam problem yaşıyor adamlar biriside çıkıp senin ağladığın gibi burada sızlanmadı. Kitleye laf etmişin kitlenin bu halde olması sizin gibilerin sorunu şu anki yaşın kadar ben bu platformda zaman harcadım. Sana kolay gelsin, profilime gir oradan Kullanıcıyı engelle var çalışıyorsa engellersin. 

LORDBARON51

Aynen senelerdir sürekli tek sen emek verdin bu sitede aynen yapılanları yazdım okusaydın hadi yürü!.!

DracDonix

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - Bugün, 00:49:43
Aynen senelerdir sürekli tek sen emek verdin bu sitede aynen yapılanları yazdım okusaydın hadi yürü!.!

:D