GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

UNIQUE V2 - 300 TL'LİK MOD!!

Başlatan feickthelord, 16 Temmuz 2022, 16:06:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elf

O zaman açılsın dram sunucuları!!!

feickthelord

Alıntı yapılan: elf - 18 Temmuz 2022, 18:57:08
O zaman açılsın dram sunucuları!!!

Açabiliyorlarsa açılsın, iyi kullanımlar.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

HakanUnique

Öncelikle selamlar;

Mod kesinlikle ve kesinlikle çalıntı değildir, tamamen berkay adlı pawn coder kodlamıştır. Modu ilk baştan beri o kodlamış bazı sistemleri kendim ücretimle yaptırdım. Modu satın alan kişi büyük ihtimal 15 yaşlarındaki Narkoz arkadaş ve sen ondan çalıp bana çalmış diyorsun. Çok fazla sanal ortamda duran biri değilim zaten pek umrumda olmaz modun patlaması. Çalışan adamım ve sadece sanal ortama max 2-3 saat ayırabilen biriyim. Konu ismini büyük harflerle yapıp ne kadar heyecanla paylaştığını anlıyorum. Fakat benim için hiç bir anlam taşımıyor artık SANMP. SAMP benim için 2018'de bitmiştir. 2008'den bu yana güzel şeyler yaşadım zaten. Artık senin gibi çocuklar sevinir anca. Modu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz benden yana sıkıntınız olmasın helal hoş olsun. :) İyi forumlar.
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2022, 19:55:37 HakanUnique

feickthelord

Alıntı yapılan: HakanUnique - 18 Temmuz 2022, 19:53:31
Öncelikle selamlar;

Mod kesinlikle ve kesinlikle çalıntı değildir, tamamen berkay adlı pawn coder kodlamıştır. Modu ilk baştan beri o kodlamış bazı sistemleri kendim ücretimle yaptırdım. Modu satın alan kişi büyük ihtimal 15 yaşlarındaki Narkoz arkadaş ve sen ondan çalıp bana çalmış diyorsun. Çok fazla sanal ortamda duran biri değilim zaten pek umrumda olmaz modun patlaması. Çalışan adamım ve sadece sanal ortama max 2-3 saat ayırabilen biriyim. Konu ismini büyük harflerle yapıp ne kadar heyecanla paylaştığını anlıyorum. Fakat benim için hiç bir anlam taşımıyor artık SANMP. SAMP benim için 2018'de bitmiştir. 2008'den bu yana güzel şeyler yaşadım zaten. Artık senin gibi çocuklar sevinir anca. Modu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz benden yana sıkıntınız olmasın helal hoş olsun. :) İyi forumlar.

Büyük heyecan mı? Oğlum beni kendinle karıştırma, rinada 30bin kumarda para katlayıp JKSAFHGASOJKFGASOBA AMAN YARRABİ ALLAHIM 30K PARA diye bağıran insan değilim. İlk V1 sürümü de bizim sayemizde (rapist gaviria) çıktı. Emin ol yapmak istesem çok şey yaparım ama çoluk çocuk sevinsin.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Jamaikan.

Alıntı yapılan: feickthelord - 18 Temmuz 2022, 20:29:26
Alıntı yapılan: HakanUnique - 18 Temmuz 2022, 19:53:31
Öncelikle selamlar;

Büyük heyecan mı? Oğlum beni kendinle karıştırma, rinada 30bin kumarda para katlayıp JKSAFHGASOJKFGASOBA AMAN YARRABİ ALLAHIM 30K PARA diye bağıran insan değilim. İlk V1 sürümü de bizim sayemizde (rapist gaviria) çıktı. Emin ol yapmak istesem çok şey yaparım ama çoluk çocuk sevinsin.
ASLPĞDLPĞASQDASQPLDPSAĞQDLSAPQĞLPALDPĞASĞPDO ADAM YA GELDI ADAM

HasanEfe

herkezde niye modu 0 kodlayıp tüm pluginleri sıfırdan yazmış tripleri varki, mod victim, unuqie v1 gelişiyor, üzerine 3-5 şey sonra v2 çıkıyor

XziiTriOzz

Kaan yine yaptı yapacağını ASDUHWQGYUGEFVWUYGASDVTYWQFASEUGHYW

yeni piyasanın eski çocukları

feickthelord

SLatys

https://www.hizliresim.com/tkodxwp

Hocam ben arkadaşlar ile oynamalık kendi vds' ime kurmuştum ama bu ekranda kaldı nedenini bilmiyorum karakter kaydı da yaptım sqlden neden kaldı bilmiyorum, kurabilen varsa yardım edebilir mi bana?

Lounq

sqlde hata var galiba yada ben kuramadım

wopsy#1923