GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Unique Roleplay - V2 Original (SQL Dahil)

Başlatan HakanUnique, 18 Temmuz 2022, 20:08:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HakanUnique

Merhabalar;

Narkoz Roleplay sahibi Narkoz'un elinden çalıp bana iftira atan 18 yaşının üzerinde olan veletler adına bu modu paylaşıyorum. Narkoz nickname'indeki 15 yaşındaki çocuktan çalınıp bana iftira atan veletler adına paylaşıyorum. Mod tamamen pawn coderımız tarafından geliştirilmiş, buglar giderilmiştir. Mapler ve SQL dahil içinde herşey vardır. Modu doya doya kullanabilirsiniz. Unique V2 original moddur.

V1 Mod: https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/unique-roleplay-forum-teamspeak3-discord-client-oyun-modu-hersey-hazir-!/

Yapılan, eklenenler;
+İnteror içinde re-login atıp tekrar girince buga düşüyordu, düzeltildi.
+ Benzin taşımacılığı ve tırcılık mesleğini yaparken oluşturulan dorse, oyuncular galeriden araç satın alınca aldığı araç dorseye dönüyordu, sunucu re-start atılınca düzeliyordu. Artık öyle bir bug yok!
+ /pos komutu hatalıydı düzeltildi.
+ Araç modifiyeleri kaydedilmiyordu, kaydediliyor.
- /hizlimiti komutu yapım aşamasında!
+ Sunucudaki mapler uzaktan yüklenmiyordu, oyuncu yaklaşınca yükleniyordu ve bazen hiç yüklenmiyordu aşşağıya düşüyorlardı, düzeltildi!
+ Artık garaj sistemi ID'ye göre, ID'si kaç ise VW ve İnterior Garaj İD'ye göre ayarlancak.
+ Sağ üstte para gösterilen yer'de can barı vardı ve can barı parayı kapatıyordu, düzeltildi.
+ LSFD ve LSSD birliklerinin temeli atıldı.
+ /vw komudu getirildi, artık VirtualWord'ünüzü görebileceksiniz.
+ Artık Government, LSPD, LSFD, LSSD, birlikleri /objekoy komutunu kullanınca Objeyi Yerleştiren ismi yazıcak.
+ LSFD, LSMD, FBI, LSPD, LSSD birlik üyeleri, birlik araçlarını artık ücretsiz tamir edicek.
+ LSFD, LSMD, FBI, LSPD, LSSD birlik üyeleri artık benzinlikten ücretsiz benzin alıcaklar.
+ LSFD, LSMD, FBI, LSPD, LSSD birlik üyeleri, rozetleri açık olduğu zaman gişelerden ücretsiz olarak geçicekler.
+ Benzin taşımacılığı, tırcılık, kamyonc şöförü mesleğini yapan üyeler, gişelerden geçerken artık ücretsiz olarak geçiş sağlayacak.
+ LSPD Gişeleri pasif hale getirdiğinde gişelerin aktif veya pasif olduğunu belirten mesaj eklendi.
+ Herhangi bir yetkili yapma komudu bir komudun içine eklendi. (/setstaff)
+ Yetkililerde obje oluşturma sistemi eklendi.
+ Yetkililerlde /aktorsil komudu hatalaydı, düzeltildi.
+ Artık güvenli bölgelere hiçbir araç park edilmeyecek. (Yayın ajansı birlik araçları /park edilecek.)
+ Artık /birlikkur komudunda 20.000$ para isteyecek ve Yayın Ajansı birliği kurar iken ek olarak 40.000$ istyecek.
+ İşyeri sistemine Sex Shop iş yeri eklendi.
+ Billboard sistemi yapıldı!
+ /objekoy komutunu kullanan kamu çalışanları hız limiti oluşturunca artık mini map'de hiz limiti mapiconu eklenicek!
+ Artık maaş geldiğinde kaç saat sonra /hediyeal komutu kullanacığınızı göreceksiniz.
+ /re komudu eklendi, size en son pm atan kişiye direk cevap verebileceksiniz.
+ Telsizler için /slot komudu getirildi, artık Frekans ve Slot'unuz aynıysa mesajları görebilceksiniz. (Örnek: /frekans 500, /slot 1 ise sadece f500 ve s1 olanlar görecek, eğer f500 s2 ise s2 dekiler görebilcek.)
+ T tuşuna basılarak tüm yazılar kişinin kafasının üzerinde yazı olarak çıkacak /s ve /l komutundada çıkacak. Araç içinde cam kapalıyken sadece aracın içindekilere çıkacak, cam açıksa yakın kişilerde görünecek.
+ VIP Loung'e sadece vipler girip çıkabilecek!
+ VIP/MESLEK/HÜKÜMET Birliklerinin motorları artık /motor komudu girildiği anda çalışacak!
+ Yetkililer kendinden üstün seviye yetkililere /spec atmayacak.
+ Senior admin ve üstü yetkililer admin işbaşındayken /arac motor komudu ile bindiği aracın motorunu açabilecek.
+ Adminlere özel /healnear komudu eklendi.
+ Benzin taşımacılığı mesleği kaldırıldı.
+ Aranan kişiler CCTV'den geçtiği zaman xx adlı aranan kişi CCTV'de görüldü mesajı gelecek PD'lere.
+ /callsign komudu ile birim kodları girilen araçlar uzaktan görülmüyordu, artık birim kodu uzaktan görülecek.
+ Artık /mdcpass ile kurum üyeleri kendi /mdc şifrelerini ayarlayabilecek.
+ Helper ve adminler için /savepos ve /loadpos komudu bugluydu düzeltildi.
+ /rozet açıkken YouTuber tagı açınca YouTuber Streamer yazmıyordu, artık yazıyor.
+ Adminlere özel /armornear komudu eklendi.
+ Kolluk kuvvetleri artık sivil araçların /bagaj'ını açabilecek
+ /bagaj açılınca aracın bagajı animasyon olarak açılıp kapanmıyordu, artık açılıp kapanıyor.
+ Bir iş yerine, eve girince veya araca binince chat ekranına düşen yazılar değiştirildi.
+ PD silahlarının mermisi bitince envantere düşüyor silah sıfırlanmadan silah alınmıyordu, düzeltildi.
+ Kolluk kuvvetleri RK edilince üzerindeki silahlara el koyulmuyordu, artık el koyuluyor.
+ Şöforler Q veya E tuşuna bastığında ateş ediyordu, artık edemiyor.
+ Gamemode içinde gereksiz kodlar vardı, silindi.
+ Bisiklet kullanmak için artık Gold VIP veya Bisiklet kullanım hakkına sahip olmanız gerekiyor.
+ /hudkapa komudunu kullanınca hız göstergesi kapanmıyordu, düzeltildi.
+ İşyeri, evler satılığa düştüğü zaman üzerindeki ikonlar değiştirildi.
+ N tuşuna basarak açılan menü kaldırıldı, tüm komutlar /arac komuduna yerleştirildi.
+ /birlik menüsü değiştirildi.
+ /boombox komudunu kullanıp uzaklaştıktan sonra boombox yok olmuyordu, artık uzaklaşınca yok oluyor otomatik olarak.
+ /yardim > komutunda bulunan birlik seçeneği bugluydu, düzeltildi.
+ /gps'e En yakın atm, işyeri, benzinlik vs. eklendi

Link: https://s7.dosya.tc/server23/jm2y1e/UniqueRPGV2.rar.html
Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/9085f0a2965ad4fd2cc44d8c2ba69055ebbe903c40a3a8dc22288dbcc9862865?nocache=1

Son düzenlenme: 27 Kasım 2022, 11:43:39 HakanUnique

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Berkay!

sizin v2ye ekleyip v2 diye sundugunuz modu ben daha once ekledigimde guncelleme notlarina bile yazmadim utanc kaynagi

beratmethe

Alıntı yapılan: Berkay! - 18 Temmuz 2022, 23:01:12
sizin v2ye ekleyip v2 diye sundugunuz modu ben daha once ekledigimde guncelleme notlarina bile yazmadim utanc kaynagi
Anlıyorum.

Hata

her şeyin ilki güzeldir hakan, güncelleme notlarında pek büyük bir değişiklik göremiyorum, 2 bug fix yapıp 2-3 tane komut eklemişsin, gereksiz

Furkanulas

SiyahBey

Knk Sunucunun Hud Textdraw nasıl kaldırım acaba

SiyahBey

Knk bu oyun moduna nasıl map ekliyecegim

imparator

Merhabalar vdsye yüklediğim zaman aynı ip den giriş var diyip atıyor yani kardeşim de aynı ip den girdi zaman sorun nedir lütfen cevap verir misin

Narisca

Mod ile ilgili sorusu sorunu olan varsa yazsın çözeriz.
Discord bırakmanız yeterli.

İletişim: narisca@marina-gaming.com
Discord : Narisca#1041
Web Developer & Game Developer
Project : www.marina-gaming.com
2020-2022

imparator

SiyahBey

wixamain

Son düzenlenme: 06 Eylül 2022, 03:07:33 wixamain
Eleven Community 2019-2023

Gklpaga