GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

TheHades ««Özel ev Tasarımı»» "2"

Başlatan Hades, 01 Ocak 2018, 21:40:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hades

Uzun sürenin ardından yeni tasarımım 

Benim için tüm yorumlarınız değerlidir.
Son düzenlenme: 01 Ocak 2018, 21:42:59 Hades

Jarveus

Kafeye uyarlansa mükemmel olabilirdi , kafeyi andırıyor..

Hades

Alıntı yapılan: Jarveus - 01 Ocak 2018, 23:08:30

☺ Hiç düşünmemiştim kafeye benzediğini,teşekkürler

Jarveus

Alıntı yapılan: Hades - 01 Ocak 2018, 23:19:37

Alıntı yapılan: Jarveus - 01 Ocak 2018, 23:08:30

☺ Hiç düşünmemiştim kafeye benzediğini,teşekkürler

Çevresel değişikler ufak dokunuşlar , ev değişimi ve yer değişimi ile temel kafe olur üstüne geliştirilir :)

Edit ; lüks olacak tabikide , otoparkı var , rol sunucusunda valeside olur :)

pag

Savagery

Federico

İnsanları Tanıdıkça
Seveceksin Yalnızlığı...

Controbryget

Texture'ye boğulmamış, battleground arenalarını andıran objelere yer verilmemiş, sade ve modern görünümlü bir çalışma olmuş, gayet hoş, paylaşım için teşekkürler.

ParsMapping

Dostum evvela emeğine sağlık  sade ve hos gözüküyor sana onerim kapıdaki o objeyi ve onun kirmizi hali olan objeyi çalışmalarında kullanmaman onun yerine gunumuz villalarinda kullanilan dev siyah demirli kapi yaratman farkli objelere gitmelisin tesekkur ederim iyi forumlar tekrardan eline emegine sağlık

Hades

Alıntı yapılan: ParsMapping - 02 Ocak 2018, 01:19:06

Dostum evvela emeğine sağlık  sade ve hos gözüküyor sana onerim kapıdaki o objeyi ve onun kirmizi hali olan objeyi çalışmalarında kullanmaman onun yerine gunumuz villalarinda kullanilan dev siyah demirli kapi yaratman farkli objelere gitmelisin tesekkur ederim iyi forumlar tekrardan eline emegine sağlık
Aslında çok daha farklı birşey yapacaktum çin ile ilgili zamanım yetmedi.Modern villa ileride yapmayı düşünüyorum dediklerini yapıcam ,teşekkürler.
Son düzenlenme: 02 Ocak 2018, 07:39:05 Hades

Hades

Hades

Alıntı yapılan: Controbryget - 02 Ocak 2018, 00:54:26

Texture'ye boğulmamış, battleground arenalarını andıran objelere yer verilmemiş, sade ve modern görünümlü bir çalışma olmuş, gayet hoş, paylaşım için teşekkürler.
Birçok kişiyede söyledim sade texture ile birşeyler yapamassın illaki obje kullanmalısın.Bu görünüş benim tarafımca sizler tam tersi düşünebilirsiniz.Teşekkürler

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Hades