GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Special Weapons And Tactics [S.W.AT Base]

Başlatan Christian, 25 Mayıs 2018, 15:25:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Christian

Merhaba arkadaşlar, yaptığım S.W.A.T Baseyi sizlere paylaşmak istedim.

İyi & Kötü yorumlarınızı bekliyorum..

Note: Arkadaşlar şimdiden söylüyorum. Sonra "Dışarısı  çok sade olmuş, objeler ekliyeiblirdin." türünden yazmayalım. Aklıma gelirse eklerim. Ama eklemeyeceğim %100 çünkü, oraya S.W.A.T araçlarını ekleyeceğim. Ve Helipad yerine ise 2 adet helikopter ekleyeceğim. Kodlar paylaşılmayacaktır..

Neden Amerika Bayrağı?: Arakdaşlar, sunucu Amerika / California - Los Angeles olarak geçtiği için. Amerika bayğraı kullandım.
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2018, 18:19:59 Christian
Tell your men they work for me now, this is my city!

TufanCan

Yeninesil modunda ki base ye texture uyguyalıp sunmak da ayrı bir kafa zaten profesyonel mapper seni.

Christian

Bendeki base silindiği için yaptım. Keyfi yapmadım.

TufanCan

Alıntı yapılan: Christian - 25 Mayıs 2018, 15:32:29

Anladım ellerine sağlık.

BullTerrier

Alıntı yapılan: TufanCan - 25 Mayıs 2018, 15:31:41

Yeninesil modunda ki base ye texture uyguyalıp sunmak da ayrı bir kafa zaten profesyonel mapper seni.
:kahkaha: Pars Abimle Karşılaştırsak Christian Daha Profosyonel Gelir O Kadar Diym  :kahkaha: :kahkaha:

Christian

Alıntı yapılan: TufanCan - 25 Mayıs 2018, 15:34:55

Alıntı yapılan: Christian - 25 Mayıs 2018, 15:32:29

Anladım ellerine sağlık.
Teşekkürler. Boş boş yazmayın lütfen..

juliusceaser

Christian

Christian

Eklenenler, silinenler oldu. Güncellendi..

ExO

İnterior fena olmamış ama dış kısma gelecek olursak,mekan çok kötü ve bina tarzı bir şey yapabilirdin. :maalesef:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

BullTerrier

Alıntı yapılan: ExO - 25 Mayıs 2018, 20:27:37

İnterior fena olmamış ama dış kısma gelecek olursak,mekan çok kötü ve bina tarzı bir şey yapabilirdin. :maalesef:
İletilerine Baktım. Önüne Gelene ParsMapping Hariç Herkese Kötü Yorumlar Yazıyorsun. Çook Bilgiliysen Sende Yap bakalım birtane map ta gözümüz bir map görsün hee?????

Christian

Teşekkürler. Herkese böyle yapma.

juqi

Alıntı yapılan: ScavengeR - 25 Mayıs 2018, 20:30:10

İletilerine Baktım. Önüne Gelene ParsMapping Hariç Herkese Kötü Yorumlar Yazıyorsun. Çook Bilgiliysen Sende Yap bakalım birtane map ta gözümüz bir map görsün hee?????

Detaylı Baksaydın Benim İletime Güzel Yorum Yazdığını anlardın

ExO

Alıntı yapılan: ScavengeR - 25 Mayıs 2018, 20:30:10

Ben herkese emeğinin karşılığı şeklinde yorum yapıyorum.Basit map için iyi yorum yapmamı beklemeyin.Ben map yapmayı bırakalı yıl oldu.Sen buralarda yokken ben serverlar da map yapıyordum.:)

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü