GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sixteen RPG ~ 2021 2022 Gamemode [Victim Altyapı]

Başlatan #McAllen, 27 Haziran 2022, 11:33:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#McAllen

⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

Her canım sıkıldığında veya boş kaldığımda geliştirdiğim bir moddu bu mod için son paylaşımım olacak büyük ihtimalle geri kalanını kendiniz düzenleyebilir veya geliştirebilirsiniz, mod 100 kişiyi geçerse modda ping başlıyor kaldıramamaya başlıyor Update kısmını düzenleyebilirseniz modu sorunsuz oynarsınız fakat ben düzeltmeyeceğim diyorsanız samp.pwn'nin içindeki eklediklerimi kopyalayıp yapıştırabilirsiniz virüs totalde çıkan şeyler ise büyük ihtimalle .exe'lerden kaynaklı bir şey eğerki sorun çıkartsa farklı bir şekilde tekrardan paylaşırım konu altından bildirmeniz yeterli. Mod Victim'in altyapısıdır.

[GUNCELLEME NOTLARI]

1. URL: TIKLA
2. URL: TIKLA
Virus Total: TIKLA
Sorun çıkarsa: Bana bu konu üzerinden veya ileti yoluyla ulaşırsanız yardım ederim.

NOT: Eğerki modu öylesine arkadaşlarınız için kullanacaksanız veya devamlı kullanıp geliştirecekseniz 'oyuncular' tablosuna girip '10' adet sütun ekleyeceksiniz onlara sırasıyla yazacaksınız. [Gorunusum Mekanik SeferSayisi Probation Avukat RozetNumarasi EkstraDil MarketHK SilahRuhsat] bunların sadece Gorunusum ve MarketHK olan kısmını INT(11) olarak oluşturacaksınız geri kalanın hepsi VARCHAR olacaktır eğerki yapmazsanız mod veri kayıtında hata verecektir ve verilerinizi kayıt etmeyecektir. Bunu size yaptırma sebebim SQL'i indiremiyorum ağ hatası yüzünden indiremiyorum.

TIKLA

İyi kullanımlar/forumlar

Son düzenlenme: 27 Haziran 2022, 11:45:22 JenniferAR Sebep: 2. URL Eklendi
Web & Pawn Developer

beratmethe

Paylaşım İçin Teşekkürler, bu paketle bir sunucu açılmaz çok geride bir paket ama geliştirilirse mükemmel olur.
Son düzenlenme: 27 Haziran 2022, 16:41:52 Zwen

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

#McAllen

Alıntı yapılan: feickthelord - 27 Haziran 2022, 19:10:28
Caveria modu değil mi oğlum bu?

Caveria Caveria :D

Alıntı yapılan: Zwen - 27 Haziran 2022, 16:31:37
Paylaşım İçin Teşekkürler, bu paketle bir sunucu açılmaz çok geride bir paket ama geliştirilirse mükemmel olur.

Zaten içindeki sistemleri alsınlar diye paylaştım gidip bu mod ile sunucu açılmaz sunucu açılacak bir paket değil çünkü

Web & Pawn Developer

Crius

Alıntı yapılan: Zwen - 27 Haziran 2022, 16:31:37
South central ile açılır mı :D

ReveR

#McAllen

Web & Pawn Developer

harrycikk

riverwood

Noren

Noren