GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

ScavengeR - Los Angeles Banka Mapı

Başlatan BullTerrier, 25 Mayıs 2018, 14:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BullTerrier

Selamun Aleyküm Arkadaşlar bugün size Yaptığım Los Angeles Banka'sını Sergiliyeceğim. İyi Kötü Yorumlarınzı Belirtmenizi Bekliyorum İyi İzlemeler iyi Forumlar
Son düzenlenme: 25 Nisan 2020, 03:22:56 Enkei Sebep: Link, konu sahibinin isteği üzerine kaldırılmıştır.

ExO

Mekan seçimi iyi fakat tüm binaya texture uygulasan daha iyi olabilirdi.Basit bir çalışma,başarılar dilerim. :helal:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

JudaX

Kardeş bence başka tarz banka yapaydin, ve bence kötü olmuş otopark texture abartiya kacmasa iyi olacakti

Christian

Tell your men they work for me now, this is my city!

BullTerrier

Alıntı yapılan: Yusuf - 26 Mayıs 2018, 20:11:10

Kardeş bence başka tarz banka yapaydin, ve bence kötü olmuş otopark texture abartiya kacmasa iyi olacakti
Teşekkür Ederim Birdahakinde Kendimi Düzeltirim.Alıntı yapılan: Christian - 26 Mayıs 2018, 20:39:01

Gelişmelisin.
Tabi Senin Kadar Gelişemesekte Profösyonel MAPPER Arkadaşım. Kimselere Özentilik Yapmadan Kendi Mapını Yapta Görelim istersen Profösyonel Olmana da kabuleniriz heralde...

Christian

Christian

YN:CNR ile alakası yok sen istediğin kadar öyle de kardşeim. Herkes audi yapıyor diye bende bir an gaza geldim, yapmak istedim. O V.I.P House daha önceden söylemiştim. Hine söylüyorum; ExO adlı arkadaş bakalım ben yaparsam ne diyecek diye yaptım. Sürekli negatif yorumlar yaptığı için. Daha devam edersen et özentlik felan diyebilirsin. Aldırmıyacağım. İyi forumlar..

Tyranus

Mükemmel Olmuş Bence :) Ellerine Sağlık

BullTerrier