GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Santos Köyü Çalışması [LİNK VE YENİ HALİ PAYLAŞILDI ]

Başlatan Submarine, 06 Ağustos 2018, 15:17:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Submarine

Herkese selamın aleyküm.Dün başlayıp bugün yarılamış olduğum Santos Köyü Map'ini sizlere tanıtmak isterim.Başta söyleyeyim ki fikirleriniz önemlidir.Söylemekten çekinmeyin.Her neyse başlayalım konuya.

1- Köye gidiş yolunun ilk girişi :

2-Köye giderken genişleyen yol ayrımı :

3-Köye giderken geçtiğimiz mağara yolu :

4-Mağara yolumuzun içinden bir foto atmak gerekir.

5-Mağara yolumuzun içindeki güzel su birikintisi.

6-Köye giderken çıkılan yokuş

7-Veee en sonunda köye girmiş bulunmaktayız.

<==============================================================>
MAPIN SON HALİ :

1-Arkadaşlar ilk yaptığımızda yol çok boş ve sıkıcıydı.Yolumuza çitler ekleyerek daha güzel bir görünüm vermeye çalıştık.

2-Yolun üstten görünüşü

3-Sizin köyü bulabilmeniz için de 1 adet tabela ekledik .

4-Yol ayrımının soluna yapacak birşey bulamadık bizde bariyer koyup üstüne yol çalışması var yazdık.

5- Mağaranın girişine kadar araçlarla denize uçma ihtimalini göz önünde bulundurarak çitleri koyduk ve 1 adet te kamyon ve tır giremez yazısı astık.

6-Mağaradaki güzel su birikintisi demiştik ya .Oraya düşmemek ve kaza yapmamak için oraya da çitler koyduk.

7-Köye geldiğimizde ise artık yolu nereden vereceğimize karar biçtik.Girişi bir yol ile dolandırıp köye bağladık .

8-Köyümüz köye benzesin diye tahtadan evler ekledik.

9-Her köyün bir güvenliği olmalıdır.Bunun için şerifler devamlı olarak devreye girerler.Köyümüz için 1 adet SASD binası ekledik.Araçları kendi sunucunuzda ekleyebilirsiniz.

10-Köyümüzde araçlar olucak tabi ki.Araçlar arıza yaptığı zaman şehire kadar götürülmeyip tamircilerde yaptırılıp benzini bile orada doldurulacak.(Benzinlik için yer yoktu böyle bir fikir geliştirdik.)

11-Köyümüzde hastalıklar olacak sonuçta bura köy yeri.Kene yapışıcak,grip olunucak,ateşler çıkıcak,ayaklar kollar kırılacak falan felan.Bu durumda bir sağlık ocağı şart.Bu yüzden bizde prensip olarak bir sağlık ocağı yerleştirdik.

===============================================================
Yani arkadaşlar mapimiz bitti ve artık sizlerin kullanımına hazırdır.Linkini Yandex Disk ile  atacağım ve sizde indirebileceksiniz.

VirusTotal :

https://www.virustotal.com/tr/file/39900a51b0d3e8a9a61b1c3078009ba7ea41c80bb745dd641512d9a160888a21/analysis/1533982096/

Link : https://yadi.sk/d/1hQpqLvW3a8T4A

Dip Not : Buradan Ryder[Bloodz] kardeşime Discord'daki desteklerinden ziyade mapin yapımı ve gelişmesine katkıda bulunduğu için kendisine bol teşekkürlerimi sunmak istiyorum :)
Son düzenlenme: 11 Ağustos 2018, 13:13:18 kerematayy

ace

Submarine

Alıntı yapılan: Rexha - 06 Ağustos 2018, 15:35:02

Resimler gözükmüyor.

Düzeltildi.
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2018, 15:54:37 kerematayy

NikolaiS

Daha çok Yüzüklerin Efendisi Gizemli Yolculuk gibi geldi bana.
Mağalardan gidiş vesaire hoş bir görüntü lakin konsept fazla yaratıcı.
Başarılar.

ace

Macera filmi gibi olmuş ellerine sağlık gayet güzel olmuş.

Flash2024

Tünel Fikri Müthiş Ötesi kardeşim Tebrik ederim TÜnel altı bir Yeraltı Yaratmak Fikri Harikasın :) başarılarının Devamını dilerim

ExO

Bu yarılamış hali mi ?  :anons: ben ortalıkta birşey göremiyorum.  :maalesef:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

Submarine

Alıntı yapılan: ExO - 06 Ağustos 2018, 16:51:40

Bu yarılamış hali mi ?  :anons: ben ortalıkta birşey göremiyorum.  :maalesef:

Yolun yapımı , Yol çizgilerine göre yol birleşimi , Yolun yapımından sonra Sa - Mp dağ , taş , ova idlerine baktım ve bu tünelli dağı buldum.Bu şekilde yolun ortasına tünelli olan kısmı yerleştirip Texture Studio'nun /V komutu ile araç spawnladım.Tüneli gezdim ve ince ayrıntılarını göz önünde bulundurarak yaptım.Aslında dediğiniz gibi daha çok şey yapılacak mesala yol kenarlarında tesisler,restaurantlar,kafeler,benzinlikler gibi bir çok ayrıntı daha eklenecek.Şuanda köyün içinde uğraşmaktayım.
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2018, 22:48:13 kerematayy

Submarine

Alıntı yapılan: NikolaiS - 06 Ağustos 2018, 16:14:13

Daha çok Yüzüklerin Efendisi Gizemli Yolculuk gibi geldi bana.
Mağalardan gidiş vesaire hoş bir görüntü lakin konsept fazla yaratıcı.
Başarılar.

Teşekkürler.Aslında bu fikiri uygulamayacaktim sadece yoldan ibaret yapıp dagin tepesine baglicaktim ama biraz farklılık olsun istedim.Ilk mapim olmasina ragmen guzel birsey cikarip hos tepkiler duymak gercekten haz veriyor :)

starhan01

Submarine

Ryder[Bloodz]

Boş zamanlarımda istersen yardım edebilirim  :kahkaha:  :helal: Bu arada map güzel gözüküyor.İyi Günler
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2018, 15:33:11 Ryder[Bloodz]

Submarine

Alıntı yapılan: Ryder[Bloodz] - 07 Ağustos 2018, 15:31:39

Boş zamanlarımda istersen yardım edebilirim  :kahkaha:  :helal: Bu arada map güzel gözüküyor.İyi Günler

Tabi kardeşim beklerim discordun varsa beni ekleyebilirsin.Teşekkür ederim baktığın için :)

Discord: Submarine

Ryder[Bloodz]

Alıntı yapılan: kerematayy - 07 Ağustos 2018, 15:46:22

Tabi kardeşim beklerim discordun varsa beni ekleyebilirsin.Teşekkür ederim baktığın için :)

Yalnız Submarine 'nin yanında #???? sayıların olması lazım.Onlarıda söylersen ekleyebilirim.

Submarine

Alıntı yapılan: Ryder[Bloodz] - 07 Ağustos 2018, 15:47:10

Alıntı yapılan: kerematayy - 07 Ağustos 2018, 15:46:22

Yalnız Submarine 'nin yanında #???? sayıların olması lazım.Onlarıda söylersen ekleyebilirim.