GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:MP Yeni Nesil Oto Galeri ! [2024 Studio™]

Başlatan Flash2024, 30 Nisan 2018, 21:18:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Flash2024

Arkadaşlar Biliyorsunuz ki Genellikle Oto Galerinin Sadece Dış Bölgesini Textureleyip Fotoğraf atan Arkadaşlar var tabiki onlarında Eline Koluna Sağlık fakat bugün sizlere Yenilikçi olarak baya bir Geliştirlmiş Oto Galeri Göstermek İstiyorum :) İçeri CheckPointle Girip Checkpointle çıkacaksınız ve Araçları Üst Katın Garaj Kısmından Çıkaracaksınız Teşekkürler :) Not : Tam Olarak Bitmemiştir İçini Birazcıkdaha Süsleyeceğiz.. Fikirlerini almak istiyorum İyi & Kötü Yorumlarınızı Bekliyoruz

Christian

Tell your men they work for me now, this is my city!

Flash2024

BullTerrier

Ellerine Kollarına Sağlık Başkan [2024 Studio™] Olarak Seni Seviyoruz :) <3 iyi ki varsın başkan

Flash2024

Alıntı yapılan: ScavengeR - 30 Nisan 2018, 21:25:52

Ellerine Kollarına Sağlık Başkan [2024 Studio™] Olarak Seni Seviyoruz :) <3 iyi ki varsın başkan

Eyvallah Aslan [2024 Studio™] Ekibiyiz :)

pag

Flash2024

ServerBey.

Allahım bu nasıl bir renk uyumudur kör oldum  :D :D

-Ücretli Pawn Script Kodlanır-

Flash2024

TufanCan

White

Umarım Viris Yoktur Diger Senin Hp Modundaki Gbi  :P

ByGold

_DecaT

Alıntı yapılan: White - 30 Nisan 2018, 22:12:59

Umarım Viris Yoktur Diger Senin Hp Modundaki Gbi  :P

Indirdim Tarattim Virus Yok?

Eline saglik Ferhat abi ;)

Backup

Anlatma şeklindeki böbürlenmeyi destekleyecek kadar özel bir çalışma göremedim. Eline sağlık yinede güzel gözüküyor.

Flash2024

Alıntı yapılan: Backup - 30 Nisan 2018, 22:48:38

Anlatma şeklindeki böbürlenmeyi destekleyecek kadar özel bir çalışma göremedim. Eline sağlık yinede güzel gözüküyor.

Her zaman. ki mücahit küçük düşürmeyi çalışır ama beceremez Ve iyi oku Not kısmını Okumadan yorum yapma pawn coder olacan bide 🤫

Backup

Alıntı yapılan: Flash2024 - 30 Nisan 2018, 23:52:10

Alıntı yapılan: Backup - 30 Nisan 2018, 22:48:38

Her zaman. ki mücahit küçük düşürmeyi çalışır ama beceremez Ve iyi oku Not kısmını Okumadan yorum yapma pawn coder olacan bide 🤫

Not kısmını okudum zaten. Texture studionun marifetlerini kullanarak yapacağın bir şey kalmamış. Renk uyumu gözü rahatsız ediyor. Dışı kırmızı içi mavi falan. Daha doğrusu uyum yok. 2 tane bayrak yapmışsın yazı yazmışsın birde material değiştirmişsin o kadar. Kendini avuttuğun kadar bir şey göremedim bunu belirtiyorum sadece. Küçük düşürmeye çalıştığım yok. Zaten pek güzel olmayan bir çalışmayı neden küçük düşüreyim veya neden seni kötüleyeyim ? Elime ne geçer ? Beğenirsek iyi beğenmezsek kötü oluruz sende haklısın  :kahkaha: Eleştiriye açık ol yoksa gelişemezsin. Sırf not kısmı belirttin diye de gelecek eleştirilerin önünü kesemezsin. Ben gördüğüme yorum yaparım.