GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas RP Modu. - "gecelerini gündüzlerine katmışlar."

Başlatan kumite, 15 Mayıs 2020, 22:57:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kumite

Selamlar, şöyle ki SA:RP ilk başlarda desteklediğim fakat işler istedikleri gibi olmayınca kişileri kötüleyen, benim konularımı taşlayan bir ekibe sahipti. Açıkcası hiç takmazdım fakat Berkay'a karşı yaptıkları ve Berkay'ı rezil etmeye çalışıp modu paylaştıkdan sonra korkup geri silmeleri birazcık gülmeme sebebiyet verdi. Her neyse sildikleri o modu size vereyim doyasıya kullanın.

https://www.dosya.tc/server28/e9hm6o/oyunmodu.rar.html
https://www.virustotal.com/gui/url/70fef44ed0f8203dc42a9414c7214a66ac242f5a4836da59b159284f4bd6d63f/detection

Dipnot: @AlqoliK Millete çocuk ithamlarında bulunup, daha kendi dilini doğru dürüst yazıya dökemeyen adamsın.  Ağabeylerine taş atacağına bırakda bu işi onlar yapsın yeğenim, "gecemi gündüzüme kattığım mod" yazıp, via'dan direk satın alıp kurduğun mod da birde kendi fotoğraflarınmış gibi via'nın fotoğraflarını kullandığını da unutmadık yeğen.

-C'ya, dreamer was here.
Son düzenlenme: 05 Haziran 2020, 13:06:55 dreamer

RaveGaming

www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator

viathegod32

Alıntı yapılan: RaveGaming - 15 Mayıs 2020, 23:04:40
Yasaklı mod listesinde. @Enkei

2) Ekleteceğiniz mod, bu forumda daha önce paylaşılmamış ve satılmamış olmalıdır. Eğer mod listedeyken satışa çıkarılırsa veya paylaşılırsa listeye bir daha eklenmemek üzere kaldırılır.

Modu kendileri paylaştı daha önce, yasaklı listesinin güncellenmesi lazım. :)

developer & producer

RaveGaming

Sacounty Modu yasaklı mod listesinde bulunuyor başlığı değiştirin.

www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator

Moonquad

Alıntı yapılan: viathegod32 - 15 Mayıs 2020, 23:08:45
Alıntı yapılan: RaveGaming - 15 Mayıs 2020, 23:04:40
Yasaklı mod listesinde. @Enkei

2) Ekleteceğiniz mod, bu forumda daha önce paylaşılmamış ve satılmamış olmalıdır. Eğer mod listedeyken satışa çıkarılırsa veya paylaşılırsa listeye bir daha eklenmemek üzere kaldırılır.

Modu kendileri paylaştı daha önce, yasaklı listesinin güncellenmesi lazım. :)
Lütfen gecelerini gündüzlerini vermişler :D

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

kumite

Tabii başlık değiştiriliyor arkadaşlar a-a. Daha uygun hale getirilcek.

Başlık düzenlendi, ek olarak kendilerinin bile paylaştığı mod yasaklı listesinde olamaz. Olmamalı.
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2020, 23:56:19 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Vupsen

Konu aktif edilmiştir.
Son düzenlenme: 05 Haziran 2020, 01:09:35 Sypnosis.

RaideNN

Alıntı yapılan: dreamer - 15 Mayıs 2020, 22:57:25
Selamlar, şöyle ki SAC:RP ilk başlarda desteklediğim fakat işler istedikleri gibi olmayınca kişileri kötüleyen, benim konularımı taşlayan bir ekibe sahipti. Açıkcası hiç takmazdım fakat Berkay'a karşı yaptıkları ve Berkay'ı rezil etmeye çalışıp modu paylaştıkdan sonra korkup geri silmeleri birazcık gülmeme sebebiyet verdi. Her neyse sildikleri o modu size vereyim doyasıya kullanın.

Dipnot: @AlqoliK Millete çocuk ithamlarında bulunup, daha kendi dilini doğru dürüst yazıya dökemeyen adamsın.  Ağabeylerine taş atacağına bırakda bu işi onlar yapsın yeğenim, "gecemi gündüzüme kattığım mod" yazıp, via'dan direk satın alıp kurduğun mod da birde kendi fotoğraflarınmış gibi via'nın fotoğraflarını kullandığını da unutmadık yeğen.

-C'ya, dreamer was here.
yeğen mı? Konuşma tarzına dikkat et yaşın kaç senin bugsuz halini atarim istesem fakat siz klonlar elinizde bütçe olmadan sunucunuzu acın canım

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Eamon

Meyveyi soymadan içindekini bilemezsin yeğeen.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Moonquad

Alıntı yapılan: Metafor - 05 Haziran 2020, 03:29:11
Meyveyi soymadan içindekini bilemezsin yeğeen.
Kral sözü söyledi bize birşey demek düşmez.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

kumite

Papaz

Alıntı yapılan: dreamer - 15 Mayıs 2020, 22:57:25
Selamlar, şöyle ki SA:RP ilk başlarda desteklediğim fakat işler istedikleri gibi olmayınca kişileri kötüleyen, benim konularımı taşlayan bir ekibe sahipti. Açıkcası hiç takmazdım fakat Berkay'a karşı yaptıkları ve Berkay'ı rezil etmeye çalışıp modu paylaştıkdan sonra korkup geri silmeleri birazcık gülmeme sebebiyet verdi. Her neyse sildikleri o modu size vereyim doyasıya kullanın.

https://www.dosya.tc/server28/e9hm6o/oyunmodu.rar.html
https://www.virustotal.com/gui/url/70fef44ed0f8203dc42a9414c7214a66ac242f5a4836da59b159284f4bd6d63f/detection

-C'ya, dreamer was here.
Ben niye yapmadım acaba bu dediklerini merak ediyorum Xd Bende ekipteydim sonuçta

SpawN

Son düzenlenme: 08 Haziran 2020, 17:01:17 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında