GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Role Play Icin Tamirhane (Modifiyeci) Map Yaptim Umarim Begenirsiniz.

Başlatan ArMy, 15 Haziran 2017, 17:46:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArMy

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar,ama editor de bir sorun olustu editoru aciyorum ama giremiyorum hata veriyo gta oyun acik diyo kapatin diyo ama oyun acik degil yardim edebilirmisiniz ?

Lé Spîke

Alıntı yapılan: ArMy - 27 Ağustos 2017, 23:51:19

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar,ama editor de bir sorun olustu editoru aciyorum ama giremiyorum hata veriyo gta oyun acik diyo kapatin diyo ama oyun acik degil yardim edebilirmisiniz ?

Editörü sil yükle

Edit pcyi kapatma yeniden başlat ama kapatma

ArMy

Kardesim bi kac kere silip yukledim birsey olmuyo da o Edit pc yi kapatma derken ?

Excision

Alıntı yapılan: ArMy - 28 Ağustos 2017, 19:44:43

Kardesim bi kac kere silip yukledim birsey olmuyo da o Edit pc yi kapatma derken ?
Edit: pcyi kapatma yeniden başlat ama kapatma
Düzeltme: pcyi kapatma yeniden başlat ama kapatma

ArMy

Alıntı yapılan: Excision - 28 Ağustos 2017, 20:58:43

Sag olasin kardesim oldu

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Excision - 28 Ağustos 2017, 20:58:43

:helal: cevirdigin için sağol :D Windows un yeni sürümlerinde kapat diyince kapanmiyor. Uyku moduna alıyor ama fark edemiyoruz. O yüzden yeniden başlatmak en doğrusu (laptoplsrda bildiğim kadarıyla)

ReaT

ArMy

Herkese guzel yorumlar icin tesekkur ederim aslinda daha iyi mapler de yapabilirim ama Editor ile olmuyor
Editor'den baska bir program kullanamiyorum demiyelim yani daha once denemedigim icin oyle saniyorum
ama zor yani videolarda izleyince zor gozukuyor.