GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rive RP - Gamemode and SQL

Başlatan Landrow, 28 Haziran 2023, 01:50:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Landrow

Geçici iptal
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2023, 12:22:46 TheLemon
UNT Gaming - 2023

Captian

Sizin gibi oinsanlar bitirdi samp ve mtayı artık bı yürü gidin.

harrycikk

unique v2 farkı yok 0 mod diye paylaşmışsın

riverwood

Landrow

Alıntı yapılan: harrycikk - 28 Haziran 2023, 13:21:20

Türkçe hocana hayranım canım, 0 mod geliştiriyorduk yetişmediğinden bunu geliştirdik dedim. farkında değilsin galiba. köylü

UNT Gaming - 2023

Landrow

Alıntı yapılan: Captian - 28 Haziran 2023, 10:55:50

Benim gibiler değil kendini developer sanıp köylü köylü hareket edenler bitirdi kendini sorgula bence.

UNT Gaming - 2023

harrycikk

Alıntı yapılan: TheLemon - 28 Haziran 2023, 13:57:28
Alıntı yapılan: harrycikk - 28 Haziran 2023, 13:21:20

Türkçe hocana hayranım canım, 0 mod geliştiriyorduk yetişmediğinden bunu geliştirdik dedim. farkında değilsin galiba. köylü

geliştirilen mod diyon kanzi unique v2 ile birebir ek bir şey göremedim, map falan mı ekledin? 😂 neden köylü dedin canımı sıktın şimdi

riverwood

deks1337

Mod geliştirmekten aciz olan insanlar, sunucusuna teklif yapan kişiyi sorgulamadan alırsa olacağı bu. Madem kendini developer sanıp köylü köylü hareket edenler bitirdi, sende sunucuna alırken sorgulasaydın? Bilgisini ölçseydin? Cidden yazık, boş boş oyun modları paylaşmaktan bıkmadınız.

herşey sıfırken görmedim destek

Landrow

Alıntı yapılan: Rise - 28 Haziran 2023, 16:17:53
Mod geliştirmekten aciz olan insanlar, sunucusuna teklif yapan kişiyi sorgulamadan alırsa olacağı bu. Madem kendini developer sanıp köylü köylü hareket edenler bitirdi, sende sunucuna alırken sorgulasaydın? Bilgisini ölçseydin? Cidden yazık, boş boş oyun modları paylaşmaktan bıkmadınız.

Kankam benim ben adamlara şans verdim Sheld denen lavuğa güvenmiyordum ama denemelik aldım. McAllen dedi sıfır mod yapıcam ona güvendik adam bırakıp gitti

UNT Gaming - 2023

Captian

Alıntı yapılan: TheLemon - 28 Haziran 2023, 13:57:57
Alıntı yapılan: Captian - 28 Haziran 2023, 10:55:50

Benim gibiler değil kendini developer sanıp köylü köylü hareket edenler bitirdi kendini sorgula bence.
Asıl sen kendini sorgula hep aynı paketler hep sizin gibi insanlar bitiriyor işte.