GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
08 Ocak 2025, 04:06:48

Rage Roleplay

Başlatan Excision, 13 Mayıs 2017, 23:00:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Excision

Uzun zamandır arşivimde olan modu paylaşıyorum. Gamemodes klasöründeki Rage.pwn modun son halidir. Moddaki herhangi bir hataya destek vermiyorum, mesaj atmayınız. İyi kullanımlar!

Son düzenlenme: 21 Mayıs 2017, 20:23:45 Excision

Leture

Paylaşım için teşekkürler  :helal:

Levi

Paylaşım için teşekkürler kardeşim.  :helal:

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

VialseTR

paylaşım için teşekürler ama veritabanı hatalı
Hata
SQL sorgusu:

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `accounts` (
  `ID` int(12) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `Username` varchar(24) DEFAULT NULL,
  `Password` varchar(129) DEFAULT NULL,
  `RegisterDate` varchar(36) DEFAULT NULL,
  `LoginDate` varchar(36) DEFAULT NULL,
  `IP` varchar(16) DEFAULT 'n/a',
  PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1
MySQL çıktısı: Belgeler

#1046 - No database selected

Excision

Hata tam olarak nerede anlayamadım. Veritabanını phpmyadmin e aktarırken veritabanını seçmemişsin.
Son düzenlenme: 21 Mayıs 2017, 15:00:17 Excision

Kronos

Paylaşım için teşekkürler.

DarkBlue

Kardeş Modun mysql'u varmı ?

Excision

DarkBlue

Kardeşim modda adminlik nası veriyoz ?

Venom7

Alıntı yapılan: DarkBlue - 22 Ekim 2017, 13:36:53

Kardeşim modda adminlik nası veriyoz ?

MySQL kurduğun veri tabanında, sanırım 'characters' kısmında admin diye bir şey var.

onu ayarlıyarak yapabilirsin, ayrıca komutu vardırda ben bilmiyorum :D

Pablo

Okadar Rapor Ettim Modu Hastebin yada Pastebin Eklermisiniz Diye Neden Eklenmedi Biz Olsak Excision Konumuzu 2-3dkda Kaldırır Haksızlık Yapmayın Simdi Ben Bunu Yazdım Diyede Ban Atarsınız Ne Yapsak Ban Zaten Banı Atacaksanızda Atın Bana...
Son düzenlenme: 16 Ocak 2018, 09:56:27 ByGold
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

staple

Alıntı yapılan: ByGold - 16 Ocak 2018, 09:54:21

Okadar Rapor Ettim Modu Hastebin yada Pastebin Eklermisiniz Diye Neden Eklenmedi Biz Olsak Excision Konumuzu 2-3dkda Kaldırır Haksızlık Yapmayın Simdi Ben Bunu Yazdım Diyede Ban Atarsınız Ne Yapsak Ban Zaten Banı Atacaksanızda Atın Bana...

Paylaşılma tarihine bak istersen?, birde
PAWN Kodu: Seç
Paylaştığınız içerikte dosyaya ait hastebin veya pastebin linki ya da konu içinde PAWN bbcode u ile kodların
koyulması zorunludur.
kuralı o tarihlerde yoktu diye hatırlıyorum. :hayir:

Pablo

Alıntı yapılan: DESTİNY - 16 Ocak 2018, 11:23:09

Paylaştığınız içerikte dosyaya ait hastebin veya pastebin linki ya da konu içinde PAWN bbcode u ile kodların
koyulması zorunludur.

Benim 1-2ay önce paylaştıgım Konularda Hastebin Pastebin Olayi Yoktu Ama Hastebin/Pastebin Zorunlu Dendindi Ondan Sonra Eski Konularım Kaldirildi Hastebin Eklemedigim İçin Yani Benim Zamanimda Hastebin yada Pastebin eklemek zorunlu değildi yanlış hatırlamiyorsam O Zman Uyarılıp Haatebin/Pastebin Eklemelisiniz Demeleri Gerek Bence İyi Günler.
Son düzenlenme: 16 Ocak 2018, 13:15:39 ByGold
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Excision

Alıntı yapılan: ByGold - 16 Ocak 2018, 13:07:34

Alıntı yapılan: DESTİNY - 16 Ocak 2018, 11:23:09

koyulması zorunludur.

Benim 1-2ay önce paylaştıgım Konularda Hastebin Pastebin Olayi Yoktu Ama Hastebin/Pastebin Zorunlu Dendindi Ondan Sonra Eski Konularım Kaldirildi Hastebin Eklemedigim İçin Yani Benim Zamanimda Hastebin yada Pastebin eklemek zorunlu değildi yanlış hatırlamiyorsam O Zman Uyarılıp Haatebin/Pastebin Eklemelisiniz Demeleri Gerek Bence İyi Günler.

Ben bu paylaşımı yaptığımda sen ve bahsettiğin kural yoktu. Ayrıca kaldırılan konularınız çoğunlukla sizin tarafınızdan indirme linkleri kaldırılmıştır ki link olmayan konuyu mod galerisinde barındıramayız. Bir diğer konu olan uyarma olayınıda gereksiz buluyorum. Yaklaşık 650 iletisi olan birisine hala forum kurallarını hatırlatmak hakaret olarak düşünüyorum.
Hala daha benim konularım kaldırdınız diyorsanız kişisel iletilerinize bakıp hastebin kuralından önce paylaşılan sistemlerin bulunduğunu görebilirsiniz. Yazdığım yazı yeterli gelmediyse internetim gelince konuyu güncelleyip hastebin linkini eklerim.
Son düzenlenme: 09 Mart 2019, 11:19:57 Excision

[Mapper]Javasde-

Localhostda moda gozatmak için MySQL sini nazil ayarlayacam MySQL sen anlamiyorum