GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 08:37:40

Novelty v5

Başlatan Rodriquez, 17 Mart 2020, 17:21:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bojnâ

Modda VirtualWorld hatası var oyuncuların vw aynı olmasına rağmen birbirimizi göremiyoruz hatanın kaynağını bilen cevaplayabilirmi.

S W E S T

Alıntı yapılan: TheLost - 04 Nisan 2020, 16:07:48
Modda VirtualWorld hatası var oyuncuların vw aynı olmasına rağmen birbirimizi göremiyoruz hatanın kaynağını bilen cevaplayabilirmi.
Localhost üzerinden mi bağlantı kuruyorsunuz?

Bojnâ

Alıntı yapılan: abatay1991 - 04 Nisan 2020, 16:26:27
Localhost üzerinden mi bağlantı kuruyorsunuz?

Evet

S W E S T

Bazen localhost üzerinde öyle sorunlar olabiliyor

Hata

ev oluşturup res attığımda evler siliniyor?

Goddew

Modu kullanmayın sadece, sistem alın derim bu mod kullanılacak düzeyde değil çünkü maalesef ki.

ReaptioS

Paylaşım için teşekkürler.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

kumite

Alıntı yapılan: Eavelion - 02 Nisan 2020, 23:47:41
Alıntı yapılan: Han - 01 Nisan 2020, 21:50:27
İşyeri oluşturma ve işyeri düzenleme komutu nedir? Birde  kiralık araçları ayarlayacağız fakat nasıl olacak komutu bulamadık ek olarak herkese para dağıtma komutu ne?

Ne olursun kardeşim sen şu sampı bırak ya, victim roleplayda bile kendine adminlik veremiyorsun ya bi insan nasıl kodu bulamaz?
Allahın yanlışlıkla yarattığı mutfak robotu seni novelty modunun komutları çoğunlukla diğer modlardan farklı hayatımda hiç victim rp modu indirmedim o konuda da yorumum yok boş yapma beyin yoksunu mutfak robotu.

Warning

SERVER.CFG
artwork 1
olmazsa artwork 0 olarak değişin
ve hata devam ediyorsa oyunda kendine yetki ver /vwduzelt veya /setvirtualworld ile test ettıgın arkadasınla Virtual World 0 yap gözükücekmisiniz
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2020, 10:55:32 Warning

utkukck11

Discord adresinizi atarmisiniz modum tam halini istiyorumda

#McAllen

-
Son düzenlenme: 19 Haziran 2023, 16:17:43 #McAllen
PAWN DEVELOPER