GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 09:30:01

Novelty v5

Başlatan Rodriquez, 17 Mart 2020, 17:21:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BoomeR

Arkadaşlar, hiç bir değişiklik yok v4 aynısı 450 tl iyi yemişler karşm

Ranthiel

Alıntı yapılan: BoomeR - 24 Mart 2020, 15:05:20
Arkadaşlar, hiç bir değişiklik yok v4 aynısı 450 tl iyi yemişler karşm
Daha dün süper böyle şöyle diyordun, Rodriquez le kavga ettin diye tüm konularına kötü yapmanı gerketirmez. Neyse her koyun kendi bacağından asılır, ne söylesem fayda etmeyecek.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Bufallo

darkshadow

Şöyle bir sorun var, f5 atıyorum error veriyor. AMX gelmiyor, "SQL" kurdum, açıyorum sunucuyu kayıt sistemi ve benzeri gelmiyor.

Vanity

Alıntı yapılan: darkshadow - 28 Mart 2020, 20:03:13
Şöyle bir sorun var, f5 atıyorum error veriyor. AMX gelmiyor, "SQL" kurdum, açıyorum sunucuyu kayıt sistemi ve benzeri gelmiyor.

F5 attığında error verirse, AMX zaten gelmez. SQL düzgün kurulmadıysa kayıt sorunu yaşanır.

darkshadow

F5 attığımda, "AFK" error'u veriyor, include "Tam ismini bilmiyom :d" ordan siliyorum, pawn'danda siliyorum f5 atıyorum başka dosyalara error veriyor, dosyalar düzgün kurulup SQL'u tam kurdum. @Vanity

Lorex Roleplay

outlaw

Paylaşım için teşekkürler!

kumite

İşyeri oluşturma ve işyeri düzenleme komutu nedir? Birde  kiralık araçları ayarlayacağız fakat nasıl olacak komutu bulamadık ek olarak herkese para dağıtma komutu ne?

kefasp

Güzel mod paylaşım için teşekkürler

Rosnex

Güzel paylaşım, başarılı.

kumite

Alıntı yapılan: darkshadow - 29 Mart 2020, 21:25:45
F5 attığımda, "AFK" error'u veriyor, include "Tam ismini bilmiyom :d" ordan siliyorum, pawn'danda siliyorum f5 atıyorum başka dosyalara error veriyor, dosyalar düzgün kurulup SQL'u tam kurdum. @Vanity
Haklısın hocam. Mod da değişiklik yaptığın an direk hatalar sıralanıyor,önce AFK dosyasıyla alaklı sonra farklı hatalar. Mod bozuk paylaşılmış,veya farklı bir sorun var. Aynı olay bu moda bağlı olan Nemesis Roleplayde da var...

outlaw

Sunucuda kayıtlı karakter bulunamadı diyor yardımcı olabilir misin?

Eavelion

Alıntı yapılan: Han - 01 Nisan 2020, 21:50:27
İşyeri oluşturma ve işyeri düzenleme komutu nedir? Birde  kiralık araçları ayarlayacağız fakat nasıl olacak komutu bulamadık ek olarak herkese para dağıtma komutu ne?

Ne olursun kardeşim sen şu sampı bırak ya, victim roleplayda bile kendine adminlik veremiyorsun ya bi insan nasıl kodu bulamaz?

outlaw

Alıntı yapılan: outlaw - 02 Nisan 2020, 23:33:48
Sunucuda kayıtlı karakter bulunamadı diyor yardımcı olabilir misin?
hallettim