GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 10:25:35

Novelty v5

Başlatan Rodriquez, 17 Mart 2020, 17:21:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodriquez

Alıntı yapılan: Metafor - 17 Mart 2020, 23:05:53
İyi kandırmışlar kardeşim 450 TL nedir.

Kandırmayla alakası yok biraderim projeyi komple satın aldım yoksa şahıs modu almadan projeyi satmıyacaktı, moduda o yüzden zevkine aldım satsın diye yoksa satmıyacaktı projeyi, bende projeyi satın alıp modu paylaştım benim için mod önemli değildi, önemli olan isim haklarını almaktı, hali hazırda zaten yeni mod geliştiriyoruz novelty projesini tekrardan yakında aktif edicem,  bu arada 450 Liraya paramı diyorsun sen, benim için çerez.
Son düzenlenme: 17 Mart 2020, 23:28:20 Rodriquez

ayazcik

Alıntı yapılan: Rodriquez - 17 Mart 2020, 23:11:51

Kandırmayla alakası yok biraderim projeyi komple satın aldım yoksa şahıs modu almadan projeyi satmıyacaktı, moduda o yüzden zevkine aldım satsın diye yoksa satmıyacaktı projeyi, bende projeyi satın alıp modu paylaştım benim için mod önemli değildi, önemli olan isim haklarını almaktı, hali hazırda zaten yeni mod geliştiriyoruz novelty projesini tekrardan yakında aktif edicem,  bu arada 450 Liraya paramı diyorsun sen, benim için çerez.
Tabii, Hakan babamız türkiye brazzers şube ondan çerez. :D

Sawyer

güzel paylaşım.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Eamon

Alıntı yapılan: Rodriquez - 17 Mart 2020, 23:11:51

450 Türk lirası için insanlar bir hafta çalışıyor, çoğu kişi belki bir haftada bile çıkaramıyor. Senin çerez dediğin parayı hayatta görmeyen insanlar var, benim içinde çok büyük bir para değil. Ben yurt dışında kalıyorum 65 euro, 450 TL ediyor yani asıl çerez olan benim için. Şimdi mantıken şöyle satın aldığın şeye bakarsak, kusura bakmayın ama Novelty dediğin sunucu bot atan, oyuncuları kaç defa kandırmış ve modu kaç defa satılmış bir sunucu. Bu sunucunun modu olsun hakkı olsun hiç bir şekilde o kadar para etmez. En fazla 100 TL edecek bir şeyi sana 450 TL satmış ki Emircan çok uyanık biri ;)

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Ranthiel

Dediğin gibi bir çok kişiye 450 TL büyük bir rakam olarak geliyor, bazı kişilere ise çerez miktarında bir paradır. Bitroast para düşkünü olan bir kişi olduğu için fazla laf yapmasın diye verildi, yani sesini kessin diye verilen bir paradır. Daha sonra modu birden fazla kişiye satmaya kalkışması nasıl biri olduğunu ortaya koymuştur. Burada daha fazla bu konuyu uzatmaya gerek yok, paylaşım için teşekkürler deyip geçmek daha mantıklıdır.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

o bir spectra

Başarılı bir paket, teşekkürler.

Tamam varım erkek, siz hepiniz ben tek.

Rodriquez

@Metafor kardeşim açıklamaya tenezzül bile etmedim benim yerime @Seantro kardeşim açıklama yaptı onun dışında konuda belirttiğim gibi.

Eamon

Alıntı yapılan: Rodriquez - 18 Mart 2020, 21:14:54
@Metafor kardeşim açıklamaya tenezzül bile etmedim benim yerime @Seantro kardeşim açıklama yaptı onun dışında konuda belirttiğim gibi.

Önceki yorumunda açıklama yapmıştın fakat yorumunu silmişsin veya moderatörler silmiş.
Bende yorum yaptığın için daha fazla uzatmamak için yazmaya bırakmıştım.
Şimdi de açıklama yapmaya tenezzül etmiyorum felan diyorsun, bu kadar da döneklik olmaz, bir şey demiyorum :helal:

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

claudia

Kullanacaklara güzel bir paylaşım olmuş.

maXpoWer

Paylaşım için teşekkürler  :helal:

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

lacosapalm

Konuyla alakasız bireysel tartışma içeren içerikler silinmiştir. Devamı takdirinde yaptırımlar uygulanacaktır.

İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

Under Armour

Merhaba, Novelty RP en sevdiğim ve en çok oynamayı tercih ettiğim bir sunucuydu...

Sunucunun tamamını atabilir misiniz ?

SA-MP hakkında bir çok bilgi toplayan. (( GTA'cilar Fan Club ))

Turkiye GTA'cilar yeniden aktif!
Server IP:   91.121.87.14:2214

viathegod32

bu moda 450TL harcamış olmanız xd

neyse, teşekkürler.

developer & producer

kelly

Paylaşım için teşekkürler.

I want everything

ReaT

SQL Dosyası bozuk olduğunu düşünüyorum. Navicat üzerinden import ettiğimde hata veriyor.
[SQL] Finished with error
Son düzenlenme: 24 Mart 2020, 14:10:09 ReaT