GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
12 Mart 2025, 19:28:51

DMZone Sistemi

Başlatan Victory, 19 Ocak 2018, 16:20:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Victory

Alıntı




Merhaba arkadaşlar. İki gün önce bir karar almıştım ve sistem paylaşmaya başlamıştım. Bu da ikinci sistemim, umarım işinize yarar. Her hangi bir açık bulduğunuzda, beni bilgilendirirseniz sevinirim. Ve son olarak, teste katıldıkları için Duck ve Vito'ya teşekkürler. İyi kullanımlar!




Sistem komutları;
- /dmzone
- /dmayril

Sistem işleyişi;
- Oyun içerisinde, DMZone bölgesine gidiyorsunuz ve bölge içerisindeki pickup'ın üstüne gelip, /dmzone yazıyorsunuz ve karşınıza bir dialog çıkıyor. Bu dialogda oynamak istediğiniz DM modunu seçiyorsunuz ve Gir'e tıklıyorsunuz. DM alanına spawn oluyorsunuz, diğer oyuncularla çatışmaya başlıyorsunuz. Bu şekil, öldüren oyuncu $200 ve 1 skor kazanıyor, ölen oyuncu ise $1 kaybediyor. DM alanından ayrılmak istediğinizde ise, /dmayril komutuyla çıkabiliyorsunuz. Sistem bu şekil, ileride geliştirmeyi düşünüyorum. Aklınızda bir fikir varsa, konuya ileti halinde ya da bana özel mesaj ile iletebilirsiniz.

Sistem kurulumu;
- Arşivdeki dosyaları, gerekli dosyalara aktarıyorsunuz ve server.cfg klasörünü açıp, filterscripts satırının karşısına DMZone yazıyorsunuz, kaydetip kapatıyorsunuz.











Pablo

Paylaşım İçin Teşekkürler

Alıntı




Pawnotürk Üyesi 2017-2020

LionTR

Paylaşım İçin Teşekkürler


pag