GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:33:05

-

Başlatan LORDBARON51, 04 Aralık 2021, 19:18:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

winsual

LORDBARON51

Samp uygulamasında harita obje sınırı 800 tanedir.Benim yapıp paylaştığım 2500 objeli Ocean Lüx Houses isminde bir haritam vardı.Bilenler bilir.Ama SAMP malesef haritayı tam yüklememişti.Obje takıntın varsa sana 4000 objeli bir harita yapayım.Ama SAMP malesef haritayı yüklemez haberin olsun.Ayrıca önceki paylaştığım haritalara bakmadan sadece bu haritam üzerinden aciz bir biçimde yorum yazıyorsun ve beni herkese karşı taşlamaya çalışıyorsun.YAPAMAZSIN VE BAŞARAMAZSIN.Ben harita yaparım isteyen sunucusunda alıp kullanır istemeyen de harita konularıma bile giriş yapmaz.Uzman bir mapper ZModeler programından harita yapar.Sulozzy kesin o programı da bilmezsin.Ben hiç bir zaman ne uzmanım dedim ne de uzman olduğumu savundum.Tam aksine akıl akıldan üstündür.Bana herkes yorum yazabilir elbette ama hiç kimse sizin gibi TAŞLAMA yapamaz ve yaptırtmam.
Son düzenlenme: 12 Aralık 2021, 12:52:18 LORDBARON51
Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa yiyeceksiz ve gölgesiz kalırsınız.
                                             SİNCE 2016
                                                 SAGO

LORDBARON51

SİNCE 2016
                                                 SAGO

winsual

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 12 Aralık 2021, 12:53:13
Alıntı yapılan: winsual - 12 Aralık 2021, 00:05:53
Tırcılar mekânı harita tasarımı.
?
Tırcıların mekânı işte tırları park ediyoz sonra rakı masası kuruyoruz, meyve suyu ya da ayranla boğma içiyok gardaş.

squarepants

Güzel çalışma, ancak bana biraz sade göründü. Biraz daha ek çalışmayla harika olacağından şüphem yok. Paylaşım için teşekkürler, başarılarının devamını diliyorum.

DracDonix

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 12 Aralık 2021, 12:49:27
Samp uygulamasında harita obje sınırı 800 tanedir.Benim yapıp paylaştığım 2500 objeli Ocean Lüx Houses isminde bir haritam vardı.Bilenler bilir.Ama SAMP malesef haritayı tam yüklememişti.Obje takıntın varsa sana 4000 objeli bir harita yapayım.Ama SAMP malesef haritayı yüklemez haberin olsun.Ayrıca önceki paylaştığım haritalara bakmadan sadece bu haritam üzerinden aciz bir biçimde yorum yazıyorsun ve beni herkese karşı taşlamaya çalışıyorsun.YAPAMAZSIN VE BAŞARAMAZSIN.Ben harita yaparım isteyen sunucusunda alıp kullanır istemeyen de harita konularıma bile giriş yapmaz.Uzman bir mapper ZModeler programından harita yapar.Sulozzy kesin o programı da bilmezsin.Ben hiç bir zaman ne uzmanım dedim ne de uzman olduğumu savundum.Tam aksine akıl akıldan üstündür.Bana herkes yorum yazabilir elbette ama hiç kimse sizin gibi TAŞLAMA yapamaz ve yaptırtmam.

kodların tamamını yazmamışsındır o yuzden gelmiyordur.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

LORDBARON51

Yok hayır obje sınırı gerçekten 800 galiba ki çünkü çoğu yaptığım haritalarım 800 objeden fazla idi eskiden ama SAMP a girince tam yüklenmediği için malesef çöp oldu.

SİNCE 2016
                                                 SAGO

DracDonix

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 13 Aralık 2021, 11:54:12
Yok hayır obje sınırı gerçekten 800 galiba ki çünkü çoğu yaptığım haritalarım 800 objeden fazla idi eskiden ama SAMP a girince tam yüklenmediği için malesef çöp oldu.

obje sınırı yoktur fazla obje sunucuda optimizasyonu çöp eder ve ram kullanımını arttırır

LORDBARON51

Alıntı yapılan: DracDonix - 13 Aralık 2021, 13:49:29

obje sınırı yoktur fazla obje sunucuda optimizasyonu çöp eder ve ram kullanımını arttırır
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

SİNCE 2016
                                                 SAGO

DracDonix

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 13 Aralık 2021, 19:32:23
Alıntı yapılan: DracDonix - 13 Aralık 2021, 13:49:29

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

afieD

Rodri

Yıllar önce freeroam sunucularında çokmu kullanmadık bu tarz mapları, ellerine sağlık.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Bilinmeyen Bey

Güzele benziyor. Ama PAWN ile alakam olmadığı için, tavsiye vereceğim. Biraz daha dekor güzel olurdu aslında. Sahne çok boş gözüküyor. Sadece 2 eşya bulunuyor. Bir hoparlör sağda, bir tanesi solda. Bir masa, oturak, arkaplana bir resim veya benzeri. Yani daha fazla dekor. Daha güzel olurdu. Ama bu halde de güzel. Sonuçta fazla FPS yok etmez :)

weoji

Kullandığın textureler fazla parlak ve cırtlak duruyor, daha soft ve sade kullanırsan güzel gözükebilir. Alan biraz boş kalmış, ekstra objeler ekleyerek daha güzel hale getirebilirsin

Talhq1.

Çok güzel sunucum da kullanıyorum. Belki o yüzden 10 çekiyordur ama çok güzel ((RP Uyumlu))

Dondurmam fantalı pepsi
Akşama ev var mı Rüştü
kilomu tart mıcaksan girme altıma

LORDBARON51

SİNCE 2016
                                                 SAGO