GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Konu güncellendi.Bu konu silinsin.Teşekkürler

Başlatan LORDBARON51, 22 Kasım 2021, 01:08:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LORDBARON51

Konu yeniden güncellenerek tazelendi.Bu konu silinsin.
Son düzenlenme: 26 Kasım 2021, 03:45:07 LORDBARON51

Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa yiyeceksiz ve gölgesiz kalırsınız.
                                             SİNCE 2016
                                                 SAGO

Murat Budak

Zamanla daha çok gelişecek birisine benziyorsun, başarıların devamını dilerim ve paylaşım için teşekkürler...

beratmethe

Yapıyosun Bu İşi Eline Sağlık ;)

LORDBARON51

Alıntı yapılan: Murat Budak - 22 Kasım 2021, 05:34:27
Zamanla daha çok gelişecek birisine benziyorsun, başarıların devamını dilerim ve paylaşım için teşekkürler...
Harita ve araç yapmak anlamında kendimi geliştirdiğime eminim.Gönül ister ki ZModeler tarzı programlarda harita yada araç yapayım.Ama çok aşırı zordur.Eski sunucuların mapperları harbiden mapper idi.Çünkü bir şeyi yapacaklarsa programlarda modelleyerek yapıyorlardı.Benim elimden gelen bu kadardır.Bu tür işler ekip işi olmadan olamaz.Ben yine tek başıma yapıyorum bence yani bu bir başarıdır.Desteğiniz için teşekkür ederim.

SİNCE 2016
                                                 SAGO

Holmes

Ellerine saglik, Paylasim icin tesekkürler dostum.

LORDBARON51

Alıntı yapılan: Keys - 22 Kasım 2021, 14:20:12
Ellerine saglik, Paylasim icin tesekkürler dostum.
Rica ederim.İyi kullanımlar dilerim.

SİNCE 2016
                                                 SAGO

LORDBARON51

SİNCE 2016
                                                 SAGO

#HvN

Temel düzey gibi duruyor fakat inanmadan hiç birşey yapılmaz başarılarının devamını dilerim emeğine sağlık

LORDBARON51

Alıntı yapılan: #HvN - 23 Kasım 2021, 03:24:19
Temel düzey gibi duruyor fakat inanmadan hiç birşey yapılmaz başarılarının devamını dilerim emeğine sağlık
Temel düzey mi?İsterseniz forumda daha önce yapılan haritalarıma bakabilirsiniz.Yorumunuz için teşekkürler ederim.

SİNCE 2016
                                                 SAGO

DracDonix

Hayal gücün pek yok. Tasarım işlerinde hayal gücünü kullanmak çok önemlidir. Örnek alabileceğin yabancı kaynak SA:MP mapperlerini izle faydası dokunacaktır. Ya da tavsiye istersen Discord üzernden ulaş. Sana yapılan eleştirilerede gereksiz şekilde yükseliyorsun yapma çünkü sana aşırı gıcık kapıyorum.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

LORDBARON51

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Kasım 2021, 00:36:02
Hayal gücün pek yok. Tasarım işlerinde hayal gücünü kullanmak çok önemlidir. Örnek alabileceğin yabancı kaynak SA:MP mapperlerini izle faydası dokunacaktır. Ya da tavsiye istersen Discord üzernden ulaş. Sana yapılan eleştirilerede gereksiz şekilde yükseliyorsun yapma çünkü sana aşırı gıcık kapıyorum.
Eleştiriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.Hiç harita yada araç yapmayan veya yapamayanlara da yapmaları nasip olması dileğimdir.

SİNCE 2016
                                                 SAGO

DracDonix

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 24 Kasım 2021, 02:28:21
Eleştiriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.Hiç harita yada araç yapmayan veya yapamayanlara da yapmaları nasip olması dileğimdir.

Sen benim dönemimde Map ya da kodlama yapmadığımı mı düşünüyorsun? Bütün paylaşım kaynaklarımı kaldırdım ve SA-MP için verilen uğraşın değersiz olduğu kanaatına çok geç vardım. SA-MP TR'ye faydası dokunan sayılı insanlardan birisiyim. İnsanları tanımadan gereksiz iletiler atmayı ve kasmayı bırak.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ParsMapping

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Kasım 2021, 10:35:27
Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 24 Kasım 2021, 02:28:21

Sen benim dönemimde Map ya da kodlama yapmadığımı mı düşünüyorsun? Bütün paylaşım kaynaklarımı kaldırdım ve SA-MP için verilen uğraşın değersiz olduğu kanaatına çok geç vardım. SA-MP TR'ye faydası dokunan sayılı insanlardan birisiyim. İnsanları tanımadan gereksiz iletiler atmayı ve kasmayı bırak.

Anlamış olman gerçekten güzel değerli kardesim... gençliğinizi  bırakmayın buraya dısarıda hayat var. Türkiyedeki bu kanser kitleyle samp malesef 2014 yılında öldü. 2009 2014 yılları arasın da olanlar bir nebze olsun hazlarını aldılar. seninde kurtulman iyi olmus. Bu arada harita tasarımı yapan kardesim emeğine saglık.

LORDBARON51

Samp öldüğü felan yok.Sadece TR kullanıcı sayıları azaldı.Kanser kitle derken genelleme yapmayalım şöyle demek daha uygun olur"Birbirini çekememezlikler,DDOS saldırıları,sunucu(sözde)hackleme girişimleri,kavga,küfür,laf atma,hile kullanımı,sunucu çalıp kapatma,forum ve discord saldırısı ve benzeri"tarzında eylemler uygulayan kişiler yüzünden malesef kullanıcılar pes etti.Kanser kitle dediğiniz kitle işte bu kitledir.Öte yandan ne yaparsanız kendinize yaparsınız bu online SAMP oyununa emeğinizi vermiş olabilirsiniz.Ama ne yaparsanız onunla anılırsınız.Emek sarfettiyseniz emeğinizle anılırsınız,hile açtıysanız hileciliğinizle,küfür edip saldırı yaptıysanız terbiyesizliğiniz ve güvensizliğiniz ile anılırsınız.Yazdıklarım genel bir yazıdır.Yarası olan gocunur.Selamet ile Saygı ve Sevgi ile Huzurlu Günler Dilerim.
Son düzenlenme: 24 Kasım 2021, 23:01:14 LORDBARON51

SİNCE 2016
                                                 SAGO