GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 20:52:08

Dağ Spawn Alanı "BETA"

Başlatan _Lynx, 14 Haziran 2018, 16:31:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Lynx

Hepinize Selam Arkadaşlar.Bugün Sizlere Squats ile yaptığım dağdaki spawn alanını göstereceğim.Aslında bu seferki map bana göre olmamış.Ama bunun devamını getireceğiz.Daha güzel yapmayı planlıyoruz.Ne yalan söyliyeyim bunu ben beğenmedim.Sizinde fikirlerinizi almak istedim.

ARKADAŞLAR ÖZÜR DİLERİM KAPI EKLEMEYİ UNUTMUŞUM.YARIN 1 - 2 DOKUNUŞ YAPARKEN ONUDA EKLERİM.
[/i][/b]
Son düzenlenme: 14 Haziran 2018, 16:41:04 Ryder[Bloodz]

_Lynx

+ OLARAK 2024 Studio'ya özenip bende BloodzStudio yaptım.Çok büyük işsizlik  :kahkaha: :kahkaha: :polis:

Ferit12345

Güzel beğendim o sisi kaldırırsan daha iyi gözükür.

_Lynx

Alıntı yapılan: Ferit12345 - 14 Haziran 2018, 16:43:34

Güzel beğendim o sisi kaldırırsan daha iyi gözükür.

Yarın 1-2 dokunuş yaparken kaldırırım.Şuanda bitkinim (çok yoruldum)

BullTerrier

Alıntı yapılan: Ryder[Bloodz] - 14 Haziran 2018, 16:34:08

+ OLARAK 2024 Studio'ya özenip bende BloodzStudio yaptım.Çok büyük işsizlik  :kahkaha: :kahkaha: :polis:

:kahkaha:

_Lynx

Alıntı yapılan: ScavengeR - 14 Haziran 2018, 16:46:34

Alıntı yapılan: Ryder[Bloodz] - 14 Haziran 2018, 16:34:08

:kahkaha:

Fikrini anlayamadım  :pcyumruk:  :kahkaha:

Linc

Map alanında biraz daha kendini geliştirmelisin, objelerin kalitesine dikkat etmelisin, kapı eklemeyi unutmuşsun mesela kapıyı hareketli yaparak daha güzel bir map ortaya cıkartabilirsin.

Kendini geliştir diger map yapımlarında kullanabilicen bir kapı sistemi

1:inci adım filterscripts başına

new kapi; //kapıyı bu şekilde tanıt

2: inci adım OnGameModeInIt publicine

kapi = CreateObject (objeid, X, Y, Z,0, 0, 0); //bu kapımızdır yani obje olarak eklenicek kapı..

3 : adım OnPlayerUpdate publicine.

if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, Uzaklık, X, Y, Z)) // Uzaklık: Ne kadar uzaklıktan kapı açılsın

{

MoveObject(kapi, X, Y, Z,3); //Buraya kayıt almış olduğunuz kapının açık hâlini koyunuz.

}

if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, Uzaklık +1, X, Y, Z)) //Şimdi mesela açılışta uzaklığa 3 dediyseniz bunu 4 yapın. Açılış yerinden uzaklaşınca otomatik olarak kapı kapanır.

{

MoveObject(kapi, X, Y, Z,3); //Buraya kayıt almış olduğunuz kapının kapalı hâlini koyunuz.

}

ExO

Kendin beğenmediğin tasarımı neden paylaştığını anlamadım,sadece konu olsun diye açtığını düşünüyorum şuan.Eleştiri yapacak olursak,biraz daha freeroam tarzı objeler koyabilirdin çok boş kalmış ve gereksiz objeler  kullanılmış.Geliştirilebilir. :anons:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

_DecaT

Dağ mapı olup Sis eklemen hosuma gitti.

_Lynx

Alıntı yapılan: ExO - 17 Haziran 2018, 13:50:05

Kendin beğenmediğin tasarımı neden paylaştığını anlamadım,sadece konu olsun diye açtığını düşünüyorum şuan.Eleştiri yapacak olursak,biraz daha freeroam tarzı objeler koyabilirdin çok boş kalmış ve gereksiz objeler  kullanılmış.Geliştirilebilir. :anons:

Sadece şuanki halini paylaşmak istedim.Yani nasıl gidiyor tarzında bir şeyler paylaşmak istedim

AkınBey

Eline Sağlık Geliştirilebilir Bunlar İlk Maplerin İlk Maptede Bu Kadar Kusur Aramanın Doğru Olmadığını Düşünüyorum  :hayir: :hayir: :hayir:

DracDonix

Alıntı yapılan: AkınBey - 17 Haziran 2018, 22:54:41

Eline Sağlık Geliştirilebilir Bunlar İlk Maplerin İlk Maptede Bu Kadar Kusur Aramanın Doğru Olmadığını Düşünüyorum  :hayir: :hayir: :hayir:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

hex

Alıntı yapılan: AkınBey - 17 Haziran 2018, 22:54:41