GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Çift Katlı Çete Mekanı

Başlatan BullTerrier, 25 Mayıs 2018, 17:12:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BullTerrier

Alıntı yapılan: ExO - 25 Mayıs 2018, 20:18:24

Hiçbir sunucu konseptine uygun bir map olmamış.Uğraşmışsın ama boşa vakit kaybı. :hayir: :maalesef:
:D :D Öncelikle Eleştirin İçin Teşekkür Ederim... Üst Taraf a Saçma desen Anlıycam Ya Alt Taraf? Burda Video yu izlemeden Sırf post kasmak için gelmiş böyle kelimeler yazıyorsunuz. yazık size cidden yazık... nasıl hiçbir sunucu konseptine uygun olmamış? bana olmaması için bir sebep bir neden söylermisin lütfen?

ExO

Denizde alt tarafında hiçbir temel olmadan yapılmış bir map görüyorum ki bu roleplay sunucuları için NON-RP.
Devam edecek olursak ikinci katında aşağı ile yol dışında hiçbir bağlantısı yok ve havada duruyor.Çok gereksiz objeler eklemişsin ve etraf çok boş(Deniz feneri ne alaka).Freeroam olarak ise her taraf çok açık,freeroam çete mekanları genellikle bina şeklinde ve her taraftan kapalı olur ki içeriye kimse giremesin.
Bunların dışında hırsız polis map tasarımları nasıldır bilmiyorum,belki onun için kullanılabilir.Tasarım çok kötü,ek olarak söylemek istediğim etrafı çevirip içine objeler koyup da çete mekanı olmuyor.Önceki yorumda hatalarını bulup kendine öz eleştiri yapman yerine beğenmeyenlere karşı çıkıyorsun.Bence map yapmayı zirvede bırakmalısın dostum. :helal:
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2018, 20:54:49 ExO
birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

BullTerrier

Alıntı yapılan: ExO - 25 Mayıs 2018, 20:53:21

Denizde alt tarafında hiçbir temel olmadan yapılmış bir map görüyorum ki bu roleplay sunucuları için NON-RP.
Devam edecek olursak ikinci katında aşağı ile yol dışında hiçbir bağlantısı yok ve havada duruyor.Çok gereksiz objeler eklemişsin ve etraf çok boş.(Deniz feneri ne alaka).Freeroam olarak ise her taraf çok açık,freeroam çete mekanları genellikle bina şeklinde ve her taraftan kapalı olur ki içeriye kimse giremesin.
Bunların dışında hırsız polis map tasarımları nasıldır bilmiyorum,belki onun için kullanılabilir.Tasarım çok kötü,ek olarak söylemek istediğim etrafı çevirip içine objeler koyup da çete mekanı olmuyor.Önceki yorumda hatalarını bulup kendine öz eleştiri yapman yerine beğenmeyenlere karşı çıkıyorsun.Bence map yapmayı zirvede bırakmalısın dostum. :helal:

Ben Her Eleştiriye Açığım. Sen kendi ağzınla söylüyorsun Alıntı
hırsız polis map tasarımları nasıldır bilmiyorum
Bilmiyorsan Konuşmayacaksın. Önüne Gelenin Konusunu Kirletmeye Hiçbir Hakkın Yoktur senin.

ExO

Alıntı yapılan: ScavengeR - 25 Mayıs 2018, 20:55:40

Alıntı yapılan: ExO - 25 Mayıs 2018, 20:53:21

Devam edecek olursak ikinci katında aşağı ile yol dışında hiçbir bağlantısı yok ve havada duruyor.Çok gereksiz objeler eklemişsin ve etraf çok boş.(Deniz feneri ne alaka).Freeroam olarak ise her taraf çok açık,freeroam çete mekanları genellikle bina şeklinde ve her taraftan kapalı olur ki içeriye kimse giremesin.

Ben Her Eleştiriye Açığım. Sen kendi ağzınla söylüyorsun Alıntı
hırsız polis map tasarımları nasıldır bilmiyorum
Bilmiyorsan Konuşmayacaksın. Önüne Gelenin Konusunu Kirletmeye Hiçbir Hakkın Yoktur senin.

:kahkaha: Tamam kardeşim devam et map çok güzel olmuş,güzel projelerde çalışman dileğiyle.:evet:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

JudaX

Açıkçası ben beğenmedim, ölüne gelen objeyi eklemisin, textureler abartıya kaçmış,  emek var ellerinize sağlık  :helal:
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2018, 21:19:31 Yusuf

Tyranus

İlk Kat Harika Ama 2. Kat Bana Bir Değişik Geldi Ama Yinede 2. Katta Güzel :) Ve Toplantı Odasının Üst Kısmını Kapatsaydın Güzel Olurdu Gibi Ellerine Sağlık Başarılar :)

BullTerrier

Alıntı yapılan: .Xsong - 27 Mayıs 2018, 00:26:57

İlk Kat Harika Ama 2. Kat Bana Bir Değişik Geldi Ama Yinede 2. Katta Güzel :) Ve Toplantı Odasının Üst Kısmını Kapatsaydın Güzel Olurdu Gibi Ellerine Sağlık Başarılar :)

Teşekkür Ederim Üst Kat Benimde Hoşuma Gitmedi Ne Yalan söyliym :D ama değiştirip güzelleştireceğim.

kelly

hpler için kullanışlı olabilir

I want everything

laéx

Çok güzel bir map olmuş eline sağlık Enes  :helal: :helal:

BullTerrier

Alıntı yapılan: kelly - 30 Mayıs 2018, 22:57:18

hpler için kullanışlı olabilir
Teşekkür Ederim.Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 30 Mayıs 2018, 22:58:53

Çok güzel bir map olmuş eline sağlık Enes  :helal: :helal:
Teşekkür Ederim Can Dostum.