GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Çift Katlı Çete Mekanı

Başlatan BullTerrier, 25 Mayıs 2018, 17:12:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BullTerrier

Mapı daha Önceden @Christian İle Birlikte Yapmıştık Üstüne Bir Kat Daha Çıktım. İyi Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum.

TufanCan

Ellerine sağlık paşam :helal:

BullTerrier

Levi

Eline ne geçtiyse eklemişsin gibi geldi bana. Sonuç olarak beğenmedim.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

BullTerrier

Alıntı yapılan: Levi - 25 Mayıs 2018, 18:01:36

Eleştirin İçin Teşekkür Ederim. Öyle Bir Durum Yoktur.Alıntı yapılan: ByManiac - 25 Mayıs 2018, 18:04:00

berbat

Sen Yapta Seninkine De Bakalım He ? Ne Dersin??

Müdbezel

Alt kata helipad eklemişsin saçma...

Balkan Roleplay

Christian

Aynen. hinede ellerine sağlık, ama kendi görüşüm olarak üst katı beğenmedim. Alt katı birlikte yaptık zaten :D

Tell your men they work for me now, this is my city!

CerberuS

Kat kısmı şahsen değişik geldi beğenemedim.

BullTerrier

Alıntı yapılan: CerBeruS - 25 Mayıs 2018, 18:23:15

Kat kısmı şahsen değişik geldi beğenemedim.
Teşekkür Ederim  :helal:Alıntı yapılan: Müdbezel - 25 Mayıs 2018, 18:09:50

Alt kata helipad eklemişsin saçma...
bana hiç saçma gelmedi :) değişiklik olsun diye koydum onu.Alıntı yapılan: Christian - 25 Mayıs 2018, 18:11:31

Aynen. hinede ellerine sağlık, ama kendi görüşüm olarak üst katı beğenmedim. Alt katı birlikte yaptık zaten :D
Aynen Yani Sonuçta Bir Emek Var :)

_DecaT

Christian ile barıştığına sevindim. güzel çalışma başarıların devamını diliyorum.

BullTerrier

Alıntı yapılan: _DecaT - 25 Mayıs 2018, 18:52:53

Christian ile barıştığına sevindim. güzel çalışma başarıların devamını diliyorum.
Teşekkür Ederim. Ben ona herzaman barışığım fakat Bazı sebeplerden dolayı Biyerini KAFASINI Çok Kaldırdığımız İçin Eskiye Doğru Gidiyor.

Christian

Alıntı yapılan: ScavengeR - 25 Mayıs 2018, 19:02:37

Alıntı yapılan: _DecaT - 25 Mayıs 2018, 18:52:53

Teşekkür Ederim. Ben ona herzaman barışığım fakat Bazı sebeplerden dolayı Biyerini KAFASINI Çok Kaldırdığımız İçin Eskiye Doğru Gidiyor.
:hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :polis: :polis: :polis: :polis: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm:

Tell your men they work for me now, this is my city!

Kiproo

Çete mekanı demeseydin güzel olmuş derdim ben çete mekanı yapıcak olsaydım Ganton veya üst taraflarında bir yerde yapardım ne bileyim kaldırımda atıklar patlamış araçlar yoldan geçilmeyece kbir şekilde yapardım sen GTA nın Lüks evlerini koymuşsun değişik geldi ama emek vermişsin Bidahakine "/hide3dtext" yazarsın daha hoş olur Objenin id leri çok hoş durmuyor.  :helal:

BullTerrier

Alıntı yapılan: lastdon - 25 Mayıs 2018, 19:13:26

ABD ve Türk çeteleri sık sık helikopter kullanıp mekanlarına gidip geldiği için güzel map olmus kullanıslı medium rp sunucuları havada kapacaktır devamını beklıoruz
Teşekkür Ederim devamı gelecek ;) Alıntı yapılan: Kiproo - 25 Mayıs 2018, 19:49:37

Çete mekanı demeseydin güzel olmuş derdim ben çete mekanı yapıcak olsaydım Ganton veya üst taraflarında bir yerde yapardım ne bileyim kaldırımda atıklar patlamış araçlar yoldan geçilmeyece kbir şekilde yapardım sen GTA nın Lüks evlerini koymuşsun değişik geldi ama emek vermişsin Bidahakine "/hide3dtext" yazarsın daha hoş olur Objenin id leri çok hoş durmuyor.  :helal:
Teşekkür Ederim. Eğer Tamamını İzlediysen /hidetext3d Yaptım

ExO

Hiçbir sunucu konseptine uygun bir map olmamış.Uğraşmışsın ama boşa vakit kaybı. :hayir: :maalesef:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü