GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Alfa-Hp Özel Açtırım Ev

Başlatan Tyranus, 27 Mayıs 2018, 19:53:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tyranus

Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Öylesine Yapmış Olduğum Bir Mapi Tanıtıcam Öncelikle Bu Map İçin Fazla Uğraşmadım Ve İkinci Olarak Bu Mapin Tasarımını Yabancı Bir Kanalda Gördüm :) Tam Tamına Aynısı Değil Ama Benzeri İyi Seyirler :)

ExO

Biraz obje sayısını arttırmalısın,örneğin yeşillikler ile süsleyebilir havuz felan eklebilirdin.Güzel olmuş,biraz daha uğraşarak geliştirebilirsin,devamını beklerim. :helal:
Son düzenlenme: 27 Mayıs 2018, 20:02:59 ExO
birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

Tyranus

Alıntı yapılan: ExO - 27 Mayıs 2018, 20:01:55

Biraz obje sayısını arttırmalısın,örneğin yeşillikler ile süsleyebilir havuz felan eklebilirdin.Güzel olmuş,devamını beklerim. :helal:

Yorumun İçin Teşekkürler Fazla Uğraşmadım Bu Map için :) Normalde Eklerdim Daha Fazla Obje :)

Yesil

İdare eder, arkadaki müzik Tepki - Suçlusu Sensin, güzel beat seçimi  :helal:

Levi

İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum deyip kötü yorum yapanlara "Sen daha iyisini yap da görelim." şeklinde cümleler kullanıyorsunuz. Burası kişilerin saygı ve sevgi çerçevesinde ve kurallar dahilinde istediği gibi konular açabileceği, yorumlar yapabileceği bir platform. Eğer yaptığınız çalışmaları burada paylaşıyorsanız yapılan kötü yorumları da kaldırmanız gerekir. Alışmışınız bir yerlerinizin poh pohlanmasına eleştirilerden ders çıkartıp kendinizi geliştirmek yerine kötü yorum yapanlara atıp tutarak gelişemezsiniz.

Konuya gelecek olursak, yaptığın mapi ufak detaylarla zenginleştirirsen göze daha çok hitap edebileceğini düşünüyorum.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Tyranus

Alıntı yapılan: Levi - 27 Mayıs 2018, 21:37:44

İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum deyip kötü yorum yapanlara "Sen daha iyisini yap da görelim." şeklinde cümleler kullanıyorsunuz. Burası kişilerin saygı ve sevgi çerçevesinde ve kurallar dahilinde istediği gibi konular açabileceği, yorumlar yapabileceği bir platform. Eğer yaptığınız çalışmaları burada paylaşıyorsanız yapılan kötü yorumları da kaldırmanız gerekir. Alışmışınız bir yerlerinizin poh pohlanmasına eleştirilerden ders çıkartıp kendinizi geliştirmek yerine kötü yorum yapanlara atıp tutarak gelişemezsiniz.

Konuya gelecek olursak, yaptığın mapi ufak detaylarla zenginleştirirsen göze daha çok hitap edebileceğini düşünüyorum.

Yorumun için Teşekkürler :) Dediğim Gibi Fazla Uğraşmadığım Bir Map :)

kelly

I want everything

laéx